Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

около Бургас II
Модератор: sapuna
Re: около Бургас II
Здравейте колеги, как сте надявам се че сте добре.
Моля Ви, ако може да ми дадете прясно инфо за платения водоем до Черни връх.
Какво се хваща там, върви ли, на какво да търся рибата?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Моля Ви, ако може да ми дадете прясно инфо за платения водоем до Черни връх.
Какво се хваща там, върви ли, на какво да търся рибата?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Казаха ми,че все още не са започнали да допускат риболовци.Не съм го проверил лично т.е. не гарантирам за достоверност. Вчера минах край Промет,само разгледах-амура не се обажда(и не е разрешен)от към пазача на бял бяха издърпали 10-на бренки около12см.а отсреща разправят,че имало епизодични силни атаки на таранки.Разпространяват се слухове за няколко уловени шарана около2-3кг в период около 2-седмици но неможаха да ме убедят.Проверих и малкия до Промет-много слабо,таранки маломерки а за дъно е кошмар заради растителноста,буквално е невъзможно.Local написа:Момчета, някой да има прясно инфо от Лъка?
5 кинта постата,шарани до 1.5кг,в момента слабо-в шавара е набутан.dellete написа:... Черни връх...
Мерси Петко, златен си ,
Благодаря че ми отговори брат,
А рибата плаща ли се, ако се плаща може ли да се пуска след като сме я хванали?
Благодаря че ми отговори брат,
А рибата плаща ли се, ако се плаща може ли да се пуска след като сме я хванали?
- Local
- учете се от него
Днес на промет от 7 сутринта до 12 на обяд - 25 едри баби, 1 много голяма бряна, 20-тина средни уклея и един едър костур, водата е много бистра, рибата иска много фин такъм, и постоянно подаване на стиски храна, иначе прави 1-2 удара и изчезва, а така се влиза в серии, макар и кратки. Манджата задължително тъмна, аз стрелях царевичка и шарен, и ловях на мартеничка от шарен. Фин такъм...
Ако бяхме останали цял ден резултата щеше да е доста по-добър, защото рибата започна да се активизира яко след 10 часа, но Доктора имаше работа и си тръгнахме.
ПС: Лових с разработена от мен манджа, много съм доволен от резултата, предстоят още тестове.
Ако бяхме останали цял ден резултата щеше да е доста по-добър, защото рибата започна да се активизира яко след 10 часа, но Доктора имаше работа и си тръгнахме.
ПС: Лових с разработена от мен манджа, много съм доволен от резултата, предстоят още тестове.

Клавиатура риба не лови!!!
На Черни връх платения водоем каракудата плаща ли се и ако се плаща колко?
Мерси предварително
Мерси предварително