Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Бунгало на брега на морето!
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Бунгало на брега на морето!
Да не ставам нахален -ама казвайте и каква риба се лови в района.А иначе много Ви благодаря за инфото-търся бунгало понеже си правя сметка да си пържа рибата,дето ще хвана там -в хотел сигурно няма да е удобно:
Тука ще Ви покажа едно рибе дето хванах тия дни:

Тука ще Ви покажа едно рибе дето хванах тия дни:

Май месец можеш да ловиш дънни риби и към края на май евентоално сафрид
Май месец започва миграцията /от юг на север/, на кефаловите риби и най-вече на платерината. Ние харпунджиите пълним фризерите предимно - май месец.
Дори и в момента на места "върви" много риба, защото вчера колеги ми показаха снимки на улов от тези дни, който беше - впечатляващ като бройка и размер на рибите.
Така, че подготви се и за риболов на пелагични риби.
Късмет и наслука!

Така, че подготви се и за риболов на пелагични риби.
Късмет и наслука!

Никоя риба не е по - важна от живота !
Благодаря ти много ..и на теб наслука!!!
И аз ти благодаря! Мойта слука , ако изобщо ме споходи, ще е по празниците от 1 до 6 - ти Май. Тогава смятам да направя първото влизане за сезона. Не, че не съм влизал и февруари и март, ама с годините помъдрях и не рискувам здравето си за някоя риба,която може и да не срещна.
От друга страна ако човек не отиде за риба, никога няма да е срещне. Абе, за това хората казват НАСЛУКА.
НАСЛУКА да е на всички!

Никоя риба не е по - важна от живота !
Може би е малко със закъснение, но инфото е полезно... на Шкорпиловци станцията на БТА, хубави бунгала с тераса, баня с тоалет вътре в бунгалото и телевизор. Бунгалата са в гориста местност и са на шарена сянка, като само пътя ги дели от пясъка. Миналия сезон бяха по 15лв на човек през Юли и Август. Давам ви два телефона, които бяха актуални до Септември 2008. Дано са актуални и сега. 0899862717 ; 0899862721.
И дано да съм дал полезна информация
Поздрави: Роко
И дано да съм дал полезна информация

Поздрави: Роко

ЗАЩО ДА МИ Е ЛЕСНО, КАТО МОЖЕ ДА МИ Е ТРУДНО?
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Колега, аз намерих миналото лято на Шабла, в местноста "Шабленск тузла" бунгала, за 20 лв. бунгалото
То е някакъв къмпинг и го държат двама млади и много любезни хора. На 10м са от плажа и на 100м от езерото.
Успех

Успех
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Благодаря Ви много колеги -мисля че инфото е полезно и за много други риболовци!
Ама това си е точно на северното черноморие.От това по-северно няма накъде.Що не му предложиш на човека да отиде още по-на север - на Резово или Синеморецbabushka написа:След Ахелой по пътя за Сл.Бряг има десетина бунгала, но незнам дали ги дават на частни лица или са само за почиващи с договор. В Равда по пътя за Несебър също има някакви бунгала, но с това ново строителство по брега на морето май вече не останаха такива. Често пътувам за Кошарица и все още ги виждам, но до кога, незнам дали изобщо ще оцелеят това лято. Успех в търсенето!
Нещо повече за тези бунгала знаеш ли - условия,телефони,уебсайт и т.н.EU_BG_akademika написа:Колега, аз намерих миналото лято на Шабла, в местноста "Шабленск тузла" бунгала, за 20 лв. бунгалотоТо е някакъв къмпинг и го държат двама млади и много любезни хора. На 10м са от плажа и на 100м от езерото.
Успех
-
- научил се да хвърля
Колега,нещо което аз съм пробвал и е на СЕВЕРНОТО Черноморие е нещо изключително добро.Става дума за бившата резиденция на ТАТО.На два км. от Шабла,на брега на Шабленското езеро.До морето са около 150 м.Ако ти се хвърля в морето има естакада,ако искаш в езерото-дават лодки ,които се заплащат не много скъпо.Режима на допуск е малко тягостен,но при желание-става.В езерото има щука,костур,раци и т.н.Дано да си намериш най-доброто!Наслука!
На Шкорпиловци както каза по-горе колегата а също и тук http://silistarcamp.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3
ЗАЩО ДА МИ Е ЛЕСНО, КАТО МОЖЕ ДА МИ Е ТРУДНО?
-
- новобранец
Здравейте! Темата е "Бунгало на брега на морето " не се посочва в коя му част . Нека който е останал с добри впе
чатления или обратно от такива бунгала да сподели няма лошо !
Иначе темата е СУПЕР!!!
чатления или обратно от такива бунгала да сподели няма лошо !
Иначе темата е СУПЕР!!!