Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!!
Модератори: emo vasilev, alekst
САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!!
Днес рано сутриннта са взели САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!! 

Е журналисте...сега СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ...немога да зяпам до късно и рано рано да мяткам пръчката...трябва да избера едно от двете...а за съботата и неделята...от сега се чудя с какава захранка да отида...НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места....
направо ще ги разбия майсторите....как искам да видя физиономията на ЛОКАЛ, като ме види как фъргам с черпака...от "свинския УЛТРА БАЙТ"....хахахаха... 

Последно промяна от batmilen на Чет Юни 15, 2006 1:39 pm, променено общо 1 път.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
batmilen написа
Джон Ървинг

''Никой не е толкова умен,че винаги да знае какво прави''НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места....
Джон Ървинг

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- Local
- учете се от него
Ти си ги ръгай тия ултрабайта ша видиш за кво иде реч в неделя... хахахbatmilen написа:Е журналисте...сега СНВЕТЪТ Е ФУТБОЛ...немога да зяпам до късно и рано рано да мяткам пръчката...трябва да избера едно от двете...а за съботата и неделята...от сега се чудя с какава захранка да отида...НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места....![]()
![]()
![]()
![]()
направо ще ги разбия майсторите....как искам да видя физиономията на ЛОКАЛ, като ме види как фъргам с черпака...от "свинския УЛТРА БАЙТ"....хахахаха...

Клавиатура риба не лови!!!