Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най-сериозният ми улов!
Re: Най-сериозният ми улов!
Спинингиста е спинигист, дори когато лови въдици!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ааааа, ето какво си имал предвид под "Най-сериозният ми улов!"Marco Polo написа:Една наша чаровна и весела колежка от форума /няма да споменавам името й, за да не стане някой фал...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Маркониииии-серсемин такъв-не забравяйй че си женен
.А иначе сериозно-прекрасно мероприятие

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- malkia_joro
- разбира нещата
chapara написа: Марко е Пич.

п.п.може ли малко повече инфо за примамката-големина,цвят,вид,начин на водене,потъваща или плаваща....

Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Марко ами то от снимката излиза че наведнъж ДВЕ риби си хванал - бреий че спинигист !Браво
Ти още малко и оная моторната лодчица щеше да фанеш ама добре навреме са спря!
Ти още малко и оная моторната лодчица щеше да фанеш ама добре навреме са спря!
Верния път е най-къс!
Прекрасни снимки и репортаж.И начинанието за тези деца е много благородно.
Тоз, който падне в бой той не умира.
-
- ще става разбирач
Хм...а така
. Марко, обещавам да помогна и аз на твоята жена, когато има нужда от помощ
!
Абе улисал съм се аз с дечицата, и в един момент, що да видя, жена ми говори с един шаран. Пусна го тя във водата, както си беше с кукичката в устата, и шарана отпраши с пръта барабар, право към бате Марко
. Хайде някой да ме убеди, че тука нема нещо гнило
.
Шегата настрана, всичко беше страхотно, и най-важното, дечицата бяха невероятно щастливи!
Ще пусна специално тема, когато дойде момента, но отсега да ви кажа, ще направим всичко възможно да реализираме подобно състезание за хора в неравностойно положение на езерцето "Загорка"! Днес получих принципно съгласие от община Стара Загора, които могат да помогнат не само с предоставяне на езерото. По нататът ще ви информирам как вървят нещата, и кога бихме могли да осъществим това дело.

Абе улисал съм се аз с дечицата, и в един момент, що да видя, жена ми говори с един шаран. Пусна го тя във водата, както си беше с кукичката в устата, и шарана отпраши с пръта барабар, право към бате Марко

Шегата настрана, всичко беше страхотно, и най-важното, дечицата бяха невероятно щастливи!
Ще пусна специално тема, когато дойде момента, но отсега да ви кажа, ще направим всичко възможно да реализираме подобно състезание за хора в неравностойно положение на езерцето "Загорка"! Днес получих принципно съгласие от община Стара Загора, които могат да помогнат не само с предоставяне на езерото. По нататът ще ви информирам как вървят нещата, и кога бихме могли да осъществим това дело.
Никога не пия карал!

- lina
- ще става разбирач
Ще се въздържа и няма да пусна тема "Най-сериозният ми пропуск"
Но държа да се отбележи моят важен и съществен принос в телескопоулова, който е достоен за награда
Моля, колегите да не ме бъркат с улов, и да не нарушават семейната ми хармония, защото като жена, мога да съм доста отмастителна
И за да не спамя темата - според мен този излет е повече от успешен, освен че помогнехме /а някой дори направиха компромиси с рибоуловните си принципи/ искрено се забавлявахме и ние и децата.
Наздраве и наслука на всички
П.П. Следващия път ще останем с Иво за да се уверим в големината на салатите

Моля, колегите да не ме бъркат с улов, и да не нарушават семейната ми хармония, защото като жена, мога да съм доста отмастителна

И за да не спамя темата - според мен този излет е повече от успешен, освен че помогнехме /а някой дори направиха компромиси с рибоуловните си принципи/ искрено се забавлявахме и ние и децата.

П.П. Следващия път ще останем с Иво за да се уверим в големината на салатите

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- dimitar_
- сериозен играч
Дали човек е в неравностойно или , бог знае какво положение , щом диша , значи той има нужда от същите неща от който имаме нужда и ние ! Вярно , за разлика от тях , на нас ни е много по - лесно да ги постигнем , но свалям шапка на тези хора , за куража който имат да застанат наравно с нас край водата , това значи само едно , разлика няма , просто всички сме хора с една обща "неизличима болест" - рибарлъка !!!
Колкото до Марко , колежката и всички други които са помагали , рано или късно доброто ще ви се върне многократно , радвам се че ви познавам !
Живи и здрави да сте всички !!!
Колкото до Марко , колежката и всички други които са помагали , рано или късно доброто ще ви се върне многократно , радвам се че ви познавам !
Живи и здрави да сте всички !!!
Супер сте браво

-
- разбира нещата
А той мояchapara написа:7. ми е любимото число,за това ти изядох обяда![]()

Като гледам Лина как шляпа с крака във водата,не й е за пръта,а да изгони на Пича рибата-удар под кръста

Иначе аз съм свидетел,толкова премерено и с финес хвърляне за улова на директния не съм виждал

"Пише жени - влизаш то тоалетна"