Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

17.05.2009-Молба за помощ
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
17.05.2009-Молба за помощ
Колеги/ Колежки,
Миналата година зарадвахме 20 човека с увреждания. Поне за един ден на техните лица грееха най-широките им усмивки. Тази година те ще бъдат 40 – Четиридесет усмивки и четиридесет прекрасни спомена. Но за да могат техните лица да засияят, ние се нуждаем от Вашата помощ... Това не е шаблонна кампания, каквито са повечето. Ние се нуждаем от Вас. Защото, както всеки един "състезател", така и нашите се нуждаят от „треньори”, както ги наричаме. Хора, които да има помогнат за поне един ден да усетят тръпката от риболова.
На 17 май 2009г. от 09:30 часа на база „ Черно море” гр. Пазарджик ние ще проведем второто риболовно състезание за хора с увреждания, организирано от риболовен клуб „Хоуплес тийм” и фондация „ Хефест” гр. Пазарджик. Включете се и Вие. Ако искате да помогнете, заявете участието си в темата и заповядайте. Не се колебайте да питате – ние ще Ви отговорим.
Нека в този ден не ловим риба, а ловим усмивки!
Атанас Бояджийски
организатор
п.п.
Моменти от миналата година има тук
Повече инфо тук
Ще пусна и повече разяснения и ще отговоря на всички запитвания!
Миналата година зарадвахме 20 човека с увреждания. Поне за един ден на техните лица грееха най-широките им усмивки. Тази година те ще бъдат 40 – Четиридесет усмивки и четиридесет прекрасни спомена. Но за да могат техните лица да засияят, ние се нуждаем от Вашата помощ... Това не е шаблонна кампания, каквито са повечето. Ние се нуждаем от Вас. Защото, както всеки един "състезател", така и нашите се нуждаят от „треньори”, както ги наричаме. Хора, които да има помогнат за поне един ден да усетят тръпката от риболова.
На 17 май 2009г. от 09:30 часа на база „ Черно море” гр. Пазарджик ние ще проведем второто риболовно състезание за хора с увреждания, организирано от риболовен клуб „Хоуплес тийм” и фондация „ Хефест” гр. Пазарджик. Включете се и Вие. Ако искате да помогнете, заявете участието си в темата и заповядайте. Не се колебайте да питате – ние ще Ви отговорим.
Нека в този ден не ловим риба, а ловим усмивки!
Атанас Бояджийски
организатор
п.п.
Моменти от миналата година има тук
Повече инфо тук
Ще пусна и повече разяснения и ще отговоря на всички запитвания!
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: 17.05.2009-Молба за помощ
Колега,доста от пловдивските риболовци са заети със състезание на гребният канал в Пловдив.Би трябвало да прочетеш и другите теми и да се съобразите с датата на тази добра инициатива.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега аз работя върху това събитие вече 2 месеца и съм го съобразил с много други фактори.НАЙ ВАЖНИТЕ от които са тези свързани с хората с увреждания.butnik написа:Колега,доста от пловдивските риболовци са заети със състезание на гребният канал в Пловдив.Би трябвало да прочетеш и другите теми и да се съобразите с датата на тази добра инициатива.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами сори,брато!Само,че го публикуваш сега.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- lina
- ще става разбирач
Запишете мен и мъжът ми, там сме 100%, ако трябват допълнителни уговорки пишете на ЛС
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Ако съм свободен,ще дойда на драго сърце.За сега може да ме пишете под въпрос,но имам ли свободно време - С ВАС СЪМ!
Поздрави и за благородната идея!
Поздрави и за благородната идея!
TICA FAN
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Би ли обяснил къде се намира база "Черно море " във Пазарджик?
Мисля да присъствам.
Мисля да присъствам.
Верния път е най-къс!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Марко е пуснал картата която направих малко нескопосано.С лилаво съм очертал пътя ,с зелената точка е "Черно море".Намира се по пътя Пазарджик-Ветрен на около 3 км от града.От София или от Пловдив след като се слезне от магистралата на първите светофари в града се свива надясно(това е точно като минеш затвора и преди да влезеш в града)след това по околовръсния път и на първото кръстовище пак в дясно(има табела за Ветрен,Бошуля).Подминавасе моста на р.Тополница,комплекса(хотела)"Фазанарията" и след това се вижда вдясно едно циментово водоемче със сграда до него и статуя на бог нептун .Има си отбивка до него.Намира се пред разклона за с.Юнаците стигнеш ли до този разклон значи си подминал гьола 
виделите ли това от пътя значи сте на точното място

Това е най общо-за повече доуточнения като наближи датата

виделите ли това от пътя значи сте на точното място

Това е най общо-за повече доуточнения като наближи датата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Идеята на цялото това събитие е да се разнообрази ежедневието на тези хора,не толко състезателния характер.По някакъв начин да се почувстват по различно и малко по специални.
Мястото на провеждане ще бъде база "Черно море" собственост на фирма"Гларус" гр.Пазарджик.Водоема(рибарника)не е голям и е изцяло циментиран,намира се на около 3 км от града.
За превоза ще се погрижат организациите които ще учавстват.Определено помощ със съвети и действия от наша страна по време на състезанието ще са необходими,все пак говорим за деца и хора със специфични потребности и с никакъв или малък опит в риболова.
От РК"Хоуплес тийм" сме закупили за всички участници по един гол телескоп,с който ще лови на "състезанието" и след това си остава за всеки.Ще има и друга награда за всеки плюс грамота и разбира се -купи и медали.
Основната цел и задача на "треньорите" ще е всеки да хване риба и да усети магията на риболова.И на важното желание и възможности да се работи с деца и хора със специфични потребности.
Мястото на провеждане ще бъде база "Черно море" собственост на фирма"Гларус" гр.Пазарджик.Водоема(рибарника)не е голям и е изцяло циментиран,намира се на около 3 км от града.
За превоза ще се погрижат организациите които ще учавстват.Определено помощ със съвети и действия от наша страна по време на състезанието ще са необходими,все пак говорим за деца и хора със специфични потребности и с никакъв или малък опит в риболова.
От РК"Хоуплес тийм" сме закупили за всички участници по един гол телескоп,с който ще лови на "състезанието" и след това си остава за всеки.Ще има и друга награда за всеки плюс грамота и разбира се -купи и медали.
Основната цел и задача на "треньорите" ще е всеки да хване риба и да усети магията на риболова.И на важното желание и възможности да се работи с деца и хора със специфични потребности.
И аз ще бъда там ще се радвам да помогна със каквото мога!!!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Официална програма на мероприятието:
1. Събиране на на учстниците: 09.30 - 10.00
2. Инструктаж и разпределяне по сектори: 10.00-10.30
3. Даване на старт: 10.30
4. Край: 12.30
5. Награждаване: 12.45
5. От 13.30 - обяд
Моля,колегите които ще идват да пристигнат до 9.30.Нека носят чадъри и кепове.Другото е по желание-стръв,захранки,плувки и куки(ако решат да сменяват монтажа).Но нека има повече чадъри,времето стана топло ,на водоема няма сянка а все пак участниците ще бъдат деца с увреждания и слънцето да не ни направи някоя беля.
Телефона ми е 0887487895/наско
1. Събиране на на учстниците: 09.30 - 10.00
2. Инструктаж и разпределяне по сектори: 10.00-10.30
3. Даване на старт: 10.30
4. Край: 12.30
5. Награждаване: 12.45
5. От 13.30 - обяд
Моля,колегите които ще идват да пристигнат до 9.30.Нека носят чадъри и кепове.Другото е по желание-стръв,захранки,плувки и куки(ако решат да сменяват монтажа).Но нека има повече чадъри,времето стана топло ,на водоема няма сянка а все пак участниците ще бъдат деца с увреждания и слънцето да не ни направи някоя беля.
Телефона ми е 0887487895/наско
- lina
- ще става разбирач
Колеги, позволявам си да ви дам съвет за състезанието. Едва ли повечето от нас комуникират често с хора с увреждания, затова е важно да знаем следното:
Не бива в погледа ни да се чете съжаление, напротив, абстрахирайте се от увреждането и приемете човека до себе си като нормален, ако има някой в инвалидна количка - клекнете и не го карайте да извива врат нагоре, въоръжете се с търпение и бъдете готови да обяснявате, а не само да показвате, защото фразата "виж така става" не винаги помага. / а ако има начин да потърсите из нета начини за общуване с хора в неравностойно положение ще е най-добре/
Това от мен, чао и до виждане
Не бива в погледа ни да се чете съжаление, напротив, абстрахирайте се от увреждането и приемете човека до себе си като нормален, ако има някой в инвалидна количка - клекнете и не го карайте да извива врат нагоре, въоръжете се с търпение и бъдете готови да обяснявате, а не само да показвате, защото фразата "виж така става" не винаги помага. / а ако има начин да потърсите из нета начини за общуване с хора в неравностойно положение ще е най-добре/
Това от мен, чао и до виждане
Последно промяна от lina на Пет Май 15, 2009 3:08 pm, променено общо 1 път.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес вечерта ходих на "Черно море" (водоема където ще е състезанието) уточнявахме със собственика някой неща.И за бързо хванах един шаран,Риба има

а ето какво се вижда от пътя:

Това е колегите ,които не са идвали и сега ще дойда за 1 път.За по лесно ориентация.

а ето какво се вижда от пътя:

Това е колегите ,които не са идвали и сега ще дойда за 1 път.За по лесно ориентация.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ако някой пловдивчанин ще ходи на събитието,нека ми драсне едно ЛС,че да може да отидем заедно.Имам проблем с транспорта в момента.Благодаря.
TICA FAN