Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!
Не мога да мисля в момента, тъи като преди малко се прибрах а това което ми идва първосигнално е, че трябва да се направи голяма, но с възможност да се като се разпъва да може някак си да става и малка и голяма. Щот кат се замисля първия ден бяхме трима с Любо, последният ден 7 заедно с него. Не знам този брои човеци дали може да разпъне и згъне такава шатра за 1 един та дори и на две части да е? Като гледам до тук я има 20 човека съгласни я няма. Предлагам ако се съберем 50 човека шатрата да е за 60 - 65. Ако всички се скатават какъв е смисъла 10 човека да си правим шатра за 100.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ами то за какво въобще ще се прави шатра. Съберете се пак тези които се познавате, а тези които дойдохме с надеждата да се запознаеме с колеги от различни краища на страната останахме на поляната в тъмното. Като цяло идеята на бате Любо е супер като се вземе решение каква ще е шатрата пари ще се съберат. Събитието се казва Национално среща и няма нищо лошо различни хора да се съберат на едно място и да обменят информация.nasco2 написа:Не мога да мисля в момента, тъи като преди малко се прибрах а това което ми идва първосигнално е, че трябва да се направи голяма, но с възможност да се като се разпъва да може някак си да става и малка и голяма. Щот кат се замисля първия ден бяхме трима с Любо, последният ден 7 заедно с него. Не знам този брои човеци дали може да разпъне и згъне такава шатра за 1 един та дори и на две части да е? Като гледам до тук я има 20 човека съгласни я няма. Предлагам ако се съберем 50 човека шатрата да е за 60 - 65. Ако всички се скатават какъв е смисъла 10 човека да си правим шатра за 100.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
robin_ani написа:Съберете се пак тези които се познавате, а тези които дойдохме с надеждата да се запознаеме с колеги от различни краища на страната останахме на поляната в тъмното.
Абе пич даи тогава да се събереме 10 човека да дадем по хиляда лева и после да организираме транспорт и разпъване и да ви звънкаме да си приготвите въдичките и да кажете от къде да дойдем да ви вземем.
Защо си останал на тъмно сам в поляната Защото не си си носил шатра, осветление, маса, столче. Тук се прави някаква предварителна организация не съм те забелязал да участваш в нея. Влизаш в некакъв форум виждаш, че се готви купон регистрираш се и идваш да ловиш риба на платено, но безплатно и решаваш,че някои ще ти се помоли да седнеш като ти отстъпи своито място, баси простотията.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
прав си наско,ма много заядливо се изрази..трябваше тона да е по скоро ПОУЧИТЕЛЕН
аз пак ще повторя-явно батЛюбе е намереил вече най рационалното решение доколкото прочетох,така че да действа(ме) и някак си наистина ми се ще една анкета да се пусне-участвам/не участвам,че да се преброят пилците на есен и да си правим сметка колко ще участват и по колко да си приготвим за разходи.не сьм сметкаджия,но наистина сьм изненадан ,че се включиха тука едва ли не 10 човека,а бяхме поне 100 там,без да броя жени и деца....не стига,че бат ви Любо се е нагьрбил с изпьлнението,кенефи ни взе,организация прави,на язовира си ни вика да ни тьрпи простотиите,ами и никва активност.....а вземете се освестите малко де?а идеята колкото и смешно да звучи е много разумна и на място-щото тия сезаловите пропускат и как ни пра дьжд 4 деня не е хубаво,щото и деца има и пр...аз и под колата мога да си легна(което сьм го правил)ама ще е хубаво наистина една сглобка да си направим,че си седим на сухо пьк и като символ на сьбитието.то срамота 100 човека да не може да извадим по 10-20-30лв...за крьчми и гьзарски покривки на седалките в колата може,а тука-не може?
аз не знам всьщност последните разходи сьбрахме ли достатьчно да ги покрием или бат ви любо пак е назад?и това не сме го обсьдили-много ми се ще да се вьведе яснота и по тоя вьпрос...

аз не знам всьщност последните разходи сьбрахме ли достатьчно да ги покрием или бат ви любо пак е назад?и това не сме го обсьдили-много ми се ще да се вьведе яснота и по тоя вьпрос...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Още не съм бил на НС,и не се знае кога ще участвам,
ама финансово вземам участие.
Не ми се иска,ако присъствам някога,да ме е срам за тези 20-50лв.
както и 5-цата каза,за глупости и повече даваме.
ама финансово вземам участие.
Не ми се иска,ако присъствам някога,да ме е срам за тези 20-50лв.
както и 5-цата каза,за глупости и повече даваме.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- krokibg
- учете се от него
Насе,аз съм съгласен с Робин и също мисля като него по въпроса.Трябва да намерим начин,всички които са дошли да могат да участват на купона.Ако не го направим,защо е тази среща ??? Всеки може да си опъне палатката на Ивайловград или на Кърджали и защо да идва ???Спрете се малко,починете си и да вземем адекватно решение какво да се прави по въпроса.robin_ani написа:Ами то за какво въобще ще се прави шатра. Съберете се пак тези които се познавате, а тези които дойдохме с надеждата да се запознаеме с колеги от различни краища на страната останахме на поляната в тъмното. Като цяло идеята на бате Любо е супер като се вземе решение каква ще е шатрата пари ще се съберат. Събитието се казва Национално среща и няма нищо лошо различни хора да се съберат на едно място и да обменят информация.nasco2 написа:Не мога да мисля в момента, тъи като преди малко се прибрах а това което ми идва първосигнално е, че трябва да се направи голяма, но с възможност да се като се разпъва да може някак си да става и малка и голяма. Щот кат се замисля първия ден бяхме трима с Любо, последният ден 7 заедно с него. Не знам този брои човеци дали може да разпъне и згъне такава шатра за 1 един та дори и на две части да е? Като гледам до тук я има 20 човека съгласни я няма. Предлагам ако се съберем 50 човека шатрата да е за 60 - 65. Ако всички се скатават какъв е смисъла 10 човека да си правим шатра за 100.
Робин,и към теб имам съвет/приятелски/ !!! Трябва малко по настоичиво да се влиза в разговор с хора които са пийнали и т.н.Трябваше да намериш поне един познат който да ви заведев голямата група,да ви представи и да седнете койна каквото може и ако Наско е прав,то той е прав само за това че всеки е длъжен да си носи маси,столчета и т.н.Робин,ти и цялата група недейте да унивате,като дойдете на другата среща,аз лично ще ви представя и запозная с повечето хора и от вас само ще остане да намерите общ език с тях и да се впишете в групата.Като пеят,пейте и вие/ако не можете си тананикайте/ако пият,/това го правят всички/пийте и вие и така нещата си идват на място.Вече се проведе и отмина 5 НС и смея да твърдя че имаше още хора като Вас,които не познаваха никой освен никовете на хората които присъствът само като имена в форума и намериха начин да се впишаСмея също така да твърдя че тези хора,никога повече няма да отсъстват от НС където и да е тя,стига да нямат неотложни за решаване проблеми или финансови затруднения че да не дойдат!!!
Повярвайте ми,пиша това с най-добри чувства към всички,и нови и стари а на срещите се забравят дрязгите от форума и след две ракий започват даже и езици да си пускат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ей това ви казавам-пак ще излезе гост дома-Бог домаchapara написа: Аз и Стефан(мойта дружка) дадохме ,но на кого беше и колко немам спомен![]()
Спецялни покани няма[/color].Отнася се за всички

еби го парите-желание нема

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Аз съм си дал колкото съм имал възможност...Бат Мирче-5кила написа:ей това ви казавам-пак ще излезе гост дома-Бог домаchapara написа: Аз и Стефан(мойта дружка) дадохме ,но на кого беше и колко немам спомен![]()
Спецялни покани няма[/color].Отнася се за всички
еби го парите-желание нема![]()
![]()
![]()

- Диканаров
- кандидат преподавател
Кърцата ги събираше!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
А после Сапуна,като Кърцата си замина.Събрах ме и за Поборника за генераторчето за бензинец.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- разбира нещата
Аз освен за себе си гарантирам също за Дидо77 или още познат като рошавия,както и за PGS или момчето което прави черните тениски, предполагам, че и Велчев62 ще се включи, но в момента няма достъп до интернет и затова не е писал! 

Много ги накъсвам... кордите!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Всички ще се включим,но кой ще се ангажира със съхранение и транспорт?!?!?Това си е голяма отговорност и задължение!
- gloupan
- разбира нещата
Пиша това словоизлияние,поради изказването на колегата robin_ani и другите които мислят като него.Бих му препоръчал да изгледа един много поучителен български филм"Маргарит и Маргарита".
Това ми беше първата ,но не и последната НС .Макар и да не съм писал и давал предложения по организацията на НС(все пак бях новобранец) и за да не съм като в небрано лозе ,да се въртя на поляната и да се чудя къде да се подслоня,реших кардинално за себе си проблема.А именно взех и купих всички неща за който се сетих ,че може да трябват-шатра, газов котлон,петромакс и други.Цената за който е в пъти по голяма от евентуалната сума която бихме събирали за НАША ШАТРА.Поради тази причина съм твърдо зад идеята да си направим НАША ШАТРА.
П.С.Мъдрата мисъл от филма е -"за да получиш,трябва да дадеш"

Това ми беше първата ,но не и последната НС .Макар и да не съм писал и давал предложения по организацията на НС(все пак бях новобранец) и за да не съм като в небрано лозе ,да се въртя на поляната и да се чудя къде да се подслоня,реших кардинално за себе си проблема.А именно взех и купих всички неща за който се сетих ,че може да трябват-шатра, газов котлон,петромакс и други.Цената за който е в пъти по голяма от евентуалната сума която бихме събирали за НАША ШАТРА.Поради тази причина съм твърдо зад идеята да си направим НАША ШАТРА.
П.С.Мъдрата мисъл от филма е -"за да получиш,трябва да дадеш"

TRS70MLF2
-
- фен клуб-скобар
Голям филм.gloupan написа:Бих му препоръчал да изгледа един много поучителен български филм"Маргарит и Маргарита".
П.С.Мъдрата мисъл от филма е -"за да получиш,трябва да дадеш"![]()
![]()