Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

17.05.2009- един различен ден
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
17.05.2009- един различен ден
"Състезанието" мина перфектно.Благодаря на всички колеги, които се отзоваха.Повече инфо и снимки в по късен етап от мен.
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: 17.05.2009- един различен ден
Свалям шапка на всички
Ей за тва живеем... !!!

Ей за тва живеем... !!!

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво на всички за мероприятието 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- lina
- ще става разбирач
Аз се включвам по темата.
Ето така започнахме сутринта:
Първо се посъбрахме инструкторите - доброволци

Преди да посрещнем децата хванахме и един шарко за отскок. /извинявам се, че снимката ми изглежда като при залез, ама така става като слънцето ти пече насреща/

Децата пристигнаха и се подредиха за инстуктажа, като преди това организаторите им раздадоха 5м телескопи.

А ето и как Нско проведе инструктажа – заобиколен от красивите водещи на ВВТ и Хоби ТВ

Настана време, изсвириха сигнала за СТАРТ и се започна

А това е Маги, аз и помагах и както ще видите след малко тя се представи чудесно. Днес Маги за първи път хвана въдица, научи се да замята и разбра, че е важно рибата да се връща във водата.

А, ето го и моя мъж – помага на Ани с кепа.

Тук поспрях да снимам защото Маги хвана голяма риба и аз като съвестен инструктор се намесих – след 10- мин намеса се появи амурът тежащ 1кг и 70 гр. С Маги бяхме толкова щастливи, че докато се радвахме и споделяхме радостта от уловеният трофей, телескопът ни пое към водата. Тук ще спестя разказа за преследването по обясними причини, но ще се възползвам от случая, че мога още веднъж да благодаря на Marko Polo, че извади спининг пръчката и се намеси успешно. Съвместно извадихме шаран 680гр. Така Маги стана 3та /улова не беше само от тези 2 риби/

Оказа се, за моя най-голяма радост, че тази година и тримата победители са момичета, което за пореден път доказва тезата ми, че се справяме не по-зле от мъжете
Децата получиха и енциклопедии

Денят беше доста ползотворен. В края на мероприятието Маги ме помоли пак да ловим риба заедно, това беше най-голямата ми награда за деня, усмивката и желанието й. Надявам се все по-често да организираме подобни инициативи, да радваме хората в неравностойно положение и да им помагаме да се справят сами.
Ето така започнахме сутринта:
Първо се посъбрахме инструкторите - доброволци
Преди да посрещнем децата хванахме и един шарко за отскок. /извинявам се, че снимката ми изглежда като при залез, ама така става като слънцето ти пече насреща/
Децата пристигнаха и се подредиха за инстуктажа, като преди това организаторите им раздадоха 5м телескопи.
А ето и как Нско проведе инструктажа – заобиколен от красивите водещи на ВВТ и Хоби ТВ
Настана време, изсвириха сигнала за СТАРТ и се започна
А това е Маги, аз и помагах и както ще видите след малко тя се представи чудесно. Днес Маги за първи път хвана въдица, научи се да замята и разбра, че е важно рибата да се връща във водата.
А, ето го и моя мъж – помага на Ани с кепа.
Тук поспрях да снимам защото Маги хвана голяма риба и аз като съвестен инструктор се намесих – след 10- мин намеса се появи амурът тежащ 1кг и 70 гр. С Маги бяхме толкова щастливи, че докато се радвахме и споделяхме радостта от уловеният трофей, телескопът ни пое към водата. Тук ще спестя разказа за преследването по обясними причини, но ще се възползвам от случая, че мога още веднъж да благодаря на Marko Polo, че извади спининг пръчката и се намеси успешно. Съвместно извадихме шаран 680гр. Така Маги стана 3та /улова не беше само от тези 2 риби/
Оказа се, за моя най-голяма радост, че тази година и тримата победители са момичета, което за пореден път доказва тезата ми, че се справяме не по-зле от мъжете
Децата получиха и енциклопедии
Денят беше доста ползотворен. В края на мероприятието Маги ме помоли пак да ловим риба заедно, това беше най-голямата ми награда за деня, усмивката и желанието й. Надявам се все по-често да организираме подобни инициативи, да радваме хората в неравностойно положение и да им помагаме да се справят сами.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- ще става разбирач
Прекрасен и ползотворен ден
!
Няма да се спирам на самото състезание, жената се погрижи за това, и е направила отново чудесен репортаж .
Искам да поздравя момчетата от "Хоуплес тийм", и специално на Наско и Боби, които бяха основните организатори на тази страхотна проява
! Щастлив съм, че и ние станахме част от екипа, който се погрижи да има толкова много радост в душите, и усмивки на лицата на тези великолепни дечица и по-възрастни хора в неравностойно положение, които участваха днес в състезанието!
Ще се опитаме да организираме и други подобни прояви още тази година, защото няма нищо по-красиво от щастливото детско личице!
Извинявам се на колегите, с които бяхме днес на база "Черно море", че не можахме да останем след края на състезанието, но трябваше да се приберем по-раничко
.

Няма да се спирам на самото състезание, жената се погрижи за това, и е направила отново чудесен репортаж .
Искам да поздравя момчетата от "Хоуплес тийм", и специално на Наско и Боби, които бяха основните организатори на тази страхотна проява

Ще се опитаме да организираме и други подобни прояви още тази година, защото няма нищо по-красиво от щастливото детско личице!
Извинявам се на колегите, с които бяхме днес на база "Черно море", че не можахме да останем след края на състезанието, но трябваше да се приберем по-раничко

Никога не пия карал!

Няма кво да кажа!Гордея се че Ви познавам!
-
- разбира нещата
Ето малко и от мен,моля за извинение,но не ме бива в репортажите

Един от главните виновници за това много добро състезание:

И една рибарка,която гонеше прътове във водата
:

Един от главните виновници за това много добро състезание:

И една рибарка,която гонеше прътове във водата

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- и господ не е толокова добър
Страхотни сте 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- lina
- ще става разбирач
Сигурно от препускането по брега изглеждам толкова...ужасноvalmet написа:И една рибарка,която гонеше прътове във водата:

Майтап няма от това слънце съм като домат

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за организаторите и за всички отзовали се на това начинание
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И от мене ГОЛЕМbobi_rad написа:Браво за организаторите и за всички отзовали се на това начинание

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Не се притеснявай,аз не виждам нищо обезпокоително,но ако има нещо,то това ще да е от моето фотоlina написа:Сигурно от препускането по брега изглеждам толкова...ужасно![]()
![]()
![]()
Майтап няма от това слънце съм като домат![]()
![]()

И така-измина един незабравим ден за мен,а и за много от нас,които присъстваха на това голямо събитие

Още с пристигането ни с приятелката ми бяхме посрещнати и инструктирани за програмата,запознахме се с много хора,откликнали на Наско.
Организацията бе перфектна,хората заради които се състоя състезанието хванаха риба,а ние си тръгнахме удовлетворени с мисълта,че сме доставили капчица радост.
Да видиш усмивки на лицата на хората в неравностойно положение=незабравимо

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Едно ГОЛЯМО БРАВО и от мен, благородни хора,
Съжалявам че виждам темата след като е приключило събитието

Съжалявам че виждам темата след като е приключило събитието

- lina
- ще става разбирач
Marco Polo написа:
ПП - Чакам всички снимки, та да пусна "Репортаж" какво си хванах днес!
Тръпнем в очакване да видим какво си хванал

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мотото:
Нека да направим един ден от техния живот наистина ЖИВ и изпълнен с приятни емоции! Защото те са едни от нас!
Организатори:
Риболовен клуб ”Хоуплес Tийм” и фондация ”Център за социална рехабилитация и интеграция на лица в неравностойно социално положение-Хефест” гр.Пазарджик
Участници:
34,предимно деца с увреждания от училище"Г.Бенковски" и "Л.Каравелов",защитено жилище "Егида" и фондация"Хефест"
Място на провеждане:
База ”Черно море” собственост на фирма „Гларус” гр.Пазарджик.
"Треньорите":момчетата от клуба и колеги от форума на Нариба
Медиите:ББТ и ХобиТв
Задачата :много усмивки
Изпълнена!
Пускам снимки,защото не мога да предам с думи емоциите.Те трябва да се изживеят!

И накрая с усмивка:
пътешествието на една въдица

Нека да направим един ден от техния живот наистина ЖИВ и изпълнен с приятни емоции! Защото те са едни от нас!
Организатори:
Риболовен клуб ”Хоуплес Tийм” и фондация ”Център за социална рехабилитация и интеграция на лица в неравностойно социално положение-Хефест” гр.Пазарджик
Участници:
34,предимно деца с увреждания от училище"Г.Бенковски" и "Л.Каравелов",защитено жилище "Егида" и фондация"Хефест"
Място на провеждане:
База ”Черно море” собственост на фирма „Гларус” гр.Пазарджик.
"Треньорите":момчетата от клуба и колеги от форума на Нариба
Медиите:ББТ и ХобиТв
Задачата :много усмивки
Изпълнена!
Пускам снимки,защото не мога да предам с думи емоциите.Те трябва да се изживеят!

И накрая с усмивка:
пътешествието на една въдица

Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.