Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ХИТОВЕ ОТ НС 1-5
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: ХИТЪТ НА НС 5
Краси_поборника написа:Със тебе има цял клип ама ако го кача ша ма баннат от всички сайтове.![]()
![]()
Краси,качи,качи няма да те баннат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника написа:Това е хитът на НС5....

Жи-сто-ко!!!!
Има един образ до Кърцата, дето все надига една чаша пъ после му е празен стола- мнооо добро режисьорско решение-да съ мащат такива пияници!
Жив да си Краси, страхотен клип и много як химн....с Митев шяхме да ти я пеем на уше...къде 4.00 сабахлем, ама му свърши батерията на компа и немахме текста...и нотите, а ниий без ноти не моем....другия път щи я пеем, обещавам

Жив да си Краси, страхотен клип и много як химн....с Митев шяхме да ти я пеем на уше...къде 4.00 сабахлем, ама му свърши батерията на компа и немахме текста...и нотите, а ниий без ноти не моем....другия път щи я пеем, обещавам

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
Те ми я пяха пред палатката нощес ама бях в неудобно положение

Ти, от де се появи, бре Дедев, наи'ш ли как ми/ни липсваше бе момчее ?!?Dedy написа:Краси_поборника написа:Това е хитът на НС5....![]()
![]()
![]()
![]()
Жи -сто-ко!!!!

Аз мислех, че си се самоизтрил....нали ти дадоха купа за "най-бърза гума", тъ....

....тоя емотикон май не требеше да се ползва, ама нали шъ мъ изтриеш и без туй...

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ми прати ми го по скайпа-да учим детето как да НЕ прави пред хоратаКраси_поборника написа:Със тебе има цял клип ама ако го кача ша ма баннат от всички сайтове.![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Jechev написа:Ти, от де се появи, бре Дедев...

Ми тука съм си бе, нали знаеш - "Не се гаси туй що не гасне!" или иначе казано -
А нам все равно! А нам все равно!
Пусть боимся мы волка и совы,
дело есть у нас - в самый жуткий час
мы волшебную косим трын-траву!
-
- вече хвърля и на тежко
Абе хора , аз съжалявах , че с дъщеря ми не успяхме да дойдем . Сега се радвам , и от сега мисля как на другата среща ще успея да я уговоря да дойда без нея . Супер купон е било , браво на вас .
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не бе!Краси_поборника написа:Те ми я пяха пред палатката нощес ама бях в неудобно положение![]()
![]()
![]()
УЖ реализираше проникване!

И...
1.аз пак съм спал
2.тоз Митев ми мяза малко на зайка

-
- кандидат преподавател
Абе хора ква е тая звезда тука
пиян ли е та преплита краци
или се опитва сиртаки да играе
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p7lP3knlSBE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p7lP3knlSBE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

или се опитва сиртаки да играе

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p7lP3knlSBE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p7lP3knlSBE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ей това ВЕЧЕ става за химн и даже мое да си го нарисуваме,като герб на бат любо на тентата

а защо не и на наградите да я има тази физиономия-аз лично се наемам,сакси ако ми даде малко глина да изваям една склуптура на делеф-като приз за следващата среща

а защо не и на наградите да я има тази физиономия-аз лично се наемам,сакси ако ми даде малко глина да изваям една склуптура на делеф-като приз за следващата среща

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника написа:Абе хора ква е тая звезда тука

Краси_поборника написа:Абе хора ква е тая звезда тука...

ТОВА НЕ Е МЮЗИК АЙДЪЛ!!!
-
- кандидат преподавател
Re: ХИТОВЕ ОТ НС 1-5
Промених заглавието че може да има и други по стари звезди.
И който има възможност и видеоматериал от срещите да качва и в края на годината ще направим класация с награда.

И който има възможност и видеоматериал от срещите да качва и в края на годината ще направим класация с награда.