Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Съжалявам за грешния номер - или аз съм объркал като го записвам или е сменен, но н.з. важното е че има актуално инфо от Буйново и то е обнадеждаващо. Аз амури по 5 кг. около Варна.....незнам някъде да има (е, пазачите и собствениците на всеки водоем казват че там - точно на техния има амури, само дето аз не съм ни виждал а още по-малко пък да хвана накъде). Наслука на всички и НАЗДРАВЕ по случай хубавия празник днес. Честито на именниците !!!! 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
здравейте колеги,някои има ли информация за язовира на село Доброплодно,дали е пуснат през забраната и ако някои е ходил какви отзиви има за язовира.
-
- вече хвърля и на тежко
Споко колега , те са сменили телефона ,преди е бил този който ти даде .vinil написа:Съжалявам за грешния номер - или аз съм объркал ..............
Във вторник ходих на Буйново .Мястото наистина е много красиво и уредено . Времето беше мартенско - слънце , дъжд , вятър , само дето сняг не ме валя . Пълно капо , ама стоях само 4 часа . Според пазача рибата още не се е размърдала тази година свястно, в събота момче от Търговище изкарал 5кг амур , ама търмъкчиите вадят наистина големи толстолоби / пред мен на кантара 7,4 кг и 4,6 кг /.
Явно ще ходим пак .
ПП Благодаря на Ники84 , по неговите обяснения намерих язовира без проблеми .
- dim-dim
- научил се да хвърля
Някой има ли информация за Бозвелийско???
- dim-dim
- научил се да хвърля
Миналата година излизаше там от време на време 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги.Предложете някое язовирче ,на което да излиза прилично риба.Някой да знае или да е ходил на Пода или Калиманци и да знае как е тази година и дали бута рибката.Благодаря на всички отзовали се

Бозвелийско е пуснат. 10лв на човек , но още е слабичко.dim-dim написа:Някой има ли информация за Бозвелийско???
-
- новобранец
- Обратна връзка:
на 04.05 2009 ходих на пода за мое са желение нямахме късмет за цял ден от 7,00 до 16,00 с 6въдици на дъно на царевица хванахме 3-4 шаранченца от 50грама до 500грама резултата на колегите беше подобен с едно изключение до нас колегата хвана един шаран околу 3кг това е от мен късмет на всичкиtech-house написа:Здравейте колеги.Предложете някое язовирче ,на което да излиза прилично риба.Някой да знае или да е ходил на Пода или Калиманци и да знае как е тази година и дали бута рибката.Благодаря на всички отзовали се![]()
-
- вече хвърля и на тежко
Не се лъжи.Няма НИЩО на този язовир!!!Само таранки ,много дребни и ако рече Св.Никола някоя сулчица.Шаран и амур не съм хващал на този язовир от миналата пролет след забраната.Може аз нещо да бъркам с такъмите и затова да не хващам,не знам.Има писано за този язовир в тази тема .Прочети подробности по-нагоре.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=255tech-house написа:Здравейте колеги.Преди малко се видях с един познат и ми съобщи че на Киселово излизали шаранчета и амур,таксата била 10 лв рибата не се плащала.Интересува ме някой да е ходил тази година и дали е вадил и има ли други да са чували че там рибара бута и я има най важното
Здравейте колеги,
през почивните дни си изкарах страхотно на развъдниците на с.Брестак ето и малко информация за водоемите.Такса 5лв.на пръчка и една риба по избор на всяка пръчка.Рибарниците са заребени предимно с шаран има и много таранка.Шаранчета около 1 до 1.5 килограм.Аз изкарах два шарана и много таранка.Кълве предимно на царевица и бял червей.От собственика разбрах ,че скоро са заребили и големия язовир и след две години ще бъде пуснат.
през почивните дни си изкарах страхотно на развъдниците на с.Брестак ето и малко информация за водоемите.Такса 5лв.на пръчка и една риба по избор на всяка пръчка.Рибарниците са заребени предимно с шаран има и много таранка.Шаранчета около 1 до 1.5 килограм.Аз изкарах два шарана и много таранка.Кълве предимно на царевица и бял червей.От собственика разбрах ,че скоро са заребили и големия язовир и след две години ще бъде пуснат.
- dim-dim
- научил се да хвърля
Каде са тези развадници в брестак и за кой голям язовир говориш че ште го пускат след 2г. Караманлиския ли дето е в гората?
Големия язовир се намира като влизаш от Вълчи дол в селото вляво от пътя.За развъдниците продължаваш към центъра и след триста метра питаш за казана минаваш покрай него и веднага в ляво по черен път се стига до тях.
- dim-dim
- научил се да хвърля
мерси за инфото
А там амур има ли?

А там амур има ли?
- dim-dim
- научил се да хвърля
Понеже смятам да ходя 17,18,и19 някаде и затова питам(може ли да се нощува там)
- dim-dim
- научил се да хвърля
или някакав друг язовир да кажете дето може да си нощува и да има шаран и амур поне над 3кг.