Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

слаковци
Модератор: sapuna
слаковци
Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо.Миналата седмица също ходих и казаха ,че са зарибили но явно е лъжа.Времето лошо,студено и дъждовно и риба няма . 

Re: слаковци
И водата много бързо пада.Защо ли?r699 написа:Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо. .
сига беше до горе не и от товаceco65 написа:И водата много бързо пада.Защо ли?r699 написа:Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо. .

- MITKO70
- кандидат преподавател
Абе ,ти не ме слушаш или имаш повече излишни пари
А,Цецо знае защо те пита за водата 

Всичко може,но не всеки го можe.

не ти ли направи впечатление,че за едно денонощие падна със около 20-25 сантиметраr699 написа:сига беше до горе не и от товаceco65 написа:И водата много бързо пада.Защо ли?r699 написа:Здравейте колеги,вчера ходих на слаковци много рядко някой да хване нещо. .

Там кракът ми ще стъпи само ако е отрязан. 

-
- новобранец
Прецакват го чат пат с изпускане на водата,не пускат риба всяка седмица,както пише в сайта им,а на всеки 2-3 седмици,и дребни(макар и разни) под кило,само нощем когато няма хора много.Слаба работа.Аз там съм стоял по 5-6 дни,сега повече от едно денонощие няма как да издържа.Ако уцели човек може да хване бая бял амур и шаран.Не си правете труда да ходите в почивни дни-фраш народ и все пияници,да не говорим,че неможе да се намери място.
Амурите са добри,шараните,които се ловят сега са около кило,но има и доста по-едри,които кълвят по-рядко.Ако се уцели ден без спускане на нивото(или без земетресение както беше оня ден) е супер.Имам колега от Перник,баща му познава собственика на гьола...