тьрся си гадже:))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: тьрся си гадже:))

Мнение от krokibg »

Даааа,самотата е лошо нещо,съчетана с алкохол води до извратяване :ANAL: :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:

Чапи,аз да попитам,той като те е прегърнал,ти за задника ли го държиш :lol: :lol: :lol: Че той хайвана по нисък ми се чини и да да си стигнете езиците май е имало повдигане :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

chapara написа:Усещам завист :lol: :wink: :mrgreen:
Ами,не си падам по мъжки дупета :lol: :lol: :lol: Кат гледа обаче как нежно си подавате езици,май ти на стари години нещо си тръгнал в обратна посока :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Никога не е късно да влезнеш в левата лента :mrgreen:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Ами,не си падам по мъжки дупета :lol: :lol: :lol: Кат гледа обаче как нежно си подавате езици,май ти на стари години нещо си тръгнал в обратна посока :lol: :lol: :lol: :wink:
Всичко е условно,никой не е доказал коя е правилната посока :lol: :lol: :lol: :wink:
Няма страшно батко :smt023 то ако беше лошо, щеше ли да има толкоз педали по таз земя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Сишко е от хормона-природата сака да се множим :mrgreen: ...Н.Н,братко-забий са 34 дена у телилейската,после кат слезеш у градо-с друг зъркел ши гледаш на живото :mrgreen:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
не СМЕ виноФни,ако за НАС се намеква с чапи-то това......от ентусиазьм :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Я , Добрия Старец ни е дал поле за изява :D
Абе ДРЪТ , да не ти ръждаса ключа :mrgreen:
Шегувам се , това в кръга на майтапа , надявам се да не я заключиш пак.
Та търсим нещо сгодно , дали ше ме огрее или съм сбъркал рейса :lol:
Амарена ни напусна като Сър Алкесиев - Миньоро :lol: Освен сега да се пренасочим към Чируса :twisted:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Митев написа:
chapara написа: Няма страшно батко :smt023 то ако беше лошо, щеше ли да има толкоз педали по таз земя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
па ти,като си толко отворен,що си не качиш снимките сьс сапуна :!:
и разни други ;)
:D :D :D :D :D
за митев иде реч де...нашта излагация ясна вече :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малеииии,колко компромата има в галерийте на хората,не е истина.Половината взеха да си пускат езици кат са напиха.Добре че не се напивам та от тази страна съм спокоен :lol: :lol: :lol:

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Пуснах няколко снимки ,в два -три Испански сайта риболовни,и си немате на представа, колко много ''леки -Донкихотовци''изявиха желание да додат на НС-6,само не разбраха да си носят ли перуките,или там ше ги раздават. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мале,мале,какво гонене ша падне из храстите :shock: :lol: :lol: :lol: Бай Стоене,ти кат доидеш,стой далеч от тия мискини да не ти спретнат некой компромат.Ша фнимаваш с пиенйето и няма да замръкваш далеч от палатката без придружител.Иначе тия я ги виж кви ги вършат и на светло пред ората,камо ли да те докопат в темното :shock: :lol: :lol: :lol: :wink: Вече нема да пия,уплаших са :shock: Добре че мойте арменчета си ме прибират по светло,има - нема 4-4:30 сабалян :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

lovo-бай СТОЯН написа:Пуснах няколко снимки ,в два -три Испански сайта риболовни,и си немате на представа, колко много ''леки -Донкихотовци''изявиха желание да додат на НС-6,само не разбраха да си носят ли перуките,или там ше ги раздават. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

Миро, докато ти е гадже, гаранция ти давам, че правилата ще се спазват. Изискванията ти, по-точно. Ама когато ти стане съпруга, нещата коренно ще се променят. Защото и ние, проклетите, малоумни, некадърни женски шаранчета имаме свои правила, по които се ловим на въдица с голяма " царевичка" на кукичката. Дано случиш! Искренно ти го желая! Дръж да ти е само гадже!!
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Бат Мирче-5кила написа:викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви :cry: ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА :smt008 :smt057 :goodman:

Хе - хе , Мирче, още ли ме търсиш бре??????????? :D Намерил си ме преди 15 години, помниш ли? Виж, само с БОЯ не съм съгласна, иначе моем си стиснем РЪЦЕТЕ :lol:
Те ти ся оферта :smt061 :wink:

АМИ СЕГА :?: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Нещо имам дежавю :D
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”