откаде в софия мога да купя тубертини ацтека

Модератор: sapuna

danio78bg
новобранец
новобранец

откаде в софия мога да купя тубертини ацтека

Мнение от danio78bg »

здравейте колеги искам да ви попитам като по опитни и знаещи откаде мога да закупя макара тубертини ацтека.ходих в магазина в люлин1 няма я ходих и на красно село в новия магазин но и там я няма в размер 2000 има 1000 и 3000,но ми се иска да е 2000 ако някой може да ми помогне ще съм благодарен
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: откаде в софия мога да купя тубертини ацтека

Мнение от tachev »

Колега , ако не можеш да я намериш , поръчай си от ВИдракса . - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=763
Или виж кои магазини в София предлагат стоката на Видракс от сайта - http://www.vidrax-fishing.com/index.php?id=20
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

В магазина на Калоян Белополски я има на Хайдушка гора Номер 2 . Това е на красно село пазара
danio78bg
новобранец
новобранец

Мнение от danio78bg »

исках днес но не успях да я намеря и ако мога утре да я взема да им направя сефтето с новата пръчка затова исках от магазин а не от сайта на видракс.в магазина на калоян белопопски ходих но има само 1000 и 3000,пък и там са понадули цените навсякаде по интернет и другите магазини дето я нямат в момента е 70лв а там май беше 77, не съм за 7 лв но я няма на 2000
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Батко ами щом в интернет е 70 нормално е в магазина да е 77 :) Ти като си я поръчаш от интернет доставката ти е 6 лв :) Така че разлика голяма не виждам :) А и друго да си пипнеш макарата не каквото ти дойде. Щото , ако не дай си дойде нещо дефектна ще дадеш много повече за куриери и нерви :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”