Яз.Драгоево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

pavlin_r
новобранец
новобранец

Яз.Драгоево

Мнение от pavlin_r »

Поради големият интерес реших да не се правя на егоист и да споделя информация за този красив и таен язовир.Намира се над село Драгоево в подножието на планината(подминавате пресечката за гр.Велики Преслав и на 200м. вляво е пресечката за Смядово от там по пътя първото село е Драгоево,там вече трябва да питате,защото е малко сложно)пътя е добър(чакъл) и няма опасност при дъжд.Миналата седмица прекарах невероятни два дена там с жена ми.Сега малко по подробно за условията-таксата за риболов е 10лв. лови се само през почивните дни през деня(рибата не се плаща),НО ако си вземе бунгало 10лв. на легло може да се лови по всяко време през седмицата и вечерта.Направо останах шашнат от условията-бунгалата нови с духалка,телевизор,2 легла + походно,чисти чаршафи и одеала,има механа закрита и открита със ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:климатик,сателитна телевизия,вода,бойлер,фризер,хладилник,готварска печка,микровълнова фурна и абсолютно всякаква посуда нужна за един ресторант,барбекю+газова бутилка с горелка,БАНЯ И ТОАЛЕТНА.
Изображение
И всичко това е на ваше разположение,през седмицата бяхме сами на целия язовир,сега още малко снимки:
Изображение
Изображение
А сега за най-важното РИБАТА:в язовира има шаран и по над 5кг.,амур,сулка,сом,пастърва(миналата година е зарибен,но тази година още никой не е хващал),кефал,уклей,каракуда.Все още не е тръгнала нормално да кълве защото е студен и дълбок,но аз имах късмет.През първия ден не спря да кълве през час се обаждаше някой сигнализатор,резултатът един шаран около 3-4кг,един 2кг.,три изтървани (дъното е цялото в камъни) и много до 1,5кг,всичките си плуват отново.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
В съботаа от обяд до неделя намаше нито едно кълване,после разбрах,че е имало заметресение и може би това е причината,ловях предимно на суха царевица дипната и протеинови топчета шокобан,на дистанция 70-80м.Ами това е всичко надявам се да съм бил полезен.
pavlin_r
новобранец
новобранец

Re: Яз.Драгоево

Мнение от pavlin_r »

Телефони за контакт с управителя давам само на сериозни хора.
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Нормално е да е хубав язовира, момчетата от миналата година още добре се постараха, и състезания любителски организират, само едно не ми е ясно колега. Правите супер рекламата, а после - телефон давам само на сериозни хора - какъв е проблема да го публикувате, да нямате уговорка с арендаторите?
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

Няма никаква уговорка,просто не съм се чул с управителя да го питам дали мога да разпространявам телефона му.Това е,той не знае,че пиша за язовира
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Не знам с кой поддържаш връзка - със Свилен или с другото момче, ама гарантирам, че нямат против.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

Аз вече говорих с Иван само неговият телефон имам,той няма нищо против.И да уточня не правя някаква супер реклама,а споделям един мой уикенд и впечетления.Всеки сам може да си прави изводи,приложил съм и снимки.Тел.0897011076
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

може ли да ми кажете искат ли билети и сега дали има риба и по колко пари се прлашта.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Павка язовира си ми хареса,много добре си го представил :smt023 Ако успея да отида ще те питам за подробности.Поздрав и не си се обидил на онова мнение нали? :D
А сега де? :roll:
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Това което виждам-много красиво изглежда и условията са добри.
Кефа цена няма!
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

Така стана,варненци ще ходим за риба на 100 и кусур километра за риба :?: Иначе язовира е много хубав,бил съм там,имаше и много хубави ,едри уклеи. :D
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Като се замисля и аз никога не съм сверявал датата на фотото,добре,че тук таме има и свидетели :lol:
А сега де? :roll:
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

Рибата не се плаща,но това никога не ме е притеснявало,аз риба не взимам,предпочитам пържоли,даже ми е по-хубаво да отида на язовир на който се плаща,защото все пак там може и да има риба.Аз таз и седмица от петък до неделя съм пак там,този път с децата и с приятели,май ще е повече пикник отколкото риболов,но вече започнах да изпитвам непреодолимо желание да се махам от града и да съм сред природата,като наркотик е баси.Като се върна очаквайте пак репортаж със снимки.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Ваньо ,прочети хубаво в началния пост на Павлин,там пише каква е тарифата
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

това красиво място трябва да се посети.Сподели после как е минал излета ти Пафка,защото смятам да го посетя,малко далеко е но ще отида
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Днес минах,
много е хубаво язовирчето. Изглежда по-малко от Тръстиково. Имаше няколко човека, които ловиха, но без кой знае какъв успех. Приказката им беше "който е майстор ги лови, има едно момче от Варна всеки път вади по няколко шарана". Понеже мен не ме влекат шараните а хищниците - бялата риба не се обажда, пастърви никой не бил хващал още а който разбирал хващал кефал - врналия, който ги морял с мухарката.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”