Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

От каква риба са тези белези ?
Модератор: emo vasilev
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: От каква риба са тези белези ?
Къде си видял мрежа с различен диаметър на дупките,който наранява рибата само по гърба а не по коремаsnejeco написа: .....Според мен твърдо белезите са от мрежа.

От кга птиците като къват месо не го разкъсват ами го нарязватmitko__05 написа:..........Най ветоятно е от някакви малки птици които са го накълвали многократно и това според мен е единствения логичен вариант....

май пишете ей тъка на изуст без да се замисляте

Без риболов няма любов !
Само за протокола-други хищни риби освен костур и кефал(който не е краен хищник) в Домлян няма.Сасове,шавари и там каквото се сетите също няма.Екстази,хищната риба(за щуката съм 100% сигурен) захапва плячката през средата на тялото.Така жертвата има по-малки шансове за спасение.След като я умъртви или зашемети я нагълтва от към главата.Така люспите и перките не й пречат да я глътне.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Mен ако питате следващия път хвърлете една въдица за бяла риба... Нищо че я "няма" в язовира 

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами ти като си се замислил , защо не дадеш различно - адекватно мнение , вместо само да критикуваш?!? Вярно е , че не съм виждал много мрежи , но това е поради начина ми на риболов : С ВЪДИЦА В РЪКА!!! А мнението ми е достигнато по метода на изключването , защото не са много рибките дето са се спасили от хищник , а и поне по мое мнение спасените не изглеждат по този начин!ExTaZzY написа:Къде си видял мрежа с различен диаметър на дупките,който наранява рибата само по гърба а не по коремаsnejeco написа: .....Според мен твърдо белезите са от мрежа.![]()
От кга птиците като къват месо не го разкъсват ами го нарязватmitko__05 написа:..........Най ветоятно е от някакви малки птици които са го накълвали многократно и това според мен е единствения логичен вариант....![]()
![]()
май пишете ей тъка на изуст без да се замисляте![]()
- krokibg
- учете се от него
100 % Бяла риба или Щука
Колкото и да ми се иска да почна да псувам по бракониерите,просто този път нямат пръст в тази работа ГАРАНТИРАНО

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За щука Кърци,за щука!Кърцата написа:Mен ако питате следващия път хвърлете една въдица за бяла риба... Нищо че я "няма" в язовира

- QvorDelchev
- новобранец
Аз пък мисля че това е от парашути или от няква доста ситна мрежа
.Защото ква ша е тая щука дето ще остави такива реснички и то така някакси равномерно но това е мое мнение.

Не се къса кордата,а нервите на рибаря!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Златев написа:а дали не са от нож![]()

за къкво да са от нож освен да са провели дуел по между тях си под водата

Без риболов няма любов !
- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Това е суджук, пардон, уклей на гребен
Не мисля че нежната рибка би се отървала от някой хищник след такива наранявания. Според кръстосаните белези на една от снимките, би трябвало атаките да са били повече от една и то от различни посоки. И на мен ми прилича на нож 

не съм казвал, че са получени под водатаExTaZzY написа:Златев написа:а дали не са от нож![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за къкво да са от нож освен да са провели дуел по между тях си под водата

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От човка са .Мисля че всеки е виждал зимните месеци как се хранят по-дребнит водоплаващи птички(рибарчета, гмурци и т.н).Рибите са нагъсто по-заливи и удобни места за зимуване -там са и тези птици.Гмуркат се непрекуснато и много често изплуват с риба в човката. Това продължава с месеци.Хванатата риба изяждат на повърхността на водата.Ако рибето е по- голямо явно трябва да се ориентира в посока удобна за поглъщане (главата напред).При тази маневра рибите успяват да избягат.Така си обяснявам успоредните и кръстосани белези.
Риболовът не е слука,а наука!
Колега, мисля че е парашут.Февруари, когато ловяхме уклейка на Траса (яз.Ст.Кладенец) излизаха страшно много рибки с подобни белези, а нахалните парашутисти си цопкахааа.... 

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
-
- сериозен играч
В крайна сметка ,тея риби стават ли за мезе или да

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!