Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
BmwE30 написа:А от къде мога да го взема

Ама защо не ми я изписа тая забрана за Шарана 

-
- вече хвърля и на тежко
Четвъртата икона поред(или първата на втория ред), от менюто в ляво когато си на базата.Доста риби изискват лиценз за да ги ловиш.По принцип избягвай всякакви глоби.Внаги ако ловиш нощем поглеждай за нови забрани, появяват се в 23 часа.Ако не провериш и на базата е влязла нова забрана в 0.30 минути отнасяш глоба.И не само заради парите, но и глобите смъкват много кармата ти.Ниска карма - малки риби.За кармата още - прибирай и продавай само трофейните риби и никога не продавай на килограм.Всичко под норматива пускай обратно.Не печи и не яж риба.УспехBmwE30 написа:А от къде мога да го взема

Допълвам защото видях че си постнал нещо докато пишех.Няма забрана за шаран.Иска лиценз за улова му.Не е забранен принципно.Пише ти не че ловиш забранена риба а я ловиш без лиценз.
Последно промяна от Reo на Сря Май 06, 2009 8:31 pm, променено общо 1 път.

Тва ме интересува сегаBmwE30 написа:Ама защо не ми я изписа тая забрана за Шарана

-
- вече хвърля и на тежко
Чакай да се опитам пак.Значи идеята на играта е такава.Има риби които се ловят винаги свободно.Има и такива, които за да ги ловиш изисква разрешително - т.е. лиценз.Тоя лиценз важи за цялото време през което играеш.Ако за една риба трябва лиценз - значи винаги ще ти иска такъв и ако нямаш ще те глобяват.Шарана е сред тези риби.Разгледай в менюто, там са изброени рибите които искат лиценз и вида на лиценза.Забраните са нещо отделно - те са за улов на определени риби и то за няколко дни.Това не зависи от лиценза.Просто през тези дни не се ловят тези риби и това е.Като падне забраната, пак можеш да си ги ловиш, но изискването за лиценз си остава в сила за тези риби.Дано съм успял да го обясняBmwE30 написа:Тва ме интересува сегаBmwE30 написа:Ама защо не ми я изписа тая забрана за Шарана

а къде го пише тваReo написа:Допълвам защото видях че си постнал нещо докато пишех.Няма забрана за шаран.Иска лиценз за улова му.Не е забранен принципно.Пише ти не че ловиш забранена риба а я ловиш без лиценз.BmwE30 написа:А от къде мога да го взема

Благодарим Рео 

А да попитам тези риби кадето съм ги хванал по 200 300 грама какво да ги правя като не трябва да се продават на килограм 

-
- вече хвърля и на тежко
Пускай ги обратно.Така ти се вдига полека кармата.И без това от тях парите са нищожни.Една трофейна риба е много по-доходоносна от цяла камара дребосъци.BmwE30 написа:А да попитам тези риби кадето съм ги хванал по 200 300 грама какво да ги правя като не трябва да се продават на килограм

А до кой разряд да ловя на тва езеро "Под сенката на клена" и за какво да събирам пари
-
- новобранец
човек аз като бях като тебе тръгнах от началото на тоя форум и прочетах някаде 50-60 страници и ми стана ясно , пък ако искаш и ти са пробвайBmwE30 написа:А до кой разряд да ловя на тва езеро "Под сенката на клена" и за какво да събирам пари

-
- новобранец
Плс кажете защо за 400г риба ми дава само 4 рубли. Как да я продавам за да ми дава повече. 

-
- вече хвърля и на тежко
Ами количеството не значи пари в тази игра.Ако продаваш риба на килограм само ще си развалиш кармата.Търсете само трофейни риби.Една да хванеш е повече от цяла камара продадена на кило.Значи ако сега започвате играта направете си 3 дънни въдици и почнете на езерото да ловите бабушки(плотва), на локализация - Под сянката на клена.Използувайте подхранка Большая плотва + анисово или конопено масло.Подхранката е много важна в играта.Използувайте я.Тя си избива разходите тройно.Хвърляйте в най-дълбоките ями.Като хванете първите трофейни риби, сте се оправили в живота.Първото нещо е да си купите по-здрави пръчки.Като съберете достатъчно разряд се местите на отворилата се база Паша и на локализация - Старица, почвате да ловите платики(лещ) на макарони с подхранка большой лещ + макарони + анисовое масло.От там нататък нямате грижи за парите.Следете си кармата, не позволявайте да ви глобяват, ходете на турнири, не печете и не яжте риба.

само да добавя - може да си варите супа от щуки - не взима от кармата
и да питам нещо - има ли разлика за опита при различните видове алкохол (има едно много скъпо вино!!!)
и да питам нещо - има ли разлика за опита при различните видове алкохол (има едно много скъпо вино!!!)
Рео пиши ми на лично,искам да те питам нещо