Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от tech-house »

zorod написа:
tech-house написа:Здравейте колеги някой да знае как е положението на село Драгоево Шуменско.Имам дани че излиза шубав шаран.Някой да има информация за там :?: :?: :?:
Веднъж месечно поне ходя в Смядово / по работа , не за риба за съжаление / . Ако колегите не искат да споделят , към края на месеца ще мина през Драгоево и ще ти драсна , ако не ти е късно .
ами няма да е късно до тогава и други водоеми смятам да посетя,преди да разбера точно има или няма риба,защото чувам добри отзиви за язовирчето ни никой и никъде не споменава за този язовир,а деиствително там имало шаран.Благодаря предварително
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

Айде от мен да мине http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=23960 инфо за Яз.Драгоево
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

pavlin_r написа:Айде от мен да мине http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=23960 инфо за Яз.Драгоево
Колега , благодаря за инфото .Разбирам смесените ти чувства , иска ти се това красиво и уютно място да си остане такова . Вярвам/надявам се е по-точно/ ,че тези които пишат тук ,не са хора които ще навредят на който и да е водоем . А от другите спасение май няма , те и без да четат форуми знаят къде какво могат да извлачат .Още веднъж благодаря , най-вече ,че се пребори със себе си в името на форума .Аз го оценявам .
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

как е положението тази година защото снимките са от 2006
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

tech-house написа:как е положението тази година защото снимките са от 2006
Зрасти колега абе наистина снимките му са от 2006 .Аз сега обърнах внимание благодаря
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

абе хора,не гледайте датата на снимките,то е от часовника и календара на фотото,всеки дигитален фотоапарат е с неточен час и дата,пък и къде на 2-ри януари в слънчево време за риба и то точно да излизат шарковци,това може да се служи само на яз. Овчарица целогодишно,Павлине браво за излета,шефа ми бил там на 9 май в събота,при него положението било зле(дребни каракуди и шаранчета)
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

Ако някой изобшто е ходил на язовири край Варна нека да пише прясно инфо за някой от тях.
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

DJUDJETO_81 написа:
Зрасти колега абе наистина снимките му са от 2006 .Аз сега обърнах внимание благодаря
Момчета,фотоапарата ми е тъпа Praktica и ако оставя вътре батериите за 2ч ги изхабява,затова всеки път ги вадя и ме мързи да правя настройки.А излета ми беше от 07.05-09.05.2009г
vstoev
новобранец
новобранец

Мнение от vstoev »

Здравейте колеги,

Утре ще ходя на Николаевка, чух доста добри отзиви за там,е и лоши де, ама гледам оптимистично, нали сам рибар,като се върна ще дам инфо и снимки задалжително.Приготвил съм се с 2 кила захранка за шаран ванилия, плочки кюспе, царевица, жито, бял и торен.Пожелаите ми успех :lol: :lol: :lol: :drinkers:
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

pavlin_r написа:
DJUDJETO_81 написа:
Момчета,фотоапарата ми е тъпа Praktica и ако оставя вътре батериите за 2ч ги изхабява,затова всеки път ги вадя и ме мързи да правя настройки.А излета ми беше от 07.05-09.05.2009г
Благодаря за информацията
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

vstoev написа:Здравейте колеги,

Утре ще ходя на Николаевка, чух доста добри отзиви за там,е и лоши де, ама гледам оптимистично, нали сам рибар,като се върна ще дам инфо и снимки задалжително.Приготвил съм се с 2 кила захранка за шаран ванилия, плочки кюспе, царевица, жито, бял и торен.Пожелаите ми успех :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Успех колега дано да я скасаш.Може би и аз в събота сам там :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

vstoev написа:Здравейте колеги,

Утре ще ходя на Николаевка, ....Приготвил съм се с 2 кила захранка за шаран ... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аз се бях приготвил с 25 кг., ама греда :evil:
Пожелаваме ти успех все пак :lol:
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

boiskito2000 написа: колега мисля че вече написах но не мога да намеря каде беше ако ти се плаштат 15 лв отиваи на венелин след аврен е риба има много сам доволен от там 7 дена бях там много риба имаше искарах амур 16.7 кила голяма борба беше шаранчета взех доста по 3 4 кила и само на царевичка суха преджарително накисната вав вода и там си я ароматизирам както аз си знам доста успешен улов за 7 дни имах 43 риби над 2 килограма и 1 сомче 1.8 килограма
Колега благодаря за доброто инфо. За Венелин слушам информации още от миналата година - доста противоречиви. Понеже е близо до моето село - Цонево, мисля да го посетя на 23-24 май. Сподели малко подробности относно как става плащането, монтажите които си ползвал, стръвта и на кой от басейните си струва да се лови.
Аватар
Andrey82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Andrey82 »

На Венелин бях миналото лято но бяха по скъпи нощувките бунгалата бяха по 40-50 лева , носих си въдиците но неможах да стигна до рибата че бях с една мадама и ми потръгна :)
На Текето ми е най-добре :)
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Днес 16.05 Пода , рибарника на горското . Отидох късно / 13.30 / , на кантара се засякох с двама колеги които си отиваха / май баща и син / . Бяха извадили шаран 4,9 кг и няколко около кило . Застанах на тяхното място.Резултат:
амур 1,9 кг на царевица на косъм/ без да смятаме всичките дребошлаци на бял червей които отидоха да растат / .
Много се изкефих , защото хващам амур за пръв път .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”