Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за яз "Одринци"
Модератор: sapuna
инфо за яз "Одринци"
Здравейте колеги искам да ми дадете инфо за язовира каква риба има на какво калве и задължителен ли е билета.Също така искам да попитам от каде се минава за страната от към кулата мерси предварително
-
- вече хвърля и на тежко
Re: инфо за яз "Одринци"
Съвсем скоро имаше въпрос за водоемите около Добрич и там беше описано всичко, но ... хайде отначало. Има предимно дребна и средна каракуда, добри количества бабушка след захранване и костур, но не много едър. Всъщност направо си е дребен. Можеби предвид хладното време ще е най активен именно той. Стръвта е бял и торен червей. Ако ползваш пружина или фидер съответно и за този вид риболов стръв по твое желание. Костура удря приятно и на блесна. За пътя обаче не мога да помогна. Бил съм само от другата страна, минава се по много стръмен черен път между нивите. Доста е разбит. Направо си е за високо проходим автомобил. Ако отидеш пиши какво си направил. Упех ! А сетих се, има и бяла риба ама... Билета е задължителен, плюс такса от 5 лв. Рибата не се плаща.
---след центъра на селото...следва десен завой на главния път....след него втората пресечка в ляво...асвалт е...в края и в ляво...излизаш на черен път...по билото на байра...първата отбивка по черния път те води срещу стената....втората,покрай горичката ще те изведе до средата на язовира.от ападната страна се влиза ,след селото по пътя за ведрина....на билото веднага в ляво....по черен път се спускаш до язовира....но когато влезеш в гората пътя е стръмен
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Червеноперката там се спуква да яде жито. Плувчица и ароматизирано сварено житце, туй е моя съвет. А за каракудата немога да се съглася с колегата, преди 3 месеца бях там и на пружинката с кюспе излизаха доволно едри екземпляри. За 6-7 часа напълних една кофа с червеноперка и на пружината се обадиха 5-6 каракуди и то все едри. С белия червей резултата беше нулев. На торен, костур (бейби костурчета) и каракуди. На живата рибка излезе една малка бяла 600-700 грама и туй беше за целия ден.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

мерси мн,но този път съм го знаел : )
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
не съм ходил на тозия язовир ,а случайно шаранчета да се обаждат
He...tech-house написа:не съм ходил на тозия язовир ,а случайно шаранчета да се обаждат

то има ли нещо там вече
-
- новобранец
някои може ли да ми даде прясно инфо за яз. Одринци ако някои е ходил скоро нека да каже: каква е цената,и дали има риба
5лв. на калпак, носи си билета задължително, през април даваше таранка от 150-250 гр., има 1-2 теми с достатъчно мнения за подробности, сега не знам как е хавата.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
нещо ново за одринци имали
-
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не посещава този язовир?Нищо ново за него

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Ами преди няколко дни бях там - на плувка иэлиэа дребна червеноперка на жито. На дъно не хвърлях , эащото колегите се оплакаха. След това улових 4-5 костурчета на блесна и си тръгнах. Общо вэето от эле , по - эле става !
-
- разбира нещата
абе каде ходите за риба около Добрич даите информатсия
- Motorski
- ще става разбирач
Здравейте 
В този сайт има възможност да се търси водоем по зададен вид риба. Та цъкнах аз на "щука" да видя какво дава и ми излезе яз. Одринци
http://www.hvanah.com/?page=locations&id=119
Някой улавял ли е щука там или е грешка някаква?

В този сайт има възможност да се търси водоем по зададен вид риба. Та цъкнах аз на "щука" да видя какво дава и ми излезе яз. Одринци
http://www.hvanah.com/?page=locations&id=119
Някой улавял ли е щука там или е грешка някаква?