Тролинг в гръцко? Къде?

Модератор: bobopeli

thetoshko
новобранец
новобранец

Тролинг в гръцко? Къде?

Мнение от thetoshko »

Здравейте колеги понеже съм фен на тролинга искам да питам някой ако е запознат с водоемите в Гърция има ли някое язовирче където може да се повлачи за някой хищник.Мерси предварително
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: тролинг в гръцко ?къде?

Мнение от DrAkoN »

Лодките в Гърция са забранени :?
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Тролинг в гръцко? Къде?

Мнение от Тедо »

може да тролиш в морето, но се изисква риболовен билет... трябват ти воблери около 10см подобни на сардина
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Тедо за всички видове морски риболов ли се изисква риболовен билет там, или само за риболов от лодка?И как се взема там билет ако е нужно, че лятото съм на гости при сестра ми, която живее от 20 години там и може да похвърлям малко...
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

само от лодка ти трябва билет... но тролинг от брега не съм виждал още... :wink:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

снощи се върнах от разузнаване в Гърция /Ситония-Халкидики/... гърците тролят без прът, най-отдолу слагат яко олово или пилкер... над него мъртва рибка с 2 куки в нея... лодката се движи малко по-бързо отколкото при сладководния тролинг практикуван от нас, а примамката периодично се "клати" (придърпва) с ръка
под сурдинка ми казаха, че извън района на пристанищата и п-в Атон, вероятността да ви проверят за разрешително е много малка... аз все пак мисля да си извадя билет при следващото ходене, че сега бяхме само за събота и неделя...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А рибите на каква дълбочина са?Мислех,че магнумите са много успешни за море! :roll: На 5-7м. има ли единични едри риби? :roll:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Троленето около носа на Ситония може да е доста успешно. Там съм виждал през юни да скача риба меч. Аз се задоволявам за сега с влачене на воблерче за паламуд с нежна къса пръчка. Емоцията да извадиш паламуд 1-1,5 кг с 40 гр. акция е също голяма . Така мисля .

Относно забраната, все се каня да си извадя разрешително и все не остава време. Но един ден видях следното :
Всеки ден влизам с лодката, но този ден беше последния от състезание по подводен риболов в района и реших да погледам награждаването.Не влязох с моята лодка. Но какво видях на пристана. Двама униформени от косгарда спазариха рибарска лодка и застанаха с нея на входа на залива.Отбележете - не с обозначен военен катер на косгарда а цивилна лодка. А аз винаги съм се оглеждал за тяхния катер с готовност да захвърля такъмите.?
Входа на залива е широк 60 - 80 метра и всички лодки в следващите 2 часа, които се прибираха бяха спирани и проверявани. Направо изтръпнах като си помислих, че би трябвало да съм в морето и аз. Иначе в района няма близо косгард и по правило не проверяват. ...
Та следващата почивка се каня малко по сериозно да си извадя разрешително още от първия ден .
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И кво е воблерчето за паламуд,ако не е тайна? :roll: :drinkers: :D Все пак не съм морски,но на там си ме влече! :D :drinkers:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Воблерчето е на йозури . Дано го рзличиш на снимката. Хваща паламуди и в Черно и в Средиземно море. Понякога излизат дори изчистени !?Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”