Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лобош, 10.06.2006г. - добър риболов :)
Лобош, 10.06.2006г. - добър риболов :)
Ето няколко снимки от вчерашният риболов на Радибош :

Тук се боря с една каракуда около килограм, която след 5 минутна борба и опит за кепчосване, след като се беше забила във водораслите пред мен (които са на около 4 метра напред във водата) скъса лънията, по - точно линията се скъса до куката, отплава по живо по здраво:

Представете си колко се притеснявах да не се счупи директния, както последния път , след като няколко пъти заплашително се огъваше до предела
Ето и резултата - тлъсти червеноперки и няколко костура :

Ако има жени да не гледат, защото комуфлажа ми е скъсан на малко неподходящо място
:

Та това беше от мен. Ааа да споделя... щях да забравя. След горчивия опит от миналаат седмица, сега почти при всяка по-едра червеноперка използвах новия ми кеп. Лобш е един прекрасен язовир, но за съжаление почти цялата брегова ивица е обрасла с ужасни водорасли, както се вижда на някои от горните снимки. При риболова, дори и кеп с 4 - метрова дръжка не върши работа. Който реши да риболовства на него да го има предвид

Тук се боря с една каракуда около килограм, която след 5 минутна борба и опит за кепчосване, след като се беше забила във водораслите пред мен (които са на около 4 метра напред във водата) скъса лънията, по - точно линията се скъса до куката, отплава по живо по здраво:

Представете си колко се притеснявах да не се счупи директния, както последния път , след като няколко пъти заплашително се огъваше до предела

Ето и резултата - тлъсти червеноперки и няколко костура :

Ако има жени да не гледат, защото комуфлажа ми е скъсан на малко неподходящо място

Та това беше от мен. Ааа да споделя... щях да забравя. След горчивия опит от миналаат седмица, сега почти при всяка по-едра червеноперка използвах новия ми кеп. Лобш е един прекрасен язовир, но за съжаление почти цялата брегова ивица е обрасла с ужасни водорасли, както се вижда на някои от горните снимки. При риболова, дори и кеп с 4 - метрова дръжка не върши работа. Който реши да риболовства на него да го има предвид

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Браво колега ,само така.Добьр улов,определено действаш сериозно с новият директен
И за напред да е все така и по голями рибоци да излизат безаварийно
Викаш с 4-метрова дрьжка си на кепа и ти кьсее...
.Четох и за премеждията ти с второто коляно(явно се случва,ама нали има резервни части за Тиките
)та почвам да се плаша още повече за Уинера преди да сьм го ползвал
Та моята дрьжка на кепа е 3.20 май, не казвай че е кьса
,а и нещо не ми се вижда много лек кепа разпьнат на сухо с главата,та с 4 метрова дрьжка(от матерял различен от карбон и други леки подобни)не е ли малко тежичьк.

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Aglia написа:Браво колега ,само така.Добьр улов,определено действаш сериозно с новият директенИ за напред да е все така и по голями рибоци да излизат безаварийно
Викаш с 4-метрова дрьжка си на кепа и ти кьсее...
.Четох и за премеждията ти с второто коляно(явно се случва,ама нали има резервни части за Тиките
)та почвам да се плаша още повече за Уинера преди да сьм го ползвал
Та моята дрьжка на кепа е 3.20 май, не казвай че е кьса
,а и нещо не ми се вижда много лек кепа разпьнат на сухо с главата,та с 4 метрова дрьжка(от матерял различен от карбон и други леки подобни)не е ли малко тежичьк.
Моя с е 3,20 м дръжка - Fishermann Club и Browning глава , кръгла - 45 см диаметър. За този язовир така, както сега е обрасъл дори и с 5 м няма да е от полза! Жалко е, но е факт. Дано тези гадни водорасли малко се поизчистят, ако не другия път ще си направя една котва от арматура и 5,6 м въже, за да изгреба всичко пред мен, да си захраня и да ловя на спокойствие.
Ако искаш ще се разберем и ще направим един съвместен заедно. Твоя директен е Мерцедеса на директните, така че много трябва да го пазиш !!!! Слава на Бога, че има резервни части за Тика, та успях веднага да я оправя