ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Emo-83 написа:За мен реалноста е,че нашата стока има огромен напредък и разлика от миналата година.
Емчо баце,много се кефя ,че все още ма хора родолюбци като тебе,които милеят за родината и за българският риболовец.
Да си жив и здрав и нека миналогодишните ви успехи,да се умножат по 10 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Lorentzo
новобранец
новобранец

Мнение от Lorentzo »

lefi имаш един много голям проблем.Толкова глупости на едно място не бях чел.(Прощавай)
Напомняш ми на един зам.министр на кУртурата мисля,че беше...по една телевизия обясняваше как да се справим с финансовата криза. - Все едно бай Иван от Хапан Геврек (Кифленско) да се изказва за ядрена енергетика :lol:
Пфф от къде да започна...
1. "аз държа около 80 % от риболовния пазар в един сегмент"
80% от кое на риболовния пазар държиш кравите,магазините,шапките
Риболовния пазар ми звучи като централния пазар - демек държиш нещо ама и ти не знаеш к'во държиш :lol:
Отвори речник и чети какво е сегмент.Препоръчвам ти един учебник на Лидия Каракашева и Благодатка Маркова - Маркетинг Част 1 на издателска къща "Призма".
Но преди това прочиташ Иван Димов - Микро и Макро икономика понеже нещо не ти е ясно какво е "поведение на монополист".lefi май май ама юни хич даже не ти е ясно...монополист,монопол,картел и др.
2."Търговеца има една желязна логика -щом съм ти го платил ,какво искаш от мен, знам си разходите ,сложил съм си надценката и това е....Като не ти оттърва прави си фирмени магазини"
Тука проблема ти е много голям.Емо си е в правото да иска да продават на тази цена,ако вземат от него.
Ако ли не...клиентите ще накарат магазините да вземат от Емо или от друг предлагащ на ниска цена.
Емо само ускорява нещата.
3."Сравнението български-италиански е като небостъргач и барака" - Сравнението бива в 2 осн типа количествено и качествено.Туй сравнение между 10 кила дини в лявата и 10 кила дини в дясната ли го правиш.
Когато едно сравнение е количествено то се прави в натурални единици - км,кг,л и т.н.
10 дини искам да ми ги сметнеш в км/час?!?!?
На качествено сравнение може да бъде назначена оценка (както в училище получаваш 2,3,4,5,6),но никога не се приема за вярно и се взема под внимание само като допълнение към количествено сравнение понеже отклоненията са прекалено големи от реалноста.
Добре...сега хайде обясни ми как сравняваш "български-италиански с небостъргач и барака".
И аз "с нетърпение очаквам отговорите на въпросите"
А и Емо не може да е монопол.Практически е невъзможно поради доста законови пречки и икономически,политически,социални фактори...гарантирам.
Пък даже и да стане това което е много трудно и пффф аПсурТно,то той само ще загуби.
Ако клиентите нямат на пазара друг продукт за да го сравнят с този на Емо то той ще загуби стойността си.
Другото е,че този продукт е лесно заменим.Хората ще почнат да си вземат друга стръв при условие,че цената на Емо се повиши.Много по-лесно е да свалиш цената отколкото да я вдигнеш.Загубите му ще са много големи гарантирам ти.
След това той има интерес повече хора да могат да си позволяват да са риболовци.Той гледа в дългосрочен период да е стабилен.

Мисля,че в "няколко" реда обясних защо няколко човека говорите пълни глупости.
Все пак сме хора и ви желая всичко добро.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:shock: Баати,как са изказа :shock:
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Колеги тук става въпрос за пари не се ли усещате плюс петнайсет страници цинизъм на българския бизнес...
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
paparaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от paparaka »

valeri написа:Колеги тук става въпрос за пари не се ли усещате плюс петнайсет страници цинизъм на българския бизнес...
Разбира се, че става дума за пари, ти като идеш в магазина нали с пари си купуваш червея.
Прочетох внимателно цялата тема. Доста време ми отне, но определено не се отегчих.
Не съм свързан с търговията на риболовни принадлежности, но приветствам идеята на Емо.
По една или друга причина от години пропагандирам риболова с по-големи количества
бял червей, не защото имам далавера, а защото така се лови повече.
Сега нещата стават възможни имено благодарение на регламентираните цени, които са
човешки и постижими.
Евала Емо.
Да работят онези, които не могат да ловят риба!
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Не мога да разбера защо някои хора плюят по Емо. След темата цените рязко спаднаха, червейте са на съвсем достъпна цена, а мисля че това е единственото което НАС ни интересува. Това дали си прави реклама и колко му е печалбата са неща, несвързани с риболова и май поговорката "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле" е в пълна сила тук. В случая и на Емо му е добре (продава по-големи количества) и на нас ни е добре с тънката цена.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

valeri написа:Колеги тук става въпрос за пари не се ли усещате плюс петнайсет страници цинизъм на българския бизнес...
Щом това е цинизъм как ще опреличиш близо тройната надценка която слагат магазинерите???или това е "капитализъм"-всеки има право да си слага надценка пожелание?Точно ти би трябвало да го ризбираш защо се прави това нещо,защото гледам че си в Канада....там какво се случва с такива мошенници който гледат да дерът кожата на обикновенния потребител?ДА-от икономическа гледна точка това ще донесе печалба на Емо,но го прави по много почтен и благороден начин-Печели той,печелим и ние(риболовците)....Така че спрете колеги и анонимни магазинери да ръсите глупости,а Емо да продължава все в тоя дух!!! :smt023
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

CERRUTI написа:
Щом това е цинизъм как ще опреличиш близо тройната надценка която слагат магазинерите???или това е "капитализъм"-всеки има право да си слага надценка пожелание?Точно ти би трябвало да го ризбираш защо се прави това нещо,защото гледам че си в Канада....там какво се случва с такива мошенници който гледат да дерът кожата на обикновенния потребител?ДА-от икономическа гледна точка това ще донесе печалба на Емо,но го прави по много почтен и благороден начин-Печели той,печелим и ние(риболовците)....Така че спрете колеги и анонимни магазинери да ръсите глупости,а Емо да продължава все в тоя дух!!! :smt023
Това с парите не е точно така момчета.Аз съм на заплата без значение от количеството на продажбите.Наистина тя е доста добра за България,но това не е важното за вас.Явявам се,като контрольор на всичко,което се случва.И правя така да е нормален пазара.Но наистина тази тема тук доста ми помогна.Всичко това щеше да се случи рано или късно,но сега се получи добре за вас и за нас.....не отричам,че имам ползи....а нима вие нямате такива.Бизнеса е на взаимната изгода,ако няма такава и съществува лъжа.....той просто умира.
Радостната новина за вас е,че от днес шарения червей е с нови 2 цвята...жълт и оранжав.....все пак ви обещах. :wink:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Емо е пич и винаги е бил! :smt023 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

paparaka написа:
Разбира се, че става дума за пари, ти като идеш в магазина нали с пари си купуваш червея.
Прочетох внимателно цялата тема. Доста време ми отне, но определено не се отегчих.
Не съм свързан с търговията на риболовни принадлежности, но приветствам идеята на Емо.
По една или друга причина от години пропагандирам риболова с по-големи количества
бял червей, не защото имам далавера, а защото така се лови повече.
Сега нещата стават възможни имено благодарение на регламентираните цени, които са
човешки и постижими.
Евала Емо.
Папарак,благодаря ти за подкрепата Баце.Пиша тук,както ти го правиш и най-вече за да се знае истината.Просто ми омръзна да се лъжат хората със развален телефон и фантасмагории.Всички вие би трябвало много добре да осъзнавате,че си залагам името.При 1-ва издънка от наша страна аз ще съм на топа на устата.Не се страхувам от това...зная какво можем и го работя за да постигнем още повече.Няма да мирясям до като не кажете,че Българския червей е с качеството на Италианския,който между впрочем вие отдавна сте забравили.Размера и плътноста сме постигнали.Цветово мисля,че сме даже по-наситени.Остава ни да работим по доброто пречистване.Еххххххх,защо нямахме матеряла с който работят в Италия за да ви покажа тогава какво е червей. :idea: :arrow:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Че на тоз кво му е :roll: ..даже е и вкусен :idea: :mrgreen:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Emo-83 написа: Радостната новина за вас е,че от днес шарения червей е с нови 2 цвята...жълт и оранжав.....все пак ви обещах. :wink:

:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Emo-83 написа:Еххххххх,защо нямахме матеряла с който работят в Италия за да ви покажа тогава какво е червей
Eмо каква е причината,за да не работите с по качествени материали-като Италинските,както си споменал по горе?

Финансова,или тея от ''Сицилия'' нещо се дръвчат :D Ако е финансова,пускайте акции,аз например бих си купил.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

lovo-бай СТОЯН написа:
Emo-83 написа:Еххххххх,защо нямахме матеряла с който работят в Италия за да ви покажа тогава какво е червей
Eмо каква е причината,за да не работите с по качествени материали-като Италинските,както си споменал по горе?

Финансова,или тея от ''Сицилия'' нещо се дръвчат :D Ако е финансова,пускайте акции,аз например бих си купил.
Проблема Е В ХРАНАТА.Там се изхвърлят много отпадъци от пилета,риби и т.н.т.А тук в България всичко се слага в саламите и др. подобни.По-горе бях писал,че се внасят от вън цели тирове с кожи и копита за подобни цели.И за малко инфо тук храната за кучета,която е гадна и представлява млени кокали.....червеите просто не се хранят с нея.Или,ако го правят не наддават.Има 2 причини за това аз да съм голям и дебел.Едната е генетична от моите родители,а другата е да се храня добре.Който ми казва,че е дебел без да яде просто лъже.Зная го по себе си.Но,ако ям само марули или зеле ще съм слаб.Или както е казал народа...."Тая шия,не е от трушия". :wink: :lol: :P :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Oще не мога да разбера що се дърлите, като откак Емо пусна темата купувате червея на половината(че и по-малко) от предната цена...М'чи човека затва я работи тая работа, за да печели. За мен като потребител важното е че вече спокойно влизам в магазина , купувам си кило или две и си правя кефа на гьола!!!
Знаете ли вчера къф кеф ми беше на Панчарево, с полови кило бели, убих бабушките, докато дедовците около мен с по една кутиика и хляб за захранка подсмърчаха и ловяха случайни уклейчета...
ЕВАЛА на Емо!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”