Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Някои да се похвали
Модератор: sapuna
Някои да се похвали
Аз ходих на Александар Стамболииски и нямах успех
но ни6то другата седмица пак.Някои ако може да ме посаветва за там ще сьм му много благодарен.И успех на вси4ки от сьрце.

НА ЖРЕБЧЕВО ВЕЧЕ ТРЪГНА СОМА
НА ОТКРИВАНЕТО РЕШИХМЕ ДА ОТИДЕМ НА ЖРЕБЧЕВО....... КАКТО ОБИКНОВЕНО ОТИДОХМЕ ТАМ ЗАРАДИ БЯЛАТА РИБА,НО ОСТАНАХМЕ КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНИ ЧЕ РИБАТА НЕ БЕШЕ АКТИВНА И ТОЧНО В КРАЯ НА ДЕНЯ ИЗНЕНАДВАЩО ВЪДИЦАТА СЕ ОГЪНА ЯКО.ВЕДНАГА РАЗБРАХМЕ ЧЕ Е СОМ.СЛЕД 15 МИНУТНА БОРБА,СОМЪТ БЕШЕ ИЗВАДЕН В ЛОДКАТА.ЗАКАРАХМЕ ГО ДО БРЕГА И ГО ПРЕПЕРИХМЕ НА КАНТАРА.
.ИЗЛЕЗЕ 16 КИЛОГРАМА И 130 СМ.ВЕЧЕРТА ПОЛЯХМЕ УСПЕХЪТ ПОДОБАВАЩО. 

сома на кльонк
благодаря!!!
-
- кандидат преподавател
сома вече тръгна
сома удари на влачене.на рапала шатрап-зелен на черни ивици-9см.
-
- кандидат преподавател
- kalins
- научил се да хвърля
Re: Някои да се похвали
Знам че на Стамболииски обикновенно кълват малки сомчета на червей.Точно на първите "Дарданели".На входа на залива.Но сомчетата са много малки.До 700-800гр. най-големите.kalin73 написа:Аз ходих на Александар Стамболииски и нямах успехно ни6то другата седмица пак.Някои ако може да ме посаветва за там ще сьм му много благодарен.И успех на вси4ки от сьрце.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре е да си добър
-
- кандидат преподавател
Гледам снимките в галерията ти.
Приятел ти хубаво си ги хванал тия жабки и добре си се снимал ама хвани ги пусни другия път обратно . И заръчай дадо им да дойде.
Тези така като ги гледам са маломерни, само ги похабяваш животинките.
Ако са глътнали и си им скъсал стомаха може(тъй или иначе може да не уживее) ама така треа да те е жал поне малко.
Приятел ти хубаво си ги хванал тия жабки и добре си се снимал ама хвани ги пусни другия път обратно . И заръчай дадо им да дойде.
Тези така като ги гледам са маломерни, само ги похабяваш животинките.
Ако са глътнали и си им скъсал стомаха може(тъй или иначе може да не уживее) ама така треа да те е жал поне малко.