Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

финал напредвара 4 Нови Извор 2009
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: финал напредвара 4 Нови Извор 2009
Супер сте, с всяко следващо състезание всичко става все по-качествено.
Казах ви аз, че Владо-фидера е опасен и ще ви отмъкне рибоците
Казах ви аз, че Владо-фидера е опасен и ще ви отмъкне рибоците

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Срещата беше незабравима!Едва ли скоро тази ехидна усмивка ще се махне от муцуната ми!Благодаря на всички участници ,колеги,състезатели и т.н. че бяхте съпричастни към тази среща от спортен характер!Eмоции не липсваха... много се радвам че има хора като "Коцето" "чичо Джек" "Бутник" "Дидо-сенса" които хвърлиха доста пот по организацията!Евала братлета за ентусиазма !!!! И нека тези организирани срещи да придобият популярност из цяла България
.. за да се разрастне "нашето" голямо семеиство!! Благодарности към фирма "Видракс" и "Акваспорт" гр.Бургас
"НА-СЛУКА"

"НА-СЛУКА"
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Наградите предоставени от фирма Видракс-два кръгли спортни живарника на "ВЕГА" ги получиха-най-атрактивен риболовец или хваната риба-Бате Киро за уловения мустакат разбойник и най-малкия участник,който достойно застана между батковците-малкия Наско,съжалявам,така е записан ,не знаем фамилията.Гответе се за следващото,но ще го оставим след като изтече срока за забрана.А ако някой иска още да се състезава да заповяда в неделя на канала в Пловдив.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Браво на Фидера.
Браво и на организаторите.
Браво и на организаторите.
Малкият се казва Атанас Гюров.Той ми е роднина и е много надъхан.На това състезание за първи път разпъна щека на 11,5.На канала ще играе и той. Младите трябва да бъдат толерирани.Нахъсват се още повече. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това предложение, няма да живее дълго.toma написа:zdraveite i ot men sastezanieto be6e 4udesno no kakvo 6te kazete za edno takova na goliam beglik a Dido![]()
![]()
Съжелявам,че се успах и дойдох малко по-късно.Честито на победителите.Що се отнася до предложението на Тома,аз съм ЗА едно такова самоче на яз.Батак.Беглика първо е по далече,второ държи доста по-оскъдно количество риба. 

TICA FAN
Томи всичко хубаво бате ама щете делнат ,че драскаш на маймуница.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Тома,на Батак не ври от бабушка а от червеноперка.И то с доста внушително размери.Места има за половината Пловдив.На Беглика съм бил няколко пъти и резултатите не бяха толкова добри.Па може и в мене да е проблема ама не съм чул скоро някой да се е похвалил от там,освен с некоя балканка.
И пиши на кирилица,че ще ти изтрият мненията. 

TICA FAN
Много добре сте си изкарали.Бравос и на организаторите и на участниците.
-
- фен клуб-скобар
Аз съм много доволен от мероприятието. Интересно ми беше и ще се радвам да участвам и занапред. Че вече гоня първите места

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Maлко ми избегахте с Метлата/на испански-Eskobar/,ама другия път сте плътно до мен,а то ще е скоро.vlado-fidera написа:Аз съм много доволен от мероприятието. Интересно ми беше и ще се радвам да участвам и занапред. Че вече гоня първите места![]()
![]()
-
- новобранец
Браво и честито и от мен