слаковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
r699
фен клуб-скобар

слаковци

Мнение от r699 »

Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо.Миналата седмица също ходих и казаха ,че са зарибили но явно е лъжа.Времето лошо,студено и дъждовно и риба няма . :shock:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Re: слаковци

Мнение от ceco65 »

r699 написа:Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо. . :shock:
И водата много бързо пада.Защо ли?
Аватар
r699
фен клуб-скобар

Мнение от r699 »

ceco65 написа:
r699 написа:Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо. . :shock:
сига беше до горе не и от това :roll:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Абе ,ти не ме слушаш или имаш повече излишни пари :wink: :D А,Цецо знае защо те пита за водата :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

r699 написа:
ceco65 написа:
сига беше до горе не и от това :roll:
не ти ли направи впечатление,че за едно денонощие падна със около 20-25 сантиметра :?:
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Там кракът ми ще стъпи само ако е отрязан. :evil:
naantaizmak
новобранец
новобранец

Мнение от naantaizmak »

Прецакват го чат пат с изпускане на водата,не пускат риба всяка седмица,както пише в сайта им,а на всеки 2-3 седмици,и дребни(макар и разни) под кило,само нощем когато няма хора много.Слаба работа.Аз там съм стоял по 5-6 дни,сега повече от едно денонощие няма как да издържа.Ако уцели човек може да хване бая бял амур и шаран.Не си правете труда да ходите в почивни дни-фраш народ и все пияници,да не говорим,че неможе да се намери място. :) Амурите са добри,шараните,които се ловят сега са около кило,но има и доста по-едри,които кълвят по-рядко.Ако се уцели ден без спускане на нивото(или без земетресение както беше оня ден) е супер.Имам колега от Перник,баща му познава собственика на гьола... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”