Новият ми любимец

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

vladislavista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Новият ми любимец

Мнение от vladislavista »

супер куче,браво.Аз имам два такива.
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

И да изяде фишфрена,като го види :lol: браво,много хубаво кутре нека те радва постоянно и да ти е живо и здраво :D
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

Кученцето е много хубаво,да те радва много. :)

П.П Пускай някоя снимка от време на време да му се радваме. :)
Последно промяна от Proinov на Сря Апр 29, 2009 2:21 pm, променено общо 1 път.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Значи имаме пазач на жребчево вече :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

carpsliven2 написа:Значи имаме пазач на жребчево вече :lol:
Дааа правилно :wink:
Кучето си е пазач отвсякъде :lol:
Благодаря на всички за пожеланията :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ето пък на мен днес какво ми докараха.Малката - Джина,която след известно време ще мога да яздя :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Породата е Кавказка овчарка, а баща и е като малко магаре.Чаках я почти година,но днес вече е факт и е на 35дни :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мони,наистина стават не като овци а като магарета :lol: :lol: :lol: Е това ще е моя пазач.Кучето ми е подарък от приятел.Имам общо шест кучета заедно с джина.Два ротвайлера,много сериозни,като големия е страшен хапач.Малкия се опитваме вече да го убочаваме.Едно Дого Аржентино,което преплува ръкава на преливника с овца на гърба си :shock: Едно мелез между немска Овчарка и Хъски и едно Овчарско куче.Абе,цяла зоологическа градина.Имам и към педесет гълаба и пет котки :shock: :roll: Лудницата е пълна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Котките гонят гълабите,кучетата котките а пък ние кучетата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последно промяна от krokibg на Пет Май 15, 2009 10:08 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Два ротвайлера,много сериозни,като големия е страшен хапач.Малкия се опитваме вече да го убочаваме.Едно Дого аржентино,което преплува ръкава на преливника с овца на гърба си Ено мелез между немска омчарка и хъвки и едно овчарско куче.Абе,цяла зоологическа градина.Имам и към педесет гълаба и пет котки Лудницата е пълна
Който обича животните,обича и хората,благородство е да се грижиш за животно,защото за разлика от хората то е благодарно до смърт :wink:
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Любе,да на пропуснеш и около 150 шилета дето то беха на гърба 5 дена. :D :D :D :D
Честито да ти е кученцато.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Мони,наистина стават не като овци а като магарета :lol: :lol: :lol: Е това ще е моя пазач.Кучето ми е подарък от приятел.Имам общо шест кучета заедно с джина.Два ротвайлера,много сериозни,като големия е страшен хапач.Малкия се опитваме вече да го убочаваме.Едно Дого Аржентино,което преплува ръкава на преливника с овца на гърба си :shock: Едно мелез между немска Овчарка и Хъски и едно Овчарско куче.Абе,цяла зоологическа градина.Имам и към педесет гълаба и пет котки :shock: :roll: Лудницата е пълна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Котките гонят гълабите,кучетата котките а пък ние кучетата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да са ти живи и здрави Бат'Любо!Особено малката Джина и най-много на здраве да носиш ти!
От гълъби не разбирам,ама повечето ми познати са луднали с тези пернати красавци,сутрин като се събираме да пием кафе,все нагоре гледат-спъват се,ама от очи не ги изпускат :lol:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Мони,наистина стават не като овци а като магарета :lol: :lol: :lol: Е това ще е моя пазач.Кучето ми е подарък от приятел.Имам общо шест кучета заедно с джина.Два ротвайлера,много сериозни,като големия е страшен хапач.Малкия се опитваме вече да го убочаваме.Едно Дого Аржентино,което преплува ръкава на преливника с овца на гърба си :shock: Едно мелез между немска Овчарка и Хъски и едно Овчарско куче.Абе,цяла зоологическа градина.Имам и към педесет гълаба и пет котки :shock: :roll: Лудницата е пълна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Котките гонят гълабите,кучетата котките а пък ние кучетата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Значи като ти дойда на гости на Езерово-понеже не присъствах на НС-5(по уважителни причини) ще взема и кучето,та да си играят :lol: :drinkers:
Аз моето го обучавам от сега с помоща на Гопата за което съм му много благодарен :drinkers:
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Браво на Вас! :lol: :drinkers: Даже си мисля да отворя една тема за обучение(понеже гледам доста хора си взимат кучета) и който има проблеми да пита и съответно който може ще дава акъл! :lol: Понеже познавам и други хора от форума които се занимават с това. :roll: Няма значение!Който има въпроси-да пише на лс засега.

Скоро и аз ще си взимам куче!!! :lol: :drinkers:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ето пък на мен днес какво ми докараха.Малката - Джина,която след известно време ще мога да яздя :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Породата е Кавказка овчарка, а баща и е като малко магаре.Чаках я почти година,но днес вече е факт и е на 35дни :lol: :lol: :lol: :wink:
Иво Митев има от същата порода :D
Изображение
Да са ви живи и здрави и да ви радват :D :smt023 :drinkers:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Да ти е живо и здраво :smt023 !Винаги е хубаво като си за риба сам да има с кого да си приказваш :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”