Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

тьрся си гадже:))
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тьрся си гадже:))
викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви
),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА

мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Re: тьрся си гадже:))
Колега обявата е трепач.Изискванията са ти съвсем нормални.Ако бях мома веднага щях да ти налетя като ястреб на мурша

-
- разбира нещата
НАУЧЕН АНАЛИЗ НА ЖЕНСКИ ИНДИВИД
ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол
ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO
ОТКРИВАТЕЛ : Адам
АТОМНО ТЕГЛО : Приема за 118, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са и мутации, които превишават 400 либри!)
забележка: 1 либра (lbs) = 0,45359 килограма
НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места
УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90
ОСОБЕНОСТИ : Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил
Най-големия известен разточител на средства
Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности
ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : Състои се от повърхности често покрити с различни оцветители
Кипва или замръзва без видима причина
Разтапя се ако е приложено към нея подходящо отношение
Вгорчава се при неправилна употреба
Намира се в разнообразни състояния вариращи от обикновена руда до непокътнат метал
Диамагнетик, но се привлича от банкови средства
Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка
В естествено състояние вида варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съотвества на представите за идеалния екземпляр. Но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око.
В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия като от копирна машина.
ХИМИЧНИ СВОЙСТВА : Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни
Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции
Може да експлоадира спонтанно ако се намира в компанията на мъж
Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол
Характеристики се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно
ОПИТНИ ДАННИ : Обикновено порозовява ако бъде изненадана в естесtвeно състояние
Позелянява ако се намира около по-добър от нея екземпляр
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успешен край
Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено
Преди да се разделите с постоянния си екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО
ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол
ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO
ОТКРИВАТЕЛ : Адам
АТОМНО ТЕГЛО : Приема за 118, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са и мутации, които превишават 400 либри!)
забележка: 1 либра (lbs) = 0,45359 килограма
НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места
УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90
ОСОБЕНОСТИ : Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил
Най-големия известен разточител на средства
Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности
ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : Състои се от повърхности често покрити с различни оцветители
Кипва или замръзва без видима причина
Разтапя се ако е приложено към нея подходящо отношение
Вгорчава се при неправилна употреба
Намира се в разнообразни състояния вариращи от обикновена руда до непокътнат метал
Диамагнетик, но се привлича от банкови средства
Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка
В естествено състояние вида варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съотвества на представите за идеалния екземпляр. Но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око.
В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия като от копирна машина.
ХИМИЧНИ СВОЙСТВА : Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни
Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции
Може да експлоадира спонтанно ако се намира в компанията на мъж
Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол
Характеристики се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно
ОПИТНИ ДАННИ : Обикновено порозовява ако бъде изненадана в естесtвeно състояние
Позелянява ако се намира около по-добър от нея екземпляр
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успешен край
Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено
Преди да се разделите с постоянния си екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
\ivanka написа:Ха ха ха, успя да ме резвеселиш много:) Наистина се смях от сърце, но всъщност ти май имаш доста сериозен проблем, защато това дето го търсиш трябва поне малко да се доближава до реалността:)) Айдие НАСЛУКА!
e,на-ЗНАЕХ СИ

всички знаеме,че жените си имат по една,две и дал Бог-може и много повече НАЙ-ДОБРИ приятелки

http://www.kafence.com/?id=262
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мерси за разбирането-ето ще ви кажа втори трик-за ПОТЕНТНОСТ-наскоро четох и след това по радиото чух,че цигарите вредели жестоко на половата способност главно при мьжете...дьлго се борих сьс себе си и понеже не успях сьсвем да ги спра-драстично намалих количеството-НАПОЛОВИНА,което все пак си е нещо!!!!отвчера смених и марката цигари(посочена е по долу) и ЧУДОТО СТАНА!!!довчера пушех по 3 кутии на ден,а днес вече сьм нов човек-минавам само с по една и половинаstrijok написа:А бе 5кила ти си направо за нобелова награда![]()
, откъде ги намираш и измисляш тези неща, смях се от сърце - невероятен си
![]()
КЕФИШ!
До понеделник - надявам се да се смея отново.

очаквайте и други сьвети,които изпитани в скромната ми дон Жуановска кариера са се превьрнали в един пьтеводител,един вид УЧЕБНИК,сьставен само от аксиоми.....