до фиксера и всички от форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

до фиксера и всички от форума

Мнение от петър власев »

става въпрос за рибарчето ивко /касапина ивко/

а бре ивко не те ли е срам да постваш такива снимки на такива шаранчента точно в риболовен форум :?:

гледам че си дете още ама вземи се научи да ги пускаш тези шаранчета по един пръст та след година две да ги хващаш по кило две

корморана ивко агати и българщината :x

а фиксера ще помоля веднага да делне снимките та даже и регистрациятя на този псевдо рибар

дано някое друго дете от форума не се поблазни от снимката с 55 шаранчета и направи същата глупост като ивко да ги събере в един кеп

ивко ивкоооооо разбери че на теб си правиш золум по този начин

след години и ти шъ ревеш че няма риба ама кво да се прави като сега ги скубеш тези бебешоци

гледайте за кво става въпрос http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=3346
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

тоя е ебати бракониера,аз сам на 14години и тея бебета шарани бих ги пуснал веднага за да мога като пораснат по едри тогава ште ги хваштам.ИВКО сега си прави кефа,но ги пускай.фихер веднага го махаи от форума.мерси
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

МАЛЕЕЕЕ направо лошо ми стана...!!!!

АМАН ОТ МЕСАРИ !

Тия рибки поне да ставаха за ядене бе ???
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Ивайло
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло »

само едно мога да кажа УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ келеме е тоя еи :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Това си е направо престъпление,аз съм потресен нямам думи!!!!!!!!!!!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Младо е момчето-изложи се.. :oops:
Ма дано от тез писания си земе неква поука и да спре да прави зян такваз риба. :evil:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Еееееех,отидоха малките красавци :cry:
Млади ми рибарино,това ти постижение не е за хвалене,напротив :idea: Сега е момента да преосмислиш и да си вземеш поука - ще ти остане за цял живот(ако разбереш де).
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

да така е и според мен тая глава ваобще не е на толстолоб които тои е хващал ами си я е купил само да е покаже!
ако беше истински толстолоб 6те6е да има поне и тяло 6тото не сам вижадал глава на риба да калве без тяло!!!!!
и на оная снимка дето пи6е 0-500 гр според мен това са има няма 50 гр!!!!

тоя е гооооооооляяяяяям браконие!!!!!! :wink: :x :evil: :evil: :evil: :evil: :smt097
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ако всеки от нас направи това по венъж и ще трябва после да се посветим на виртуалният риболов.Ако имаше някакъв контрол от властите такива работи нямаше да стават.А колегите се учат от малки да се лакомят за всяка рибка.Сигурно ги е дал на котките тези 55 шаранчета те нестават за нищо.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

нямам думи! или по точно имам, но засега ще му ги спестя! засега!!! :smt075
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Еееееее, това не може да бъде... думи нямам. Как може такова нещо... Не го е срам.. келеш !!!
к7650
новобранец
новобранец

Мнение от к7650 »

И жие пък сте едни - детето сега започва да лови - може и да е збъркало , ако няма кой да го научи кое е правилно и кое не - дано него отчаяте , иначе ще стане рибар от него - дано грешката му е за урок
Красимир от Балчик
Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Advokat »

Като гледам снимките - има голи шарани - това "на диво" не вирее, да не би да е от някой платен гьол. Особено от снимката, на която може би е въпросният "гьол", личи, че е твърде малък, за да се хванат случайно толкова (и такива) шаранчета, "самозарибили" се там. Не го плюйте толкова момчето, знаете, че някои арендатори не дават да връщаш уловена риба, независимо от размера й. Нека да го питаме (ако чете тези постинги) - това на платен гьол ли е било ? Според мен - да, къде се е чуло и видяло 55 шаранчета, вкл. огледални, голи и т.н. в такава локва ?
баща на рибарче
PINO
новобранец
новобранец

Мнение от PINO »

ПИЧ НЕ СЕ КОСИ,ВАЖНОТО Е ДА СИ РАЭБЕРЕШ ГРЕШКАТА,МЛАД СИ ЩЕ СЕ НАУЧИШ.А КОЛЕГИ ,ВИЖДАЛИСМЕ И ПО ДЬРТИ РИБАРИ ДА ПРАВЯТ ПО ДРАСТИЧНИ НЕЩА,ТАКА ЧЕ ДА НЕ БЬДЕМ ТОЛКОВА КРАИНИ КЬМ МОМЧЕТО.СИГОРЕН СЬМ ЧЕ СИ Е ВЭЕЛО ПОЛУКА. :oops:
НА СЛУКА
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

А бе вие го съсипахте това момче. Има гьолчета в провинцията които са фукани с такива шаранчета. Говоря за микроязовирчета, построени с цел напояване. Там точно тези шаранчета не стават по големи от 500 гр. , много рядко по големи. Та не го учете детето да ги пуска обратно, не е много поезно, остават си същата големина с години. И аз съм хващал такива и то в огомни количества, от порядъка на 20-тина кила, НО после всичката тази риба с изкучение на няколко умрели, от големия бидон отиват в по големи водоеми, като Ивайловград, Студен Кладенец или в няй-близкия по голям водоем. Та, тогава сед няколко години може да пробваш да ги хванеш :)

Съвет :
Ако имате време преди излет до голям водоем и знаете къде има такива шаранчета взимате един голям БИДОН или няй-големия съд който може да носите пълните го около 1/8-ма с риба, до горе с вода и бързо на другия гьол.

Ако чакаме в Българиа да ни зарибят ехеее...

Но сериозно тези шаранчета ако са от много малък водоем на сред полето не стават големи , просто не се развиват и най добрата алтернатива е да се преселят (при възможност).

Та малки приятелю другия път като ги нахващаш пак кажи на баща ти или на някой батко да ги занесе до по големия гьол , а ако няма начин си ги пусни да си живеят животинките.

Айде чао и умната.

P.S.
А снимката може да остане, но в раздел, примерно озаглавен "Какво не трябва да правим"
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”