Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

С Протейнови Топчета на ваглер
Модератор: Paublo_Eskobar
С Протейнови Топчета на ваглер
Колеги един приятел, който нема нет ме помоли да питам дали има монтаж на протеинови топчета с ваглер, аз лично не съм чувал и рещих да се обърна към вас защото тук има 10000пъти по опитни риболовци от мен

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С Протейнови Топчета на ваглер
Да бе що не слагаме и по една подвижна плувка на спиралите да не чакаме само на сигнализаторите
може да пробваме да правим монтаж за ваглер ама да не слагаме ваглери щото са скъпички

може да пробваме да правим монтаж за ваглер ама да не слагаме ваглери щото са скъпички

Без риболов няма любов !
Аз съм ползвал някои от монтажите на косъм монтирани на фидер, както и няколко пъти и на мача.
На протениново топче съм побвал само няколко пъти без резултат, но с няколко царевички и/или тигрови ядки на косъма съм имал малки шаранчета по 2-3 килца и доста добри линове(лина в галерията ми е на монтаж с две по големи царевички на косъм , монтиран след хранилката на фидер-въдица).
Приятеля ти може да пробва и на мач, има достатъчно примерни монтажи на косъм из форума, но ще трябва да се зареди с много търпение и да се пази пълна тишина докато чака шаро.
Това от мен - според мен
На протениново топче съм побвал само няколко пъти без резултат, но с няколко царевички и/или тигрови ядки на косъма съм имал малки шаранчета по 2-3 килца и доста добри линове(лина в галерията ми е на монтаж с две по големи царевички на косъм , монтиран след хранилката на фидер-въдица).
Приятеля ти може да пробва и на мач, има достатъчно примерни монтажи на косъм из форума, но ще трябва да се зареди с много търпение и да се пази пълна тишина докато чака шаро.
Това от мен - според мен

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Според мен неможе да се получи но съвета който давам е да пробва човека сам и това ще му даде най-ясна представа 

Може да се лови на ваглер с протеинови топчета, но не с тези със стандартния размер, а със самоделни потъващи бойли с малък диаметър - колкото царевичка или грахово зърно. По принцип топчето, монтирано на косъм, трябва да лежи на дъното заедно с куката, включително до първия дропер. Утежняването на ваглера е групирано, ако се замята на голяма дистанция и надълбоко, ако се замята наблизо и сравнително плитко е разсредоточено. Захранва се също с малки самоделни бойли с прашка или ракета. При този метод рядко има самозасичане, затова ръката трябва да е постоянно на въдицата, за да се засече своевременно.
Наслука!
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Kолега много ми беше полезен благодаряdocenta написа:Може да се лови на ваглер с протеинови топчета, но не с тези със стандартния размер, а със самоделни потъващи бойли с малък диаметър - колкото царевичка или грахово зърно. По принцип топчето, монтирано на косъм, трябва да лежи на дъното заедно с куката, включително до първия дропер. Утежняването на ваглера е групирано, ако се замята на голяма дистанция и надълбоко, ако се замята наблизо и сравнително плитко е разсредоточено. Захранва се също с малки самоделни бойли с прашка или ракета. При този метод рядко има самозасичане, затова ръката трябва да е постоянно на въдицата, за да се засече своевременно.
Наслука!
По добре пробваи с пелети закачени сьс силиконов ринг.Резолтата е убийствен.