Дунав за сега недостъпен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

rupa
новобранец
новобранец

Дунав за сега недостъпен

Мнение от rupa »

Снощи ходих да видя какво става с реката и о ужас, Нова Черна - залято до дигата, Бръшлен - същото, Ряхово - същото и така откриването със сигурност няма да е на Дунав :(

Сега замислям да открия на един от тези трите. Дайте инфо къде какво. Бели лом, Съединение, Тича. Никога не съм ходил за това ще ми е от полза всякаква информация.
М/у другото ще е с преспиване, така че ще е добре да има възможност за това.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Снощи ходих да видя какво става с реката и о ужас, Нова Черна - залято до дигата, Бръшлен - същото, Ряхово - същото и така откриването със сигурност няма да е на Дунав
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

rupa и аз това писах вчера, и в Русе е така мисля да направя откриването на Бели лом или на Тича,ама не съм се отказал напълно от дунава,имам още един ден за размисъл :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

nick71 ако все пак решиш да ходиш на Дунав, пробваи на Мартен под пристана на Драгажния, има едно възвишение на черния път точно веднага след него на първите 2 места съм имал успех при висока вода.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ivak тия места ги знам перфектно, лично аз ходя между Стълпище и Батин ама ме притесняват високите води,че няма да мога да мина с колата.А от Мартен имам много добри спомени е бях само фотограф,но присъсътвах на ваденето, от мой приятел http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За стълпище чух някакви слухове за много платика, но не знам колко са верни, преди три години се ловяха доста на първите дълбоки места под селото посока срещу течението.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”