Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спининг
-
- сериозен играч
Спининг
В събота и неделя реших да пробвам някоя и друга примамка на реката, като една от тех се оказа доста ефективна, която издърпа почти всичките риби-14 пъстърви,един кефал и едно костурче без една пъстърва,която се хвана на блесна.
Това ми е третия риболов на спининг и общо взето още налучквам правилните примамки,правилната тактика,начина на водене на примамката,местата където да търся рибата и тн.Малко по малко навлизам в нещата.
Това ми е третия риболов на спининг и общо взето още налучквам правилните примамки,правилната тактика,начина на водене на примамката,местата където да търся рибата и тн.Малко по малко навлизам в нещата.
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Сря Юни 30, 2010 10:25 pm, променено общо 2 пъти.

- lina
- ще става разбирач
Re: Спининг
Хубав излет. И аз нямам опит в спининга, ама и слука нямам там. На блесна съм вадила само костури на подледен, иначе на реката съм гола-вода. Похвално е, че има по-схватливи от мен. Наслука, колега и много спининг - успехи ти желая 

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
СУпер рибки , КОлега !
А примамката е Салмо Хорнет , ако не се лъжа ?!

Туй риболова не е за мен 

Браво колега!
...и това е само третия ти спининг излет...с това темпо на 30-ия, какви ли чудеса ще правиш....
на каква дължина и акция е "skeletor"-а?

...и това е само третия ти спининг излет...с това темпо на 30-ия, какви ли чудеса ще правиш....

на каква дължина и акция е "skeletor"-а?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
Бях го взел преди повече от половин година ,като в магазина ми казаха ,че това е някъв нов модел на салмо и ако искам да го взема и да пробвам дали става за нещо защото още не знаели дали върши работа.Скелетора е 3м 8-30гр.Късите пръчки са ми неудобни и за това го взех на 3м.Малко е твърд за примамките ,които ползвам но съм мн доволен от сопата.tachev написа:А примамката е Салмо Хорнет

Браво за излета браво за снимките на хубавите риби
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесен излет с истински красавици 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- flyester
- разбира нещата
Супер излет 

-
- сериозен играч

доколкото знам събота и неделя пъстървовите реки са разрешени по простата причина че размножителния период на пъстървата е съ
всем друг и тя по друго време на годината е забранена

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Нещото,което забелязах при спининговия риболов на пъстърва от моя скромен опит е ,че изкараш ли от едно място пъстърва повече няма удари на това място.На какво се дължи това,някой знае ли?