яз.Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Гост

яз.Пясъчник

Мнение от Гост »

Kolergi,
nqkoi da znae neshto za Pasqchnik? :?:
Аватар
Berder
новобранец
новобранец

Мнение от Berder »

Знам само че е много гаден пътя до там. Имало 20 км в които е било дупка до дупка и затова не съм го посетил още :) Иначе съм чувал че дава шарана.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

pqtqt e otvratitelen no si zaslujava izliza mnogo golqma karakuda i bqla riba sa6to i golqm kostur az bqx tam minalata sedmica i be6e slabo ina4e 6aran ima no ne kalve
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от I-boy »

Zdraveite!
Vchera biah tam. Dosta ribari imashe. Za niakolko chasa hvanah samo 10tina kostura i edna biala riba okolo 1,5 kg.
Edni kolegi do men, obache, hvarliaha za sharan. Javno biaha ot nikolko dena i opuvaha s lodka na okolo 150-200m. Dosta sharan izvadiha. Nai-chesto oklo kilo i polovina-dve.
Ako niakoi ima vreme i merak da trugva! Triabvat mu samo niakolko pruchki, lodka, chuval tsarevitsa i 2-3 svobodni dena.
Nasluka!
slims
новобранец
новобранец

Мнение от slims »

Колеги много се хвалят че хващали бели риби там,ама за да хванеш трябва да си с влакно над 0,45?А имало и много големи сомове :?: Тази седмица смятям да посетя този язовир ,но се притеснявам от лошата прогноза за времето!
Бъди добър,прави добро
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

kolegi v momenta na pqsa4ni e mnogo slabo do predi 2,3 dena dava6e karakuda no prq vremeto pak se razvali i qvno tova i e povlqlo ina4e na stenata i po to4no na kulata izliza bqla riba ili s lodka na darpane som sa6ti ima no e mnogo na rqdko :!:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”