ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от butnik »

Наки писах и в една друга тема по тоя въпрос,добре,че Емо/Емо ,бъдете живи и здрави с Васко/ подхвана темата ,та по малките градчета ,че се продавало и лови на кг.А сега какво искате не знам.Е пълно щастие няма,Емо само така,който не може да си прави сметката и не може да се оправя пише злобарки.Аз съм доволен от цените, които се наложиха на пазара,не ,че и преди не съм купувал в тези количества като сега,но сега на всеки риболов ми остават пари и за една плувка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не зная как да направя,но имам желание да помогна на всички риболовци,които се състезават.Първото,което ми идва на ум е да им давам отделно всички цветове червеи(удобство е).А другото,което според мен е редно...да не си начислявам печалба и да им го изпращам само с транспортните разходи.
И за да не се приема,като реклама не желая да се отразява по вестниците.Даже не съм сигурен дали е редно тук да го казвам.Но нали трябва все някак да ви го съобщя.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Бъдете сигурни,че утре ако Емо пусне червият без пари,пак ще има критици и недоволни. :wink: Какво очаквате,щом в тази държава има и хора,които поставят под въпрос делото на Ботев и Левски и ги наричат терористи :evil: Какво остава за един обикновен човек,който следва някакви свои принципи.Ама той пак печелил-абе вие на работа като ходите,заплата вземате ли или работите даром :roll: Емо,успех пич и чакаме захранката :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Отдавна чета темата и приветствам мерките ,които се взеха за да можем да ловим с повече бял червей повече риба.С голямо удоволствие дадох телефона на Емо на местният собственик на рибарски магазин и цената отведнъж стана от 17 на 10 лв за килограм.Не се размина без мрънканици,но след заплахата,че ще купуваме от Враца,където е 9 лв и имаме възможност това да го правим без да ходим до Враца...нещата си дойдоха на мястото.И едно въпросче-доколкото разбирам,на червеите им трябва храна ,богата на протеин,за да станат бързо,тежки и хубави...и доколкото разбирам ги хранят с отпадъци от месо и рибопреработката...нали? И май проблема е,че при съвременните начини на преработка на птиче месо остатъка след преработката са едни голи кокали,краката,главите и вътрешностите,все неща,в които няма ,,мръвка" за червейчетата?Подобна е историята и с рибната храна най-вероятно,само дето тука се касае за липсата на количества предполагам? Имам някои идеи за трупен материал,богат на протеин...
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Д-р Дулитъл написа:Отдавна чета темата и приветствам мерките ,които се взеха за да можем да ловим с повече бял червей повече риба.С голямо удоволствие дадох телефона на Емо на местният собственик на рибарски магазин и цената отведнъж стана от 17 на 10 лв за килограм.Не се размина без мрънканици,но след заплахата,че ще купуваме от Враца,където е 9 лв и имаме възможност това да го правим без да ходим до Враца...нещата си дойдоха на мястото.И едно въпросче-доколкото разбирам,на червеите им трябва храна ,богата на протеин,за да станат бързо,тежки и хубави...и доколкото разбирам ги хранят с отпадъци от месо и рибопреработката...нали? И май проблема е,че при съвременните начини на преработка на птиче месо остатъка след преработката са едни голи кокали,краката,главите и вътрешностите,все неща,в които няма ,,мръвка" за червейчетата?Подобна е историята и с рибната храна най-вероятно,само дето тука се касае за липсата на количества предполагам? Имам някои идеи за трупен материал,богат на протеин...
Количества се намират,но самата храна е слаба.За производството на 10т.червей отиват някъде между 30 и 40т храна.А в тази криза доста от старите предприятия не произвеждат нищо за да им остава.В Италия пилешки кожи колкото желаеш,но тук освен вътрешности друго няма,а с тях не става.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

CERRUTI написа:
valeri написа:Колеги тук става въпрос за пари не се ли усещате плюс петнайсет страници цинизъм на българския бизнес...
Щом това е цинизъм как ще опреличиш близо тройната надценка която слагат магазинерите???или това е "капитализъм"-всеки има право да си слага надценка пожелание?Точно ти би трябвало да го ризбираш защо се прави това нещо,защото гледам че си в Канада....там какво се случва с такива мошенници който гледат да дерът кожата на обикновенния потребител?ДА-от икономическа гледна точка това ще донесе печалба на Емо,но го прави по много почтен и благороден начин-Печели той,печелим и ние(риболовците)....Така че спрете колеги и анонимни магазинери да ръсите глупости,а Емо да продължава все в тоя дух!!! :smt023
Да в Канада съм, В една демократично и икономично развиваща се страна,не е нормално да се говори за монополизъмЗащо не си пусне реклама по телевизора или весниците така е по почтенно откъм бизнеса . Ама какво ли разбирам Аз ами давай кервана да си върви пък кучетата нека си лаят...
Хайде наздраве :drinkers: живи и здрави.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

valeri написа: Да в Канада съм, В една демократично и икономично развиваща се страна,не е нормално да се говори за монополизъмЗащо не си пусне реклама по телевизора или весниците така е по почтенно откъм бизнеса . Ама какво ли разбирам Аз ами давай кервана да си върви пък кучетата нека си лаят...
Хайде наздраве :drinkers: живи и здрави.
Ами върни се в България, вложи пари, наложи се на пазара и конкурирай Емо....
Имат ли вина производителите на Кока Кола пред тези на Пепси, че произвеждат по-качествен и консумиран продукт? Или Тойота пред Дачия? :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Много моля без отклонения от темата , за да не играе ТЕСЛАТА :!:
Човек Ви пусне малко аванта , за да си изкажете болките , а Вие го обърнете на БИТ-ПАЗАР.
На който не му изнася нещо , да не пише по темата , защото болшинството от пишещите тук са доволни от продукцията на Емо.
Човека смъкна цените на половина , а Вие го плюете.
Ей това е то неблагодарното българско племе.
Какво Ви засяга дали е монополист или не , дали си прави реклама или не , нали купувате хем евтино , хем качествено.
Спрете се :!:
Както вече написах , БЕЗ ПОВЕЧЕ ОТКЛОНЕНИЯ ОТ ТЕМАТА :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Не знам за вас, ама аз съм доволен и понеже риболова ми е повече на плувка ползвам и повече пинки или бял ( шарен ) за подхранка така че нямам нищто против- печелел бил, ми нали и аз печеля от по ниската цена. Де да можеше и с другите продукти в БГ да стане така :P :P :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Да хубаво е да има различни мнения и критики.Доста често те показват посоката.Интересно ми е да чуя дали сте доволни от качеството на продукта.....плътноста му,размера.Аз днес не останах много удолетворен от цвета на жълтия червей....стои малко блед(губи се сред белия).Оранжавия бива,но и на него му трябва нюанс нагоре.Май много червен слагаме,а той е мн. наситен и другите цветове се губят.
По повод цветовете желая да споделя,че от камерата шарения излиза в следната пропорция(това от днес).Бял 15кг.,червен 10кг.,жълт и оранж по 5кг.До сега беше 10 бял и 10 червен.Всичко това ви го споделям за да знаете и да не се изхитри някой и да прави продукта "Бледоликия вожд".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Emo-83 написа:Да хубаво е да има различни мнения и критики.

Хубаво е ДА. Ама е хубаво да има критики , а не позьорство , вулгаризми , обиди и тотален СПАМ.
Трил съм само такива мнения , а не такива , в които се казва:

- Емо , много гаден червей , няма да го купувам.

или

- Емо , много хубав червей , само от него ще взимам.

Правия тия уточнения , за ония дето си мислят , че горното ми мнение е на база това , което четат в момента по темата.
Повече няма да се обяснявам :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Lorentzo
новобранец
новобранец

Мнение от Lorentzo »

valeri написа:Колеги тук става въпрос за пари не се ли усещате плюс петнайсет страници цинизъм на българския бизнес...
Колега,че за какво да става дума?!?!
Виж горе - "ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени"
Монопол винаги има или по-скоро картел.
Всяка фирма(предприятие) се стреми да притежава възможно най-голям пазарен дял и много често си е изгодно да направиш картел вместо да се бориш с конкуренция.
Да реализира възможно най-голяма печалба.
Това е пазарната икономика.
Кое е по-добре да внасяме продукт или да изнасяме продукт?!?!?!
Саморегулацията на пазара ще покаже кой крив кой прав,пък ако това не помогне държавата си има механизми за това.
Ниската цена пречи на конкуренцията да навлезе на пазара.Но само ако качество/цена е задоволително.
Защо Кока-Кола и Дерби не се конкурират.
Кока-Кола защо не пуснат 3л за 50ст.Да не би да нямат възможност?!?!?
Кока-Кола е продукт залагащ на качество,марка и т.н на приемлива цена,но никога ниска.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Дааааа... в нашето китно градче, вече има един ялов опит за картелно споразумение- на 15лв/кг :axe: Голям смях и голяма тъпанарщина, ма той- "роденият да пълзи, не може да хвръкне" (Езоп) 8) 8) :wink:

п.п. Емо, ма той много бляд жълт и оранжев цвят бре- чак чоп им тегля, кой да се метне пръв на куката :idea: :D
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

IDA написа:Дааааа... в нашето китно градче, вече има един ялов опит за картелно споразумение- на 15лв/кг :axe: Голям смях и голяма тъпанарщина, ма той- "роденият да пълзи, не може да хвръкне" (Езоп) 8) 8) :wink:

п.п. Емо, ма той много бляд жълт и оранжев цвят бре- чак чоп им тегля, кой да се метне пръв на куката :idea: :D
Беше блед и избледня още.....не е това цвета.Това жълто спокойно мога да го смеся с червения вместо бял.Нещо сме забравили грамажите за боядисване.Нищо де,като за 1-ви опит бива....поне позна,че сме сложили жълт червей. :wink: :lol: :P :lol: Оранжа не е толкова лош,но и той не е същия.Ще имаме отново играчка за тази седмица. :idea: :arrow:
Колкото и да им се иска на картелите да се споразумяват....няма да се случи.Хората не са балъци и знаят как да се лекуват.За това смятам за полезна тази тема.....разбира се всичко бързо.Смятам,че това не е реклама.Всъщност реклама за Италиански червей продължава да тече по вестниците,а такива няма....това вече е лъжа....не реклама.
petrucci
новобранец
новобранец

Мнение от petrucci »

здравейте.интересно ми е дали търговци от Петрич купуват червеи от Емо ?е да имат транспортни разходи но пък 15лв за кг си е една добра цена :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”