Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

kalinux да вземе да се похвали стига си малчал
- петър власев
- разбира нещата
kalinux да вземе да се похвали стига си малчал
здр калине
епа вземи се похвали за успешния излет на Въча де, мисля че за откриването беше добре
запознахмехе се, видяхме се ,пък и риба хванахме
мен ще ме извиняваш ама не си бях доспивал два дни и ми беше нещо кофти
айде и другият път серьозно като се видим пак горе ти ще кльонкаш пък ние ще хващаме
епа вземи се похвали за успешния излет на Въча де, мисля че за откриването беше добре
запознахмехе се, видяхме се ,пък и риба хванахме
мен ще ме извиняваш ама не си бях доспивал два дни и ми беше нещо кофти

айде и другият път серьозно като се видим пак горе ти ще кльонкаш пък ние ще хващаме
я чувствась себя очен хорошо
То не е за хвалене, детската градина направо ме побърка. Само платиките и бабушките са читави, но е още много рано за тях. След две седмици се надявам на сериозен улов както на мирни, така и на кльонка. Засега единствения приличен улов може да се направи на фидер + бял червей. Кълве рано сутрин и привечер. През деня е умряла работа.
От Въча по-хубав няма.
- петър власев
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
Това за местните рибки се потвърди тази събота и неделя. С един приятел ходихме на аза преди Михалково. Симьоните,които носих от Пловдив използвах за зарибител на язовира преди да си тръгна. Хванахме малко едър (сравнително ) костур 2-3 едри червеноперки, дребния костур и чаушана не го броя. На дъно за бяла - нищо, платика не хванахме също, но видях че някои колеги наблизо хванаха общо 5-6 бр. Нищо особено но съм доволен.Имаше ужасно течение, което носеше всякави боклуци - дървета, бутилки и т.н.
До колегите, които познават добре язовира - целогодишно ли е това течение, на всякъде ли го има или само на аза, щото е голям проблем, най вече с дърветата, които носи?
Нямам търпение пак да отида.На кои места бялата риба дава най-добре.Знам, че е тайна но долу-горе, само за ориентация..
До колегите, които познават добре язовира - целогодишно ли е това течение, на всякъде ли го има или само на аза, щото е голям проблем, най вече с дърветата, които носи?
Нямам търпение пак да отида.На кои места бялата риба дава най-добре.Знам, че е тайна но долу-горе, само за ориентация..
Колега, не са тайна хубавите места. Навсякъде е хубаво, но само от лодка. Течението постоянно си го има, но на моменти е по-слабо или се обръща. Зависи от турбините как работят. Забелязал съм, че на правите участъци течението е по-силно, а в малките заливчета е по-добре. Боклуците не са навсякъде, но точно под тях се върти дребната риба, а отдолу дебне мустакатия. 

От Въча по-хубав няма.