"Морските вълци" със сладководен медал

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

"Морските вълци" със сладководен медал

Мнение от Local »

Привет на всички колеги. Тази неделя на яз.Мандра се състоя открит турнир, индивидуално състезание по риболов на плувка (Бургас).
Заедно с Боцмана бяхме на него , той се представи малко слабо , но заради мястото :)

А аз заех учудващо за мен и за всички почетното 4-то място , като пред мен бяха 3-ма състезатели от СЛР Лебед , а зад мен целия отбор на Маяк , някои състезатели от Сливен и Кюстендил , а бе морските вълци им разхазахме играта , като се има в предвид , че бях с 6-ца директен , а те с 13метрови щеки и сумати професионални салтанати.

Ето и малко снимчици , ще кача още като при пратят Боцмана и Бат Милен.

Изображение

Изображение
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

ех на Батко ХУбавеца и Медалиста :) Да Ти е честито 4-тото място :),за напред ти пожелавам да ставаш 1-ви :)
Аватар
4o4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4o4o »

Здравейте и от мен.
Искам само да кажа, че на 01 юли на яз.Кърджали на Енчец ще се проведе някакво ежегодно вече състезание. Регламента не го знам, ама щом го разбера ще пиша. Четох за тва състезание в един Кърджалийски вестник тия дни.
Та който не знае и не е идвал на язовира нека заповяда.
Първо ще е за жени и деца, после идват мъжете. Миналата година са участвали 90 души /или поне така пише/.
НАСЛУКА
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Браво Красьо.На колко кила се спря :lol: А оня със свинските л....... какво направи?Осмърдя ли навсякъде,или ароматизира с ония хубави пурички :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Бате , много слабо като даване на риба - само 1,270кг , точно в това се радвам че успях да дръпна рибата към мен , колкото и малко да беше , а бях между 2 13-метрови щеки. Той дойде само за малко и ме снима , ще кача снимчиците.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво на Local, сега четвърти...по-нататък 1 ви...все така и все повече...Абе Морските вълци на някакъв гьол ли ще се дават...хахаха... :lol:

Въпреки, че бях зает намерих минутка да отида и да увековеча подвига на Краси ... :lol:

..бре Камчо аз кво Ви рекох ...тая риба е научена на "Свинско"...хахаха...и се върти край свинарниците... :lol:

От Маяк участваха Слави Косара, Чакала,Мишел,Стефко...и други колеги ...ама не ги познавам всичките...И Боцмана бе от морските вълци...така че имахме двама представители...като се има предвид, ме и Стефко е негласен член на вълците...хахаха...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тук бе и представителя на журналистическата гилдия SHARK.....

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

НЯМАХ ВРЕМЕ ДА ЧАКАМ НАГРАЖДАВАНЕТО...АМА ТАМ Боцмана има дума... :lol:

А КАМЕН да си носи лопатка и кофичка...ако идва насам на МАНДРАТА...да си накопа колкото иска естествена захранка ....от свинарниците...хахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Благодарско на моя личен фотограф, другата седмица ще почерпим на едно платерино-пържолско барбекю на Дюни , някви такива мисли ми се въртят в главата :D
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

И от мен честитоо
браво за успехитееее:)))))))))))))))))
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тихомире къде се покри, що не идваш с Вълците за риба? :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво Батка другия път първи.Успех!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ето малко снимки и от самото награждаване и с това свърши снимковия материал. Следващото състезание ще е някъде след 1 месец на Малко Шарково и почвам да се готвя :D .

Изображение

Изображение
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Браво Local,браво :D .Бе много е весело там при вас,около морето.Трябва да дойда някой път и аз,да погледам майсторите :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Още веднаж БРАВО КРАСИ... :lol:

....Краси си е височък...към 2 метра...като тури и "малката" 6 метровка...направо им хвърля на рибите в устите... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Другите състезатели трябваше да се катерят на SEAT BOX-вете си та да зърнат рибата....хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Краси ...до ръба на магазин Рибар има едно кръчме...то риба няма, та що не изядем там ОБЕЩАНОТО барбекю с пържолки и други благини, обилно полати с бира...А.Може и някоя колежка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: да поканиш... Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ти сега и св**** ще искаш ? ххахахаха :D
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Поздравления и от мене Локале. Тази година както си я започнал наесен рибите като те видят сами ще скачат в "торбата"/ като шестиците в студентската книжка/

P.S. И вземете повече пържоли за уикенда , че май ще ви навестят изгладнели вълци от варненско
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”