Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сафридът се показа
Скъсани такъмиКИРО написа:Казаха го.to6eto69 написа:Сега и на Калиакра ако кажат че го няма.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И сега какво ще търсим в морето ?

От мене ще имате към 50 чепарета

Пробите продължават,се ще го барнем.......аз ще съм втора смяна в морето от 16 до 20 ч.
За да поискаш, трябва да дадеш
Вчера на16 маи в 05.30 влязохме от траката но нямаше нищо след това се изместихме пред хотел рубин и хотел делфин марина и удариха няколко сафрида и пак затишие.Това бешв към 08.00 часа.Към 9.30 часа изведнъж почна да кълве бясно и за към 40 минути направихме към 4 килограма двама човека след това пак нищо.Между другото забравих да спомена преди да почне да кълве минаха четири делфина.Днеска на 17 маи пак влизах но на кранево на 3та буна от 12.30 до 15.00 пълно капо.
-
- новобранец
100% съм сигорен,че сафрида вижда и се храни и през нощта и то на абсолютно тъмни места,а не като на вълнолома,където е доста светло и през нощта!A. C. написа:Колеги,благодаря на всички за изказаните мнения по въпроса дали вижда сафрида на тъмно.Метода който описвате обаче е описан от вълнолома.Там и вечер не е съвсем тъмно и може ли според вас това да е причина да се лови там?
следя инфото.
Късмет !
В четвъртък вечерта ходих до буната пред "Ной" при мои приятели,които ловяха сафрид,защото ми беше страшно интересно какво е герим и как се лови преа нощта.Ловяха освен на герим и на плувка с фосфорно връхче.Аз седях там от 22 до 23.30 часа и рибата не спря да яде,като на плувката с чепарето имаше доста по голям успех,отколкото на герима.Нямаше никаква светлина,която да събира рибата, освен лампичките/като на миньор,незнам как се казват/ на главите на приятелите ми,което значи,че сафрида си вижда и си яде и през нощта не по лошо от през деня!!!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от 18.00 до 19.30 на японскоро пристанише хванах точно 1(една) граца! бахти живота
брат ми хвана 20-ина рибки повечето от които граци за двойно повече време отколкото аз стоях.абе ужас 

Качествени чепарета Borkata

днес влязохме на Болата, към 08.00 часа. само меджит и делфини. после на Бялата лагуна за около 2,5 часа взехме (двама) към 3 кила стронгил и малко меджит и тва бешеto6eto69 написа:Сега и на Калиакра ако кажат че го няма.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе той дойде,ама мина като бързия влак.rebel_ написа:айде да иде сафридеца, че .... да го мятаме
Интересното е - къде е сега ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Дайте да не му се даваме!24 май идва .Мисля,че ще тръгне!
- valiooooo
- ще става разбирач
И аз. 3- ма човека кило и половина сафридmilen kordov написа:Връщам се от морето.Трагедияааааа.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Няма инфо за района под Бургас до Ахтопол да знаем да чакаме ли следваща вълна,аз звънях на познат от Мичурин казват че било кално от всякаква риба ама те са мрежари,някой ако знае нещо да снася инфо.....
За да поискаш, трябва да дадеш
Днес от 15:00 до 20:45 на 3-та буна 26 едри сафрида и около 1.5кг.- 2кг кая хвана приятелката ми и един едър барбун.Колегите,които чакаха да хвана и тогава мятаха оставаха с празни чепарета защото рибата беше много рядка и завърташе рядко.
Зарганолог
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте ! На 16 и 17 го скъсахме, имаше го в изобилие на кея в Несебър. Рибарите с лодките се върнаха с пълни каси. Миналата седмица /от 7 до 10 май/ имаше повече меджит отколкото сафрид, но тази / 15 -17 май/ благодат - сафрид във всички размери. Имаше и доста " ламаринки" малкия сафрид, който на есен става около 18см дълъг. Дано се задържи още поне до 15 юни. Доволна съм от уловът досега, но ми се ще да си направя и малко чируз, та се надявам и другата седмица на подобен улов.
Желая на всички риболовци голям късмет и те да си хванат желаното количество!

Желая на всички риболовци голям късмет и те да си хванат желаното количество!

Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
Колеги, някой да сподели какво става пред Карантината? Уж няма нищо никъде, пък събота и неделя, поне 50 лодки бяха, не мръднаха от там. Що тъй се получава?

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В неделя към обяд пробвахме и в залива-греда,освен нещо попчета да са се обаждали.
За сафрида.Мое мнение.Първата вълна мина,и това бяха женските сафриди-едрите.
Затова очаквам от тук нататък да излезе както трябва.Идват масовите пасажи,които ще се угояват.
За сафрида.Мое мнение.Първата вълна мина,и това бяха женските сафриди-едрите.
Затова очаквам от тук нататък да излезе както трябва.Идват масовите пасажи,които ще се угояват.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Колеги,четох в някоя от рубриките,но не помня коя за СОНАРИТЕ.Кажете ми наистина ли има полза от тях или са за гевезелък