Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

реших да пробвам - NESSA
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
реших да пробвам - NESSA
купих шаран специал ванилия и шаран специал мед на NESSA. ако утре не вали ще я тествам. нека някой колега който има опит с такива сподели какви са му резултатите.УСПЕХИ.
TRABUCCO
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Несата я използвам само за каркуда и то тази с анасон с малко бял хляб в нея, резутатите са забележителни.
От респекта най-съм доволен от тази за дребна риба, няма по добра захранка за уклей и дребни червеноперки.
За едри червеноперки и понякога за шаран ползвам Ванилия с коноп на Филстар + бял червей
За каракуда и шаран има една захранка на Сезони Каракуда- действа безотказно и събира и едра риба.
Като качество мисля че на Филстар са най-добри но не винаги действат.
Един съвет не купуваите захранки с голямо съдържание на трици, просто не действат и ако риболова позволява слагайте глина в захранката.
От респекта най-съм доволен от тази за дребна риба, няма по добра захранка за уклей и дребни червеноперки.
За едри червеноперки и понякога за шаран ползвам Ванилия с коноп на Филстар + бял червей
За каракуда и шаран има една захранка на Сезони Каракуда- действа безотказно и събира и едра риба.
Като качество мисля че на Филстар са най-добри но не винаги действат.
Един съвет не купуваите захранки с голямо съдържание на трици, просто не действат и ако риболова позволява слагайте глина в захранката.