яз.Стефаново

Модератори: bobopeli, sapuna

vaskonay
новобранец
новобранец

яз.Стефаново

Мнение от vaskonay »

Ходихме в събота /10.06./ на въпросния гьол и за наше учудване нямаше много хора. Като се замислих се сетих че, всичко се беше запътило към гробищата, защото беше задушница. От ляво на стената е по-висок брега и застанахме там с идеята да ловим с голи телескопи. Захранихме добре и се започна: уклей, костур, червеноперка, слънчак/повече/ и т.н. Не закъсня и "Бирника" - 5лв. на пръчка. Хванахме прилично риба. Около 40-50 рибета. Най- интересното беше че към 15.00ч. започнаха да идват едни бусове, едни коли и като разпънаха едни палатки, една чалга, но зопочнаха да захранват определени места с шамандури. Колко царевица хвърлиха- не е истина. Явно чакат шарана през ноща или рано сутринта. Това е от Стефаново. Хвърлих и една тапа на малка каракудка, но нищо от страна на щуката. Поздрави от мен и на слука.

п.п. А откриването го пропускам, защото дъщеря ми има рожден ден и нема начин. Нали съм тати....
И Рибар съм и Ловец съм.......
joco

Мнение от joco »

Колега,мерси за инфото(не съм ходил там от почти година).Мястото където сте били нито е за дребна риба,нито за щука(поне преди беше така).На стената ,почти най-дясно излизаше разкошна червеноперка(на царевица) по половинка(прибирал съм се с препълнен живарник),кленове(по 10-тина над половинка) и щука на дъно.Явно че няма и да го посетя при така описаната картина.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”