Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Йовковци
Модератор: sapuna
Яз.Йовковци
Колеги знаели някои за откриването на Яз.Йовковци дали ще може да се лови и къде?
-
- новобранец
Re: Яз.Йовковци
В град Елена има риболовен магазин.В него има карта на разрешените ръкави от Язовира.На самия язовир с червени шамандури са маркирани разрешените ръкави.Лодките са забранени.
- kaminero65
- научил се да хвърля
дими гор 196 написа:В град Елена има риболовен магазин.В него има карта на разрешените ръкави от Язовира.На самия язовир с червени шамандури са маркирани разрешените ръкави.Лодките са забранени.
И ся кво - всички трябва да посетим Елена и тоя магазин за да разберем разрешените ръкави ли?Браво бе колега,браво
Team Milo - feel the difference
-
- новобранец
Два варианта дадох.В риболова няма нищо задължително.Аз не съм производител или вносител на риболовни такъми и преди риболов влизам в магазин.Този в Елена е на главната улица ,а това е най удобния достъп до язовира.Господ е свидетел, че не миплащат комисионна .
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
няма смисъл да ходите там щото охраната са педерасти и обезрибиха язовира....ако ви се ловят червеноперчици ок

-
- новобранец
През септември лових само костурчета по 100- 200г..
- maranzika
- сериозен играч
Ще може да се хвърля,а дали ще се лови е Божа работа.iannisLV написа:Колеги знаели някои за откриването на Яз.Йовковци дали ще може да се лови ?

http://images18.snimka.bg/003371406.jpg
С лилавото са разрешените ръкави.
- Батко Емо
- разбира нещата
според това,което дава като инфо колегата са създадени много добри условия за бракониерите от всякакъв род.
- maranzika
- сериозен играч
Ами че там бракониерите са си едни и същи от години и всички ги знаят ама....

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Струва си да се отиде само заради природата,но побързайте докато и нея не са я осрали като язовира
.Пазете я чиста,защото положението да забранят много от ръкавите го дължим сами на себеси,няма на кого да се сърдим

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Има и нови изпълнения , миналата година ги видях не веднъж , пък старите си се знаятmaranzika написа:Ами че там бракониерите са си едни и същи от години и всички ги знаят ама....![]()

Най лошото е , че старите и с тока почнаха видяха се доста шарани над 15 килца от там.

- maranzika
- сериозен играч
Ето тук (където е червената точка) в момента има палатки и рибари от София.И са си комбина с охраната и имат бележка за риболов.Как така имат не знам.И кви са тия бележки при условие че риболова е забранен навсякъде?

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Нема бележки дава се някой лев на гн.Сергей и си ловкат хората както се дават и да си опъваш мрежи

-
- вече хвърля и на тежко
Питам пак аз" Някой от риболовните не влиза ли във форума, не четат ли за тези сигнали? Или като се организират разните му смешни риболовни турнири (освен да се напият като прасета ) и да се бият по гърдите, как всички язовири били зарибили, друга работа май не вършат! 

- maranzika
- сериозен играч
Диляне,тия "риболовни" са точно хората които ги пускат да ловят там.