Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Липите 16.05.- шаран, дъжд и КАТ
- interdoc
- научил се да хвърля
Липите 16.05.- шаран, дъжд и КАТ
Понеже не бях на работа кацнах към 6:15 на водоема. Повървях си добре до отсрещния бряг и както винаги се удивих колко много багаж нося. От красотата на утрото раздразнението ми естествено веднага премина:

Метнах две плувки навътре- там за дъно не става щото е много обрасло.
Реших да се занимавам с таранки с шестицата докато чакам, но за да са по-едри- на малки царевични зърна. Хванах наистина 2-3 но грешката си я разбрах при следващото кълване- пръта се сгъна на две и естествено кукичката ми 12 номер замина без забавяне заедно с приятната тежест която усетих за кратко. Сложих компромисна 8-ца а междувременно единия ваглер потъна стремително и след приятна борба с рибата и с многобройните растения все пак го гребнах- 1,3 кг :

Малко по-късно точно пак на шестицата се справих с още едно около 600 гр. но снимка няма защото след кратко гърмене ме запраска дъжд който го нямаше в нито една прогноза
Тръгнах си скоропостижно мокър и кален понеже се притесних че колата няма да може да излезе по земния път. На всичката хубост ме спряха на връщане катаджии- на ограничение 40 съм бил с 54 км/ч. Тука обаче окаяния ми вид явно ми помогна защото ме съжалиха и ме пуснаха
Сега седя и само си представям как щях да напълня живарника но всъщност съм доволен и не ме е много яд

Метнах две плувки навътре- там за дъно не става щото е много обрасло.
Реших да се занимавам с таранки с шестицата докато чакам, но за да са по-едри- на малки царевични зърна. Хванах наистина 2-3 но грешката си я разбрах при следващото кълване- пръта се сгъна на две и естествено кукичката ми 12 номер замина без забавяне заедно с приятната тежест която усетих за кратко. Сложих компромисна 8-ца а междувременно единия ваглер потъна стремително и след приятна борба с рибата и с многобройните растения все пак го гребнах- 1,3 кг :

Малко по-късно точно пак на шестицата се справих с още едно около 600 гр. но снимка няма защото след кратко гърмене ме запраска дъжд който го нямаше в нито една прогноза

Сега седя и само си представям как щях да напълня живарника но всъщност съм доволен и не ме е много яд

Последно промяна от interdoc на Съб Юли 11, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Липите 16.05.- шаран, дъжд и КАТ
Хубаво е станало 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Колега,какви са условията за риболов/такси...../
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
-
- разбира нещата
- interdoc
- научил се да хвърля
3 лв. такса, шаран и амур 5 лв., таранка 1 лв. Както казах има много растения и се лови само на плувкаpaceto67 написа:Колега,какви са условията за риболов/такси...../

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво!!!
И аз мисля да го посетя скоро.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Красив водоем, обрасъл с растителност - лично аз обожавам риболова при тези условия... Браво, колега!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Добър излет си напвавил а би ли казъл какви са условията на язовира как се плаща на човек или на пръчка ?
- interdoc
- научил се да хвърля
Два поста по-нагореNITro`bE написа:Добър излет си напвавил а би ли казъл какви са условията на язовира как се плаща на човек или на пръчка ?

-
- вече хвърля и на тежко
Добър излет БРАВО
Поне си начесъл крастата,а и добро рибе си хванал,а и от кат си се отървал
Евала,бате! 

Здравейте колеги, хубаво е когато разказвате за вашите риболовни излети да давате малко повече информация за местонахождението на водоема защото за такива нови като мен във този форум не става ясно.Благодаря ви предварително.