Инфо има ли за Веринско?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

toshe68 - мерси ще го посетя!
кога нема риба и рака е риба
jabara
новобранец
новобранец

Мнение от jabara »

Каракудата хвърлила ли си е хайвера ?
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

в събота бях там. Не си го е хвърлила защото всички каракуди които изчистих у нас бяха пълни с хайвер.
Lyusi
новобранец
новобранец

Re: ре

Мнение от Lyusi »

Pocko написа:в събота бях там. Не си го е хвърлила защото всички каракуди които изчистих у нас бяха пълни с хайвер.
Колега, как беше там? Има ли добри костури и каракуди и цял ден ли кълвят? Благодаря предварително?
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

ами добри костури не видяхме но пазача каза че вадели костури по половин кило. Иначе ние бяхме там около 06:00 сабале. още с първото ми хвърляне (на хляб) почна моментално да кълве. За това и аз спецялно, цял ден си лових на хляб. Каракудата пипа много интензивно но малко странно - трябва да се изчака доста и да се уцели момента в който за пореден път топва плувката и я задържи повечко. до към обяд в живарника пуснах 15-тина добри поразмер каракуди а в гьола 4, 5 маломерни. след това кълвенето понамаля докато не спря напълно но не съм сигурен дали това не се дължи на облаците които ни спасиха от слънцето, но пък докараха вятър и вълнички. Колегите ми бяха с доста мо скромен улов но!!! единият се забавляваше на дъно с малки костурета а аз го бъзиках че с макарата с която лови ако му удари нещо 3 кила няма да може да го извади (тя щтракаше на умрело дори като си вадеше тежеста) и по едно време засича нашия нещо дето му огъна яко пръта и като се разщрака оная ми ти пущина толко че като се навря рибока некаде и макарата започна да се рони като суа царевица :lol: :lol: :lol: умрех от смех. На края скъса куката ...
сигурно пак ще посетя язовирчето -чистичко е и приятно
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Мерси колега за изчерпателната информация. Наистина водоемчето е много приятно докато не излезе слънчевата рибка. Дали е спаднала водата и има ли повечко места от към стената - защото последния път като ходих, закъсняхме с групата и нямаше едно местенце свободно??? :lol:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

за първи път ходя и за нивото не съм сигурен но мисля че си е добре.
за местата - ставай по-раничко :wink:
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Pocko написа:за първи път ходя и за нивото не съм сигурен но мисля че си е добре.
за местата - ставай по-раничко :wink:
Мерси колега - жив и здрав и Наслука ! :D
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Колеги, кажете как е в последните дни на Веринско??? Има ли слука? Дали е излязъл слънчака?
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

Много каракуда има там човек.
Само че последния път се набихме на едно место с много водорасли и беше слабо а и времето се скапа - 04.06.06г.
а слънчак си има аз и за това си ловя на хлебче щот си взима...
Айде наслука :D
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Pocko написа:Много каракуда има там човек.
Само че последния път се набихме на едно место с много водорасли и беше слабо а и времето се скапа - 04.06.06г.
а слънчак си има аз и за това си ловя на хлебче щот си взима...
Айде наслука :D
Мерси колега, жив и здрав да си и Наслука !!! :D
Аватар
TheXfiles
новобранец
новобранец

Мнение от TheXfiles »

Здравейте колеги. Искам да ви питам за кой точно язовир говорите. За този големия след Веринско или за малкия язовир точно преди Борика от лявата страна?
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

TheXfiles написа:Здравейте колеги. Искам да ви питам за кой точно язовир говорите. За този големия след Веринско или за малкия язовир точно преди Борика от лявата страна?
За големия след Веринско.
Аватар
TheXfiles
новобранец
новобранец

Мнение от TheXfiles »

toshe68 написа:
TheXfiles написа:Здравейте колеги. Искам да ви питам за кой точно язовир говорите. За този големия след Веринско или за малкия язовир точно преди Борика от лявата страна?
Мерси. А на малкия(преди Борика) има ли нещо?
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

TheXfiles написа:
toshe68 написа:
Мерси. А на малкия(преди Борика) има ли нещо?
Миналата година през забраната ходихме няколко пъти и най-хубавото беше поляните, пълни с челадинки...иначе на гьола дребна каракуда/размер стръв за щука/ много и няколко малки шаранчета, които върнахме обратно. Ония пишман арендатори твърдяха, че има много и едра риба, ама никой така и не извади, та да я видим. Иначе си искат 5-те лева още...Аз лично тоя водоем съм го хакнал в "черния списък"...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”