напдпревара за победа 4

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: напдпревара за победа 4

Мнение от BZI »

Идвам , печеля и си отивам никви такива споделяния .............. :D :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

BZI написа:Идвам , печеля и си отивам никви такива споделяния .............. :D :D :D :D :D
I reject peоple of your kind или казано на чист Бг Хора кЪт Тебе ни ма кефат :lol:
Базик ся да не се засегнеш :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

Момчета,намалих хората до 23(днес ще се обадя на няколко човека и може да станат по малко).Аз също няма да учствам по полезен ще съм отзад и при организацията :) Така мисля ,че ще се съберат всички на стената :)
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

Paublo_Eskobar написа:
For написа: :shock: Моля, погледни внимателно списъка - записан си + 1 човек! :!:
Аз идвам с човек който беше на една маса с целия форум преди два дена,а не със 30 човека който са си пускали именцата в някоя кутийка в магазина.Не искам да се стига до пререкания,всичко е наред,просто не мисля че е правилно да се прави така.
Бате идвате и участвате :D Мисля на всеки стана ясно,че се получи объркване,което няма да се повтори :!:
Просто аз си представях нещата по друг начин :!: Извинявам се на всички и нека да няма излишно напрежение :D
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

fugata написа:Още едно свободно място ако има :(
SONY написа:Kamata и Petar_Sabev също изявиха желание да дойдат,но като гледам няма места вече. :roll: Пак казвам,ако някое приятелче от форума реши да дойде,ще му отстъпя моето място.Цецо,теб непременно те искам да присъстваш :!: Да се надяваме,че на другото съзтезание,нещата ще бъдат по-ясно изразени и няма да има недоразумения. :roll:
Идвайте момчета,ще се радвам да се видим и да пиинем по някоя биричка :D
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

все си мисля ,че ще се сместим на стената.И че няма да има нужда някой да отстъпва мястото си на друг :D
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Нека тези,които имат място в колите да пишат,та ако има някои колеги без транспорт да се уточнят нещата.
TICA FAN
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Айде момчетааа, стягайте такъмите и точете куките, че риби трябва да се хващат и награди да се печелят :) .

Пожелава успех на всички Ви, нека най-добрите победят, съжалявам че този път няма да бъда с Вас, но другия път ще направя всичко възможно. :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Успех на всички и от мен :smt023

От сега се записвам за следващото събиране :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

Намалих хората до 19-20 човека,така предполагам, че ще се съберем всички.
ИЛКО77
новобранец
новобранец

Мнение от ИЛКО77 »

Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата? :rolleyes:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

ИЛКО77 написа:Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата? :rolleyes:
Ами нека организаторите кажат но при предишната бройка и дължината на стената нямаше да е възможно нека butnik и For кажат има ли място за теб :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

ИЛКО77 написа:
Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата?
Илко, ще ти кажа в събота вечерта. По принцип отговорът е отрицателен!
Веднъж вече обявихме, че приключихме записването. Това, че Дидо намали бройката - значи, че няма да има втори сектор и всички ще са на стената.
Първо ще мерим и определим местата, ако има - ще вземеш, ако не - пак ще вземеш, но на софрата!
И за следващия път ви моля, да се записвате навреме :!: Поне два пъти сте подканени за записване в темата! Нека да не е в последния момент!
от DIDO sensas:

Намалих хората до 19-20 човека,така предполагам, че ще се съберем всички.
Дидо, правиш жертви, които ми се ще да се надявам, че някои ще оценят :roll: ! Макар, че не беше необходимо да отписваш, вече записани колеги и приятели! :!:
ИЛКО77
новобранец
новобранец

Мнение от ИЛКО77 »

Моля, организационният комитет да изкаже мнение по въпроса ми.Трябва да съм на ясно .Все пак трябва да се подготвя.Да си вържа някоя кукичка,да направя някой такъм.Искам да съм подготвен !Искам купа и медал!Искам кебапченце с биричка ! МОЛЯ! :oops:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Значи освен мен и Жорката Петров взимам още двама колеги-Екстази и Сонито.Ако има някой още мога да го взема,няма проблем.Дидо ,направи голям жест,за напред ще се съобразим с някои неща да не стават издънки,ако има още проблем с местата мога да си отстъпя даже и щеката барабар със стола и червеи и всичко ,само мир да има.Ама после искам да ям и пия на аванта :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”