тьрся си гадже:))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

тьрся си гадже:))

Мнение от Бат Мирче-5кила »

викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви :cry: ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА :smt008 :smt057 :goodman:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Мали-и-и-й, 5 кила,
Ставам ти моментално баджанак - търси две близначки! :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: тьрся си гадже:))

Мнение от georgi_sarafov »

Колега обявата е трепач.Изискванията са ти съвсем нормални.Ако бях мома веднага щях да ти налетя като ястреб на мурша :lol: :lol: :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

През всичките тези години търсех описанието на идеалната жена и чак днес го прочетох - ЕВАЛА приятелю. :D
Май всички ще се наредим след Доцента - в мечтите си :lol: :lol: :lol:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

хе-хе , мойта жена отговаряше на тези изисквания ама като одъртя взе нещо да захитрява :(
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 :smt017 :smt017 :smt047 :smt047 :smt047 Такова чудо в човешката раса нема :!: :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Ха ха ха, успя да ме резвеселиш много:) Наистина се смях от сърце, но всъщност ти май имаш доста сериозен проблем, защато това дето го търсиш трябва поне малко да се доближава до реалността:)) Айдие НАСЛУКА!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Приятелю,този път наистина ме утрепа окончателно. :smt017 :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

:shock: :shock: е вярно избирибата тоя път :D :D :D
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Чудя ти се как можа да измислиш толкова много изисквания и всичките точни?!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
lpfc
новобранец
новобранец

Мнение от lpfc »

НАУЧЕН АНАЛИЗ НА ЖЕНСКИ ИНДИВИД
ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол

ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO

ОТКРИВАТЕЛ : Адам

АТОМНО ТЕГЛО : Приема за 118, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са и мутации, които превишават 400 либри!)
забележка: 1 либра (lbs) = 0,45359 килограма

НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места

УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90

ОСОБЕНОСТИ : Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил
Най-големия известен разточител на средства
Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности

ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : Състои се от повърхности често покрити с различни оцветители
Кипва или замръзва без видима причина
Разтапя се ако е приложено към нея подходящо отношение
Вгорчава се при неправилна употреба
Намира се в разнообразни състояния вариращи от обикновена руда до непокътнат метал
Диамагнетик, но се привлича от банкови средства
Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка
В естествено състояние вида варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съотвества на представите за идеалния екземпляр. Но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око.
В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия като от копирна машина.

ХИМИЧНИ СВОЙСТВА : Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни
Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции
Може да експлоадира спонтанно ако се намира в компанията на мъж
Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол
Характеристики се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно

ОПИТНИ ДАННИ : Обикновено порозовява ако бъде изненадана в естесtвeно състояние
Позелянява ако се намира около по-добър от нея екземпляр

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успешен край
Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено
Преди да се разделите с постоянния си екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ivanka написа:Ха ха ха, успя да ме резвеселиш много:) Наистина се смях от сърце, но всъщност ти май имаш доста сериозен проблем, защато това дето го търсиш трябва поне малко да се доближава до реалността:)) Айдие НАСЛУКА!
\

e,на-ЗНАЕХ СИ :lol: такива са всичките-вместо да ти помогнат-те започват веднага да те поучават и АНАЛИЗИРАТ :lol: :lol: :lol: нека се опитам и аз да направя един бьрз анализ и да дам на колегите от мьжки пол една от моите ТАЙНИ АКСИОМИ(защото работят на 100%) за сваляне на мадами.та така,колеги:
всички знаеме,че жените си имат по една,две и дал Бог-може и много повече НАЙ-ДОБРИ приятелки :lol: :idea: а историята и психологията доказват,че какво по НОРМАЛНО,от това,пьрвата работа и най ськровена цел,на НАЙ-ДОБРАТА приятелка е да спи с гаджето на най добрата си приятелка!!! :lol: :lol: :lol: :lol: не сьм сьвсем убеден на какво се дьлжи това-мисля си,че може би е суета-демек-ееее,видехте ли как спа смен?значи АЗ СЬМ по-красива от най добрата си приятелка :lol: :lol: :lol: :lol: но всьщност за НАС това няма никакво значение и треба да сме луди,та да не се вьзползваме от този "СИНДРОМ НА ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА" сьм го крьстил :lol: :lol: та системата е следната:като ви писне гаджето,няма нужда да се карате с нея,сьлзи,ексцесии и брутализьм..просто се увьртате около НАЙ-ДОБРАТА и приятелка(няма значение след колко време-тя си чака часа тьрпеливо :lol: ) и сьс запушен нос и зачервени(зрьнце лимонтузу в ноздрата :wink: ) очи,обяснявате,че врьзката ви не вьрви.тогава тя(ПРИЯТЕЛКАТА) ,прави единственото вьзможно в случая-а то е да преспи с вас и така-всики са доволни :lol: :lol: :lol: сьответно,двете се намразват,бившата изчезва отсамосебе си от живота ви,вие ставате гадже с приятелката,тя,сама по себе си има ДРУГИ НАЙ-ДОБРИ приятелки......та когато ви писне :lol: :lol: :lol: схемата работи безпогрешно-аз така я карам от ученик :lol: :lol: за това не случайно и споменах това в обявата си.надявам се да сьм ви полезен,драги колеги,а относно ПРОБЛЕМИТЕ...на мьжете-може би ще се обяснят,ако погледнете тук:
http://www.kafence.com/?id=262
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

А бе 5кила ти си направо за нобелова награда :D :D , откъде ги намираш и измисляш тези неща, смях се от сърце - невероятен си :lol: :lol: КЕФИШ!
До понеделник - надявам се да се смея отново.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

strijok написа:А бе 5кила ти си направо за нобелова награда :D :D , откъде ги намираш и измисляш тези неща, смях се от сърце - невероятен си :lol: :lol: КЕФИШ!
До понеделник - надявам се да се смея отново.
мерси за разбирането-ето ще ви кажа втори трик-за ПОТЕНТНОСТ-наскоро четох и след това по радиото чух,че цигарите вредели жестоко на половата способност главно при мьжете...дьлго се борих сьс себе си и понеже не успях сьсвем да ги спра-драстично намалих количеството-НАПОЛОВИНА,което все пак си е нещо!!!!отвчера смених и марката цигари(посочена е по долу) и ЧУДОТО СТАНА!!!довчера пушех по 3 кутии на ден,а днес вече сьм нов човек-минавам само с по една и половина :idea:

Изображение

очаквайте и други сьвети,които изпитани в скромната ми дон Жуановска кариера са се превьрнали в един пьтеводител,един вид УЧЕБНИК,сьставен само от аксиоми..... :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”