Лобош, 10.06.2006г. - добър риболов :)

Модератори: bobopeli, sapuna

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Лобош, 10.06.2006г. - добър риболов :)

Мнение от MapuaH »

Ето няколко снимки от вчерашният риболов на Радибош :

Изображение

Изображение

Тук се боря с една каракуда около килограм, която след 5 минутна борба и опит за кепчосване, след като се беше забила във водораслите пред мен (които са на около 4 метра напред във водата) скъса лънията, по - точно линията се скъса до куката, отплава по живо по здраво:

Изображение

Представете си колко се притеснявах да не се счупи директния, както последния път , след като няколко пъти заплашително се огъваше до предела :)

Ето и резултата - тлъсти червеноперки и няколко костура :

Изображение

Ако има жени да не гледат, защото комуфлажа ми е скъсан на малко неподходящо място :) :

Изображение

Изображение

Та това беше от мен. Ааа да споделя... щях да забравя. След горчивия опит от миналаат седмица, сега почти при всяка по-едра червеноперка използвах новия ми кеп. Лобш е един прекрасен язовир, но за съжаление почти цялата брегова ивица е обрасла с ужасни водорасли, както се вижда на някои от горните снимки. При риболова, дори и кеп с 4 - метрова дръжка не върши работа. Който реши да риболовства на него да го има предвид :!: :!: :!:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Поздрави колега за успешния риболов.
Имам 2 въпроса , каква захранка използваше и каква стръв?
Клавиатура риба не лови!!!
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Local написа:Поздрави колега за успешния риболов.
Имам 2 въпроса , каква захранка използваше и каква стръв?
Захранка: Промикс - 2 кг. + Ести - Каракуда - 2 кг + 100 гр. бял червей
Стръв: бял червей

По принцип излизат много яки каракуди, но този път освен тази, която скъса и си отиде, други нямаше.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Браво колега ,само така.Добьр улов,определено действаш сериозно с новият директен :D И за напред да е все така и по голями рибоци да излизат безаварийно :wink: Викаш с 4-метрова дрьжка си на кепа и ти кьсее... :shock: .Четох и за премеждията ти с второто коляно(явно се случва,ама нали има резервни части за Тиките 8) )та почвам да се плаша още повече за Уинера преди да сьм го ползвал :D Та моята дрьжка на кепа е 3.20 май, не казвай че е кьса :shock: ,а и нещо не ми се вижда много лек кепа разпьнат на сухо с главата,та с 4 метрова дрьжка(от матерял различен от карбон и други леки подобни)не е ли малко тежичьк.
vaskonay
новобранец
новобранец

Мнение от vaskonay »

На платеното ли ходи или ....?
И Рибар съм и Ловец съм.......
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Бре,Adventure-a голяма работа,с новото коляно смазва рибата :lol: .Еми дано само да се хвалиш с телескопа,,да няма аварии :wink: .
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Aglia написа:Браво колега ,само така.Добьр улов,определено действаш сериозно с новият директен :D И за напред да е все така и по голями рибоци да излизат безаварийно :wink: Викаш с 4-метрова дрьжка си на кепа и ти кьсее... :shock: .Четох и за премеждията ти с второто коляно(явно се случва,ама нали има резервни части за Тиките 8) )та почвам да се плаша още повече за Уинера преди да сьм го ползвал :D Та моята дрьжка на кепа е 3.20 май, не казвай че е кьса :shock: ,а и нещо не ми се вижда много лек кепа разпьнат на сухо с главата,та с 4 метрова дрьжка(от матерял различен от карбон и други леки подобни)не е ли малко тежичьк.

Моя с е 3,20 м дръжка - Fishermann Club и Browning глава , кръгла - 45 см диаметър. За този язовир така, както сега е обрасъл дори и с 5 м няма да е от полза! Жалко е, но е факт. Дано тези гадни водорасли малко се поизчистят, ако не другия път ще си направя една котва от арматура и 5,6 м въже, за да изгреба всичко пред мен, да си захраня и да ловя на спокойствие.
Ако искаш ще се разберем и ще направим един съвместен заедно. Твоя директен е Мерцедеса на директните, така че много трябва да го пазиш !!!! Слава на Бога, че има резервни части за Тика, та успях веднага да я оправя :)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Мерцедес,Мерцедес ама не е S-clasa :wink: за пазенето е ясно ама нали и ти го пази :wink: та случва се...За риболов може и да измислим нещо по-натам и да направим един "фирмен" :D
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Aglia написа:Мерцедес,Мерцедес ама не е S-clasa :wink: за пазенето е ясно ама нали и ти го пази :wink: та случва се...За риболов може и да измислим нещо по-натам и да направим един "фирмен" :D

Хахаха, за "фирмения" съм съгласен :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”