Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

маркер за подхранване при фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: маркер за подхранване при фидер
ulovistii fider се казва филма, свалял съм го от зарта, но явно няма да работят повече. Довечера ще потърся програма за рязане и ще го кача някъде да може да се гледа.butnik написа:Чакам,че нещо съм разсеян днес и не мога да мисля.
-
- научил се да хвърля
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VHXmSOAsyKk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VHXmSOAsyKk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ето това е момента в който показва ама още не са го процеснали, след няколко минути трябва да тръгне.
Ето това е момента в който показва ама още не са го процеснали, след няколко минути трябва да тръгне.
-
- новобранец
Може би така ще стане по-ясно...

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много силно първо мнение във форума колега, добре дошълchiburator написа:Може би така ще стане по-ясно...![]()

нямам живарник
-
- новобранец
Благодаря, добре заварили
За съжаление в българските форуми информацията за риболова с куивертип е сравнително оскъдна. Радвам се на усилията на хора като теб, butnik и всички останали, които се опитват да променят нещата.

За съжаление в българските форуми информацията за риболова с куивертип е сравнително оскъдна. Радвам се на усилията на хора като теб, butnik и всички останали, които се опитват да променят нещата.
-
- научил се да хвърля
Аз съм с бял маркер на FilStar.Много добре се различава от всякакъв цвят влакно и не се изтрива припремятането.Има ги в рибарските магазини по 10 лв.
Върни се в началото на темата и прочети много бавно писаното.А този маркер ,който цитираш ,го има на още едно място,но не внимаваш в час-с 3.50 по-евтин.Е,някой ще каже 3 лв,ами са си 3 лв,една добра кошничка на Престън например.
Върни се в началото на темата и прочети много бавно писаното.А този маркер ,който цитираш ,го има на още едно място,но не внимаваш в час-с 3.50 по-евтин.Е,някой ще каже 3 лв,ами са си 3 лв,една добра кошничка на Престън например.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я по-добре ти се върни в началото на темата (тази тема) и прочети много бавно написанотоdani_macha написа:Аз съм с бял маркер на FilStar.Много добре се различава от всякакъв цвят влакно и не се изтрива припремятането.Има ги в рибарските магазини по 10 лв.

нямам живарник
- vlado_fidera
- новобранец
В един английски филм за фидер риболова ми направи впечатление как сътезателя Берти направи това с ластика.Защипа влакното с клипса на макарата и го маркира.След това освободи влакното от клипса,отвори почти докрай аванса на макарата и свали шпулата от макарата.Постави едно парче ластик което е точно толкова колкото е половин широчина на шпулата.Върна обратно шпулата и направи замятане.Обра влакното до като белега от маркера стигна до макарата.Постави пръчката на стойките и зачака.Стори ми се интересно.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 9:51 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бачо,НС отмина,всеки има право да сподели вижданията си.Лично си бележа с маркер по-големите дистанции.Не ми се нрави закачането на клипса,под какъвто и да е вид.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....