Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Емо даи резултат : аз вече съм там и 6те откривам сезона...след вас вси4ки :лол: ....изчаках културно да си идат пладне6ките рибари и от утре го по4вам...сори че пиша на лат но пиша от лаптопа през CСД на тел и кирилиcата ми зачезна...та....Хулигане да ме модерира6...
тук е йега Яка...има един удар на Динко но е малък...
излЯзал е лин на едно мЯсто по 0.500 - 1.2000 кг
6те провериме и 6туката....онаЯ питомната :лол: :лол: :лол: вече е по 3-4кг
тук е йега Яка...има един удар на Динко но е малък...
излЯзал е лин на едно мЯсто по 0.500 - 1.2000 кг
6те провериме и 6туката....онаЯ питомната :лол: :лол: :лол: вече е по 3-4кг
Господ може всичко чада мой !
- man1966
- ще става разбирач
Ааааа дай да съ разбереми-удара беше на мойта въдица-малко соме ма риба-па и открих успешно -па по нататък ще продължиме с пра бабите на сефтето ми...Анатемосания написа:Emo dai rezultat : az ve4e sym tam i 6te otkrivam sezona...sled vas vsi4ki....iz4akah kulturno da si idat pladne6kite ribari i ot utre go po4vam...sori 4e pi6a na lat no pi6a ot laptopa prez CSD na tel i kirilicata mi za4ezna...ta....Huligane da me moderira6...
tuk e jega jaka...ima edin udar na Dinko no e malyk...
izljazal e lin na edno mjasto po 0.500 - 1.2000 kg
6te proverime i 6tukata....onaja pitomnata![]()
![]()
ve4e e po 3-4kg

Я елате рибенца при батко...
Очаквай пряко включване от Висшия Синодален клир. Он че ти каже. Вервай ми.
Това ще стане, когато температурата на водата спадне под 42 обемни процента.....
Иначе, сома можеш да го пробваш на рибе. Местната стръв си е най-добре. В момента дава почти всякаква риба там и не е проблем да си наловиш прясна стръв. Прави впечатление, че рибата беше все още групирана и има не малко дълги участъци, в които няма риба. Водата е топла само на повърхността, иначе след първия метър си е лед.
Абе дето се вика, рано е още за големи приключения, въпреки че никога не се знае.....
– некои си хванаха.

Иначе, сома можеш да го пробваш на рибе. Местната стръв си е най-добре. В момента дава почти всякаква риба там и не е проблем да си наловиш прясна стръв. Прави впечатление, че рибата беше все още групирана и има не малко дълги участъци, в които няма риба. Водата е топла само на повърхността, иначе след първия метър си е лед.
Абе дето се вика, рано е още за големи приключения, въпреки че никога не се знае.....

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- сериозен играч
Амин, един да пукне...след него да са родат двама...дееееба вашта мамаа!

studio Ivailovgrad...директно влючване с инфо :
2 дни ръката ми фана тендовагенит от кльонкане...стръв трудно, но я намираме...пробваме с едър слънчак, кефал, шаранче, каракуда.
Фанахме на некому ку....
тишина все едно сме пуснали у кенеф !!! нищо....2-3 пъти (за два дни) подплашени рибета (без натиск) и нищо друго!
за разлика от влаченето: през деня за бяла...имаме и 2,400 кг една, другите 8 са по малки
ниво на водата...високо - кота 119.30...стена 1ви преливник 120.20
температура...34 на въздух...23 на повърхностна вода, надолу студ!
това от мен от тук ....мястото на събитието!
с две думи: иска ми се ...ма шефа не дава!!! свещ ш'му пална тия дни
чух за един 40 и един 56кг...извадени от тук
ама само чух ??? ...чух и за един 90 кг изваден на Искъра на влачене...ама само чух ....5 часа го вадили щото влакното било тъничко...като за бяла 
едвам влизам в нета....

studio Ivailovgrad...директно влючване с инфо :
2 дни ръката ми фана тендовагенит от кльонкане...стръв трудно, но я намираме...пробваме с едър слънчак, кефал, шаранче, каракуда.
Фанахме на некому ку....
тишина все едно сме пуснали у кенеф !!! нищо....2-3 пъти (за два дни) подплашени рибета (без натиск) и нищо друго!
за разлика от влаченето: през деня за бяла...имаме и 2,400 кг една, другите 8 са по малки
ниво на водата...високо - кота 119.30...стена 1ви преливник 120.20
температура...34 на въздух...23 на повърхностна вода, надолу студ!
това от мен от тук ....мястото на събитието!
с две думи: иска ми се ...ма шефа не дава!!! свещ ш'му пална тия дни

чух за един 40 и един 56кг...извадени от тук

едвам влизам в нета....

-
- сериозен играч
Тъкаааа.....значи.....23дни съм тук....и :
бяла на влачене с размери от 850гр до 3.5 кг на ден по 4-5 бр. повече не дава...часовете на ударите са 9.30 - 11.00 сутрин и 18 - 20.30 вечер предимно на телденсер черносребрист както и на шекспир...едно мое откритие от миналата година...отново черно сребрист.
Кльонк: пробвахме не само в язовира и в едно малко язовирче..
..там уж по топла вода..по плитичко...та в 18.00 кражба на рибка...след това тишина дни наред та така до снощи....когато в 20.40 удар..
макар и един ...но удар...като първа лястовичка ми дойде...тая вечер пак ще го мъча...чакаме дъжда и бурята да направят нещо...водата е с високо ниво...119.60 за знаещите.....а за незнаещите след 60см ще прелее !!! Може би с тия дъждове ще стане...
излязоха и кефали преди два дни...яки по 1.300 кг абе хубави...ма само 2бр такива...другите са по 0.500 - 0.700 кг воблера е рапала прозрачна дипрънър със зеленко отгоре прилича на хъски
имаме удари и на още рапали...ма как да ви ги опиша
бяла на влачене с размери от 850гр до 3.5 кг на ден по 4-5 бр. повече не дава...часовете на ударите са 9.30 - 11.00 сутрин и 18 - 20.30 вечер предимно на телденсер черносребрист както и на шекспир...едно мое откритие от миналата година...отново черно сребрист.
Кльонк: пробвахме не само в язовира и в едно малко язовирче..

излязоха и кефали преди два дни...яки по 1.300 кг абе хубави...ма само 2бр такива...другите са по 0.500 - 0.700 кг воблера е рапала прозрачна дипрънър със зеленко отгоре прилича на хъски

имаме удари и на още рапали...ма как да ви ги опиша

хитрец си ти торбалане, хитрец!!! да врътнем ние по 300км. до там , па и още 20 из гьоловете , а ти после ако видиш че кълве
ама може и да се обърка замисъла ти, щото като ги захващаме тая седмица... за тебе нема да остане...
ама айде от мене да мине ша ти оставя едно у гьола, ша ти го нарека, само не се надевай да е голямо де

ама може и да се обърка замисъла ти, щото като ги захващаме тая седмица... за тебе нема да остане...

ама айде от мене да мине ша ти оставя едно у гьола, ша ти го нарека, само не се надевай да е голямо де

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- сериозен играч
Даскал Недко и майстор Юли пристигнаха заедно с Жорко (алкохолен спиртомер дегустатор) и се настаниха на булеварда. Бат Петьо и той е там от снощи...днес идва и даскал Косьо заедно с Италиано бене(колега от река По) и ние в добавка с даскал Динко и ще му спретнем една симфонична пиеса за кльонк....а Иван от USA се е замотал в София (по скоро уточнява имотно състояние в Рибарица), а трябваше да е тук и той...та понеже Торбалан питаше....днес слагаме плоча в памет на Милко на Булеварда...ще бъде с нас винаги там!
...нямаме рибки за стръв....излизат само голями каракуди. Костура също не е още на брега...има по някоя единична бройка...пробвах го на блесната...слабо е....но на червей торен даде...и : едричък е !
това от Синода дечица....студио Ивайловград затваря до неделя !
искам да си купя кофа за стръвта....от типа кофа в кофата....нямам време за обикаляне....ще я заявявам по тел да ми я пратят....та : някой ще ли ми помогне с инфо ??? за хубав модел ?????? ...цената е без значение за мен!....хайде колеги...проявете хуманност и споделете тая ценна информация плийз
...нямаме рибки за стръв....излизат само голями каракуди. Костура също не е още на брега...има по някоя единична бройка...пробвах го на блесната...слабо е....но на червей торен даде...и : едричък е !
това от Синода дечица....студио Ивайловград затваря до неделя !
искам да си купя кофа за стръвта....от типа кофа в кофата....нямам време за обикаляне....ще я заявявам по тел да ми я пратят....та : някой ще ли ми помогне с инфо ??? за хубав модел ?????? ...цената е без значение за мен!....хайде колеги...проявете хуманност и споделете тая ценна информация плийз