Бассси каръка...

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

jitan
новобранец
новобранец

Бассси каръка...

Мнение от jitan »

Онзи ден се полакомих и отпраших до едно язовирче след с.Мещица в дясно....платено -5кинта на пръчка,като по сведения на "бодигарда" на язовирчето имало риби колкото него...
Не стига че ме валя цял ден дъжда и заседнах с колата баш на стената,ами и най-голямата риба дето се хвана бе 6см...каракудки за котки.
Имайте го предвид това и не вервайте на собствениците много много.
Обаче па това рибарите сме си готини бе.....щях да си остана на стената няколко дни докато изсъхне,ако не доидоха две момчета без да съм ги викал и направиха невъзможното в калта но ме измъкнаха.
НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА НО ЗНАМ ЧЕ СА БРАТЯ И КАРАТ ЕДНА ЧЕРВЕНА КОЛИЧКА...АКО ГИ ВИДИТЕ НЯКЪДЕ ОКОЛО ВАС С ТАЯ КОЛА ПРОСТО ЗНАЙТЕ ЧЕ СА МЪЖАГИ ОТСЕКЪДЕ.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

хахах ще се оглеждам за братя с червена кола :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мен па на мещица миналата година през забраната ме заловиха от ИАРА -аз отде да знам,че не било вече под аренда?верно,усьмних се като никой не дойде да ми иска пари,ама отде да знам-казаха ми хора,че арендовано било...имайте го впредвид
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Една събота сме на Бушиляк,времето слънчево,почти без вятър,каракудата беше поштуряла,но само в малкото заливче в горния край при върбите.Скоро не беше кълвало така.Извадих и няколко каракуди на половин кг.Около обяд времето стана почти горещо и се налагаше да хварлям живарника по на вътре,поне на 4м.Вадя си поредната риба,вадя и живарника и........какво да видя в него останали само няколко полу живи риби,другите........ :?Пружината,която държи капака на живарника от силното хвърляне се е отворила,така почти никога не се бях нервирал :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”