Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо има ли за Веринско?
Модератор: sapuna
ре
в събота бях там. Не си го е хвърлила защото всички каракуди които изчистих у нас бяха пълни с хайвер.
кога нема риба и рака е риба
Re: ре
Колега, как беше там? Има ли добри костури и каракуди и цял ден ли кълвят? Благодаря предварително?Pocko написа:в събота бях там. Не си го е хвърлила защото всички каракуди които изчистих у нас бяха пълни с хайвер.
ре
ами добри костури не видяхме но пазача каза че вадели костури по половин кило. Иначе ние бяхме там около 06:00 сабале. още с първото ми хвърляне (на хляб) почна моментално да кълве. За това и аз спецялно, цял ден си лових на хляб. Каракудата пипа много интензивно но малко странно - трябва да се изчака доста и да се уцели момента в който за пореден път топва плувката и я задържи повечко. до към обяд в живарника пуснах 15-тина добри поразмер каракуди а в гьола 4, 5 маломерни. след това кълвенето понамаля докато не спря напълно но не съм сигурен дали това не се дължи на облаците които ни спасиха от слънцето, но пък докараха вятър и вълнички. Колегите ми бяха с доста мо скромен улов но!!! единият се забавляваше на дъно с малки костурета а аз го бъзиках че с макарата с която лови ако му удари нещо 3 кила няма да може да го извади (тя щтракаше на умрело дори като си вадеше тежеста) и по едно време засича нашия нещо дето му огъна яко пръта и като се разщрака оная ми ти пущина толко че като се навря рибока некаде и макарата започна да се рони като суа царевица
умрех от смех. На края скъса куката ...
сигурно пак ще посетя язовирчето -чистичко е и приятно

сигурно пак ще посетя язовирчето -чистичко е и приятно
ре
за първи път ходя и за нивото не съм сигурен но мисля че си е добре.
за местата - ставай по-раничко

Мерси колега - жив и здрав и Наслука !Pocko написа:за първи път ходя и за нивото не съм сигурен но мисля че си е добре.

ре
Много каракуда има там човек.
Само че последния път се набихме на едно место с много водорасли и беше слабо а и времето се скапа - 04.06.06г.
а слънчак си има аз и за това си ловя на хлебче щот си взима...
Айде наслука
Само че последния път се набихме на едно место с много водорасли и беше слабо а и времето се скапа - 04.06.06г.
Айде наслука

Мерси колега, жив и здрав да си и Наслука !!!Pocko написа:Много каракуда има там човек.
Айде наслука

- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Миналата година през забраната ходихме няколко пъти и най-хубавото беше поляните, пълни с челадинки...иначе на гьола дребна каракуда/размер стръв за щука/ много и няколко малки шаранчета, които върнахме обратно. Ония пишман арендатори твърдяха, че има много и едра риба, ама никой така и не извади, та да я видим. Иначе си искат 5-те лева още...Аз лично тоя водоем съм го хакнал в "черния списък"...TheXfiles написа:Мерси. А на малкия(преди Борика) има ли нещо?toshe68 написа:За големия след Веринско.TheXfiles написа:Здравейте колеги. Искам да ви питам за кой точно язовир говорите. За този големия след Веринско или за малкия язовир точно преди Борика от лявата страна?