Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Съвет за прът и макара
Модератор: sapuna
Съвет за прът и макара
Здравейте казвам се Стоян и съм на 13год. от Шумен. Преди 1,2 години обикалях язовирите насело и с захлас гледах кат рибари ловят.Зарибих се.... Събрах пари купих си въдица Vidrax UNIVERSAL за 20лв. и макара за 18лв. и като разбрах че тук има опитни рибари реших да поискам препоръките ви за хубав прът и макара до 60лв. И също така да попитам когато си копувам телескоп как да го избирам(какво да му гледам)

Re: Съвет за прът и макара
Здравей колега,
моля конкретизирай се за какво искаш да ги ползваш, какво смяташ да ловиш и т.н. След това съм сигурен че ще получиш компетентен отговор.
Поздрави
моля конкретизирай се за какво искаш да ги ползваш, какво смяташ да ловиш и т.н. След това съм сигурен че ще получиш компетентен отговор.
Поздрави
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
еми колега тука около шумен ловя каракуда и шаран на по-далече нема кой да ме заведе, но все пак се задоволявам с каракуди по 0.5кг на плувка

Също така ако някой продава запазен прът или макара втпра ръка на добра цена може да ми пише 

-
- вече хвърля и на тежко
..............................................................................................................................
Последно промяна от zorod на Чет Май 14, 2009 8:21 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Ами как се събират пари колега- може да не е точно от закуски, но при различни поводи вместо да ги харчи за гбупости или ненужни неща, после им намира приложение в случая вадица. Аз по същия начим съм заделил за надуваем или дунапренен матрак за палатката, какъв ще е ще видим в Петък. Също съм приготвил 60 лв за дънарка, но докато се реша какво да си взема, сумата може да се качи

FCSH - isianty !