Стоиковци - Благоевградско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Стоиковци - Благоевградско

Мнение от Краси_поборника »

Някои има ли прясна имформация от язовир Стоиковци(Логодаж)? Благодаря на всички отзовали се на въпроса.
Аватар
ribar_cgroup
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Според вестник "ВЯРА"

Мнение от ribar_cgroup »

"Най-голям беше напливът на язовир "Стойковци". Още в ранния следобед на петък хората започнаха да разпъват шатри по бреговете му. До мръкване водоемът заприлича на палатков лагер, като най-голяма борба падна за сянката под дърветата. Повечето от дошлите не потопиха плувки чак до неделя. Те предпочетоха да се отпуснат на пищните трапези, озвучени от шумни вефове."
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Яко кълване е паднало :D :D :D а някои хвана ли нещо :?: .
satchy
новобранец
новобранец

Мнение от satchy »

Съседите токущо се прибраха от двудневн излет на въпросния язовир. Няколко шаранчета по 200-400г. и едно сомче около 3кг.
Времето е променливо с лек до умерен ветрец и предполагам това се отразило на слабия резултат.
Charg3r
новобранец
новобранец

Мнение от Charg3r »

Аз също имам информация, че поради бозата, течаща в Струма на язовира е било манифестация...но пък каракудата давала доста добре..
Интересно ми е някой дали знае на този водоем освен каракуда,уклей, шаран и сом и естествено солидното количество слънчаци друга риба дали дава..?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”