С Протейнови Топчета на ваглер

Модератор: Paublo_Eskobar

Brash
новобранец
новобранец

С Протейнови Топчета на ваглер

Мнение от Brash »

Колеги един приятел, който нема нет ме помоли да питам дали има монтаж на протеинови топчета с ваглер, аз лично не съм чувал и рещих да се обърна към вас защото тук има 10000пъти по опитни риболовци от мен :D :D :D
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: С Протейнови Топчета на ваглер

Мнение от ExTaZzY »

Да бе що не слагаме и по една подвижна плувка на спиралите да не чакаме само на сигнализаторите :lol: :lol:
може да пробваме да правим монтаж за ваглер ама да не слагаме ваглери щото са скъпички :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Аз съм ползвал някои от монтажите на косъм монтирани на фидер, както и няколко пъти и на мача.
На протениново топче съм побвал само няколко пъти без резултат, но с няколко царевички и/или тигрови ядки на косъма съм имал малки шаранчета по 2-3 килца и доста добри линове(лина в галерията ми е на монтаж с две по големи царевички на косъм , монтиран след хранилката на фидер-въдица).
Приятеля ти може да пробва и на мач, има достатъчно примерни монтажи на косъм из форума, но ще трябва да се зареди с много търпение и да се пази пълна тишина докато чака шаро.
Това от мен - според мен :)
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Според мен неможе да се получи но съвета който давам е да пробва човека сам и това ще му даде най-ясна представа :wink:
Brash
новобранец
новобранец

Мнение от Brash »

Ок. Благодаря Колеги !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Може да се лови на ваглер с протеинови топчета, но не с тези със стандартния размер, а със самоделни потъващи бойли с малък диаметър - колкото царевичка или грахово зърно. По принцип топчето, монтирано на косъм, трябва да лежи на дъното заедно с куката, включително до първия дропер. Утежняването на ваглера е групирано, ако се замята на голяма дистанция и надълбоко, ако се замята наблизо и сравнително плитко е разсредоточено. Захранва се също с малки самоделни бойли с прашка или ракета. При този метод рядко има самозасичане, затова ръката трябва да е постоянно на въдицата, за да се засече своевременно.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Brash
новобранец
новобранец

Мнение от Brash »

docenta написа:Може да се лови на ваглер с протеинови топчета, но не с тези със стандартния размер, а със самоделни потъващи бойли с малък диаметър - колкото царевичка или грахово зърно. По принцип топчето, монтирано на косъм, трябва да лежи на дъното заедно с куката, включително до първия дропер. Утежняването на ваглера е групирано, ако се замята на голяма дистанция и надълбоко, ако се замята наблизо и сравнително плитко е разсредоточено. Захранва се също с малки самоделни бойли с прашка или ракета. При този метод рядко има самозасичане, затова ръката трябва да е постоянно на въдицата, за да се засече своевременно.
Наслука!
Kолега много ми беше полезен благодаря
Изображение
tity
новобранец
новобранец

Мнение от tity »

По добре пробваи с пелети закачени сьс силиконов ринг.Резолтата е убийствен.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”