Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Някои да се похвали
Модератор: sapuna
Дидо като за сефте в тоя риболов изобщо не е зле.За в бъдеще обаче се замисли дали едно такова сомче(въпреки че е в нормата) не е по добре да попорасне още малко
Не се заяждам, просто помисли до какви размери стига сома и тия по 50см какви биха станали
Желая ти да имаш удари на голями мустакатковци.
Успех!!!

Желая ти да имаш удари на голями мустакатковци.

Успех!!!

- just_killer
- новобранец
сом
вчера ходих за риба на р.Бебреш
хванах 15кг сом,а наи интересното беше че го хванах с раце
хванах 15кг сом,а наи интересното беше че го хванах с раце
- just_killer
- новобранец
сом
ок
както си седехме на прега аз и моето куче на едно вирче водате се размъти,но аз необурнах много внимание.След около 1час случаино погледнах да видя каде е куче и видях нещо като дебел корен,замислих се и си помислих че е некакъв корен,но взех една пръчка да провяря,леко го докоснах и тои започна да се мета и да пляска.
вирът небеше много дълбок и аз се метнах във водата.Около 30 час го бия с раце и крака и немога да го хвана,някакси го затиснах и го хванх под хрилете и го извадих.....помислих го за некакав корен а то каквоо било
както си седехме на прега аз и моето куче на едно вирче водате се размъти,но аз необурнах много внимание.След около 1час случаино погледнах да видя каде е куче и видях нещо като дебел корен,замислих се и си помислих че е некакъв корен,но взех една пръчка да провяря,леко го докоснах и тои започна да се мета и да пляска.
вирът небеше много дълбок и аз се метнах във водата.Около 30 час го бия с раце и крака и немога да го хвана,някакси го затиснах и го хванх под хрилете и го извадих.....помислих го за некакав корен а то каквоо било
- just_killer
- новобранец
сс
а и забравих да напиша че рацете ми бяха целите изпонахапани
Re: сом
вирът небеше много дълбок и аз се метнах във водата.Около 30 час го бия с раце и крака и немога да го хвана,някакси го затиснах и го хванх под хрилете и го извадих.....помислих го за некакав корен а то каквоо било[/quote]
30 час си го бил с ръце

30 час си го бил с ръце

- just_killer
- новобранец
ff
офф
извинявам се 30минути,какви часове

извинявам се 30минути,какви часове

-
- сериозен играч