Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С. Стамболийски Хасковско
-
- ще става разбирач
С. Стамболийски Хасковско
В неделя с баща ми потеглихме към язовира в село Стамболийски и днес излета завърши.
Отидохме ... жега... Колегите, чието място заехме казаха че излизали малки каракуди дори и раци. Така... Замятаме плувката.. и ... веднага се обедихме в това, което колегите казаха. Печеше, имаше хора, но риба не се вадеше. След като хвърлихме дънните въдици (хващахме на пружина и червеи на кукичките) започна чакането. След време на моята въдица нещо леко клъвна. След това по-силно и първата каракуда бе извадена( от мен
). Добра беше после ще пусна снимки. След това пак.. още една доста добра. Хванахме 10 каракуди и стана добър излет !Привечер толстолоба започна да играе(и шаран може да е било) в средата на язовира, но не получихме удар през цялата нощ. Снимки :

Последно промяна от Messi на Вто Май 19, 2009 7:02 am, променено общо 1 път.

Re: С. Стамболийски Хасковско
супер излет
И аз преди забрана бях направил няколко добри излета там. Дори хванах няколко рака измежду каракудите. колко такса ти взе пазача ? 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз тъка мисля ....Pr0FisheR написа:Абе колега, това на последната снимка в дясно, не е ли шаранче?
Дано не сте го задържалиMessi написа:Да

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
ТАКА ГО ХВАНАХМЕ !!! апак и имаше много раци ... НЕ е от мрежи !ExTaZzY написа:И аз тъка мисля ....Pr0FisheR написа:Абе колега, това на последната снимка в дясно, не е ли шаранче?Дано не сте го задържалиMessi написа:Да![]()
ама като го гледам нещо опашката и джуките са му разпорени и май май сте го прибрали...

-
- разбира нещата
Абе хора не различавате ли шаран от каракуда. Тва мустаци, форма, червени петна под опашката и перката до нея.
На това шаранче като му изчистиш люспите, вътрешностите и му махнеш главата дали остава нещо за ядене?
Мислите ги тия работи на време.
Да се надяваме, че не сте го различили от каракудата, но друг път внимателската !

На това шаранче като му изчистиш люспите, вътрешностите и му махнеш главата дали остава нещо за ядене?
Мислите ги тия работи на време.
Да се надяваме, че не сте го различили от каракудата, но друг път внимателската !

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Питахме взели ли сте го.... иначе знам че хищникът им гризе опашките и че червеното на джуката е заздравяваща рана от някой който го е пуснал преди вас,....Messi написа:Пак казвам така си го хванахме а и има много раци !

Без риболов няма любов !
- Батко Емо
- разбира нещата
Следващият път ще има само от вида отляво на снимката!