САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!!

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!!

Мнение от batmilen »

Днес рано сутриннта са взели САФРИД И ЧЕРНОКОП НА ЯПОНСКОТО!!! :lol:
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Кратичко колега кратичкоо...... :lol: Една сутрин да пропустеш Бат Милене и рибите се разбеснели :D Ами с тея закани че през уикенда ще обръщаш внимание на сладководните гадинки , как очакваш да е ?Ревнуват миличките и на друг в ръцете отиват :D :D :lol:
Който може хваща!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е журналисте...сега СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ...немога да зяпам до късно и рано рано да мяткам пръчката...трябва да избера едно от двете...а за съботата и неделята...от сега се чудя с какава захранка да отида...НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: направо ще ги разбия майсторите....как искам да видя физиономията на ЛОКАЛ, като ме види как фъргам с черпака...от "свинския УЛТРА БАЙТ"....хахахаха... :lol:
Последно промяна от batmilen на Чет Юни 15, 2006 1:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

batmilen написа
НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места....
''Никой не е толкова умен,че винаги да знае какво прави''
Джон Ървинг
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
PamelaA
новобранец
новобранец

Мнение от PamelaA »

камен написа: Джон Ървинг
Мили, Джон Ървинг, това дето "изпускат " прасетата отзад...влиза на хората в главите отпред :wink:

такава рибка няма да сложа в устата си :oops:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е нали за това е "спортен риболов"...хващаш и пускаш...В това езеро Мандра...какви "хубави" глисти се въдят в рибите... :wink: :cry: :cry: :cry: И освен свинарниците и градския ЕКАРИСАЖ е там...има и то от години регистрирани случай на ЛЕПТОСПИРОЗА...ама това е друга тема...нали ще се състезаваме...Я... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Бате при седващата среща се свържи с Памела от БургаЗ,и я доведи да те види в действие.Особенно оня бъркоч за калкан,или онова дето го изсипа пред Вероника ,март месец :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Камчо стига си ял на бати си цървулите....човек трябва да експериментира...нали ти лично видя 4те калканчета дето се беха заболи сами на куките...хахаха... :lol: А това дето го ФЪРЛИХ...не бе пред ВЕРОНИ4ка...а пред мен и хванах цели 4 попченца... :lol:

Изображение

Изображение
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Затова и харесвам сладководния риболов,защото там захранките ти да ги
заядеш,то бисквити,то ягода,карамел.халва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ако няма хляб,да купя алвъ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Много глезени тия риби бе...аз ще взема и 1 или 2 кг. цаца от супера...ще я стрия с една захранка от ТРАБУКО...и ще добавя останалите Бонбони за СОМ...от ЖЕЛИРАНА пилешка кръв...пък ако ще ко ще... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:Е журналисте...сега СНВЕТЪТ Е ФУТБОЛ...немога да зяпам до късно и рано рано да мяткам пръчката...трябва да избера едно от двете...а за съботата и неделята...от сега се чудя с какава захранка да отида...НО имам тайно оръжие...до мястото дето ще е състезанието има много свинарници...дали да не отида и да напълня една кофа от това дето "изпускат " прасетата отзад...та нали с това се храни рибата по тия места.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: направо ще ги разбия майсторите....как искам да видя физиономията на ЛОКАЛ, като ме види как фъргам с черпака...от "свинския УЛТРА БАЙТ"....хахахаха... :lol:
Ти си ги ръгай тия ултрабайта ша видиш за кво иде реч в неделя... хахах :D , като ти застанат 2 щеки пред теб на 13 метра и се чудиш къде е рибата .... :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Aко ще ходите на състезание звъннете да ви кажа какво видях миналата седмица може и да ви е от полза :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”