Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Емо даи резултат : аз вече съм там и 6те откривам сезона...след вас вси4ки :лол: ....изчаках културно да си идат пладне6ките рибари и от утре го по4вам...сори че пиша на лат но пиша от лаптопа през CСД на тел и кирилиcата ми зачезна...та....Хулигане да ме модерира6...

тук е йега Яка...има един удар на Динко но е малък...

излЯзал е лин на едно мЯсто по 0.500 - 1.2000 кг

6те провериме и 6туката....онаЯ питомната :лол: :лол: :лол: вече е по 3-4кг
Господ може всичко чада мой !
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Анатемосания написа:Emo dai rezultat : az ve4e sym tam i 6te otkrivam sezona...sled vas vsi4ki :lol: ....iz4akah kulturno da si idat pladne6kite ribari i ot utre go po4vam...sori 4e pi6a na lat no pi6a ot laptopa prez CSD na tel i kirilicata mi za4ezna...ta....Huligane da me moderira6...

tuk e jega jaka...ima edin udar na Dinko no e malyk...

izljazal e lin na edno mjasto po 0.500 - 1.2000 kg

6te proverime i 6tukata....onaja pitomnata :lol: :lol: :lol: ve4e e po 3-4kg
Ааааа дай да съ разбереми-удара беше на мойта въдица-малко соме ма риба-па и открих успешно -па по нататък ще продължиме с пра бабите на сефтето ми... :lol: :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Анатемосания написа: az ve4e sym tam
Ами дай инфо за нивото на язовира и темперетура на водата :wink:
Пожелавам ти пак да напълниш гащите :wink:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Фуцата написа:Ами дай инфо за нивото на язовира и темперетура на водата :wink:
високо е нивото а температурата е 23-24 градуса.......имаш ли некое друго въпросче? :lol: :lol: :lol:
Изображение
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

HOOLIGAN написа:
Фуцата написа:Ами дай инфо за нивото на язовира и темперетура на водата :wink:
високо е нивото а температурата е 23-24 градуса.......имаш ли некое друго въпросче? :lol: :lol: :lol:
Имам,прозрачност на водата и нейното РН. :wink: и на какво стръв да търся сома???
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Очаквай пряко включване от Висшия Синодален клир. Он че ти каже. Вервай ми. :P Това ще стане, когато температурата на водата спадне под 42 обемни процента..... :?

Иначе, сома можеш да го пробваш на рибе. Местната стръв си е най-добре. В момента дава почти всякаква риба там и не е проблем да си наловиш прясна стръв. Прави впечатление, че рибата беше все още групирана и има не малко дълги участъци, в които няма риба. Водата е топла само на повърхността, иначе след първия метър си е лед.
Абе дето се вика, рано е още за големи приключения, въпреки че никога не се знае..... :wink: – некои си хванаха.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Амин, един да пукне...след него да са родат двама...дееееба вашта мамаа! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

studio Ivailovgrad...директно влючване с инфо :

2 дни ръката ми фана тендовагенит от кльонкане...стръв трудно, но я намираме...пробваме с едър слънчак, кефал, шаранче, каракуда.

Фанахме на некому ку....

тишина все едно сме пуснали у кенеф !!! нищо....2-3 пъти (за два дни) подплашени рибета (без натиск) и нищо друго!

за разлика от влаченето: през деня за бяла...имаме и 2,400 кг една, другите 8 са по малки

ниво на водата...високо - кота 119.30...стена 1ви преливник 120.20

температура...34 на въздух...23 на повърхностна вода, надолу студ!

това от мен от тук ....мястото на събитието!

с две думи: иска ми се ...ма шефа не дава!!! свещ ш'му пална тия дни :lol:

чух за един 40 и един 56кг...извадени от тук :shock: ама само чух ??? ...чух и за един 90 кг изваден на Искъра на влачене...ама само чух ....5 часа го вадили щото влакното било тъничко...като за бяла :lol:

едвам влизам в нета.... :twisted:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Тъкаааа.....значи.....23дни съм тук....и :

бяла на влачене с размери от 850гр до 3.5 кг на ден по 4-5 бр. повече не дава...часовете на ударите са 9.30 - 11.00 сутрин и 18 - 20.30 вечер предимно на телденсер черносребрист както и на шекспир...едно мое откритие от миналата година...отново черно сребрист.
Кльонк: пробвахме не само в язовира и в едно малко язовирче..:wink: ..там уж по топла вода..по плитичко...та в 18.00 кражба на рибка...след това тишина дни наред та така до снощи....когато в 20.40 удар.. :) макар и един ...но удар...като първа лястовичка ми дойде...тая вечер пак ще го мъча...чакаме дъжда и бурята да направят нещо...водата е с високо ниво...119.60 за знаещите.....а за незнаещите след 60см ще прелее !!! Може би с тия дъждове ще стане...

излязоха и кефали преди два дни...яки по 1.300 кг абе хубави...ма само 2бр такива...другите са по 0.500 - 0.700 кг воблера е рапала прозрачна дипрънър със зеленко отгоре прилича на хъски :)

имаме удари и на още рапали...ма как да ви ги опиша :lol:
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Ще го зАчекам още малко.
Пък и нека даскалите да се завърнат, та да видим резултата. Тогава ще решавам: кога, как и накъде.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

хитрец си ти торбалане, хитрец!!! да врътнем ние по 300км. до там , па и още 20 из гьоловете , а ти после ако видиш че кълве :D :D :D
ама може и да се обърка замисъла ти, щото като ги захващаме тая седмица... за тебе нема да остане... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ама айде от мене да мине ша ти оставя едно у гьола, ша ти го нарека, само не се надевай да е голямо де :wink: :wink: :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Абе, а за мен сомец не оставихте!!! големи сте скрънзи :lol:
Изображение
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

HOOLIGAN написа:Абе, а за мен сомец не оставихте!!! големи сте скрънзи :lol:
Митак -те нашта риба немоят я фана бе-споко... :lol:
Другата седмица се включвам в отбора,само да не се изпокрият сометата от толкоз кльонкане... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

man1966 написа:Митак -те нашта риба немоят я фана бе-споко... :lol:
и това е верно :wink: той моя си ме чака, там некъде между Карталово гняздо и Цимбала :roll: :wink:
Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Даскал Недко и майстор Юли пристигнаха заедно с Жорко (алкохолен спиртомер дегустатор) и се настаниха на булеварда. Бат Петьо и той е там от снощи...днес идва и даскал Косьо заедно с Италиано бене(колега от река По) и ние в добавка с даскал Динко и ще му спретнем една симфонична пиеса за кльонк....а Иван от USA се е замотал в София (по скоро уточнява имотно състояние в Рибарица), а трябваше да е тук и той...та понеже Торбалан питаше....днес слагаме плоча в памет на Милко на Булеварда...ще бъде с нас винаги там!

...нямаме рибки за стръв....излизат само голями каракуди. Костура също не е още на брега...има по някоя единична бройка...пробвах го на блесната...слабо е....но на червей торен даде...и : едричък е !

това от Синода дечица....студио Ивайловград затваря до неделя !

искам да си купя кофа за стръвта....от типа кофа в кофата....нямам време за обикаляне....ще я заявявам по тел да ми я пратят....та : някой ще ли ми помогне с инфо ??? за хубав модел ?????? ...цената е без значение за мен!....хайде колеги...проявете хуманност и споделете тая ценна информация плийз :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Ейй много даскал мнаго майстор се е събрало на едно място бре :lol: :lol: :lol: Горките сомове :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”