Риболов по Търновско - Сушаааа

Модератори: bobopeli, sapuna

dilval
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Риболов по Търновско - Сушаааа

Мнение от dilval »

Бях си за майските празници от 1 до 6 по Търновско и естествено проверих най-близкия разрешен водоем по време на забраната - Прословутите стари корита на Росица до село Крушето.Абсолютна подигравка за всички - това не е място за риболов а развъдник за Жаби с най-голяма дълбочина от 50 см. Питам с е, кой е този малоумник който е отговорен за "Добрият избор" (хахахахах) по време на забрана и по какъв критерий е избран точно такъв водоем!!! При положение, че има толкова съвестни рибари със платени карти за цяла година, питам се аз как можаха да се подиграват с толкова много народ ! Има толкова много корекции с риба във Търновско и как най-куцата корекция избраха за риболов на жаби!!!Ами едно ходене до там и връщане си е 55 км за 2 жаби.Какво стана със Върбишката, Долнооряховската, Драгановската, Крушовската и корекциите покрай Полски Тръмбеш......и защо се забраняват като никой от там не си мърда гъза поне да зариби със някаква риба! И защо от дружеството глобяват хора за 2 въдици, при положение, че след 22 часа навсякъде се лови риба със мрежи и ел.кепове. Докога питам аз ще е тази простотия??? 8)
Последно промяна от dilval на Чет Май 07, 2009 8:54 pm, променено общо 1 път.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов по Търновско - Сушаааа

Мнение от borislavvasilev »

и защо с е забраняват като никой от там не си мърда гъза поне да зариби със някаква риба! И защо от дръжеството глобяват хора за 2 въдици, при положение, че след 22 часа навсякуде се лови риба със мрежи и ел.кепове. Докога питам аз ше е тази простотия??? 8)[/quote]
Аз си мисля че докато управата ни е такава :wink:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ами що не отиде на платения над Добромирка?Сега щеше да се хвалиш.Красиво място,риба всякаква,такса няма,така,че ако нямаш пари си я пускаш,ама поне ще се накефиш на големи екземпляри.Наслука.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

lz1igr написа:Ами що не отиде на платения над Добромирка?Сега щеше да се хвалиш.Красиво място,риба всякаква,такса няма,така,че ако нямаш пари си я пускаш,ама поне ще се накефиш на големи екземпляри.Наслука.
Ква Добромирка,кви 5лв. бре колега.Проблема не е в това!
Диляне,що не се обади бре?Щях да те водя на друго място за други риби.Жалко.Нищо другият път.А това за забраната наистина е най-голямата простотия която можеха да измислят за нашият регион уама нали трябва да си опъват мрежите на спокойствие,така че затова и останалите водоеми са забранени! :axe: :axe: :axe:
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

dilval написа:.......................
Ти за риба ли беше хукнал тъй онзи ден? :lol:
All we are is dust in the wind...
dilval
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dilval »

Аз ако исках на платено - да съм отишъл! Проблема не е в това, а в безхаберието на риболовното дружество в региона! Поздрави на всички приятели, които ми писаха на форума! :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Коментирахме го,ама на едно друго място! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”