около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Re: около Бургас ????

Мнение от YordanDanev »

Миналата неделя като бяхме на маслен нос убих една пепелянка . Змията беше излязла на черния път горе на откритото на самия нос, затова внимавайте колеги
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

петко стоянов написа:
jivas написа:
toko7 написа:... Равадиново...
Друга риба... :?:
Щука има....
Как да стигна до там :?:
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Ако минаваш през Созопол-минаваш през селото,стигаш до циганската махала(където не спираш :mrgreen: ) и преди фитнес залата :idea: в дясно :idea:
Ако минеш през Росен- преди Веселие в ляво и излизаш директно в махалата :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Лошоооо, на Маслен нос нема риба - 15-тина граци от 08.00 до сега :evil:
Шефа с лодката го набарали, но пред н.Емине - за кратко, но едър кат за скара :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Тъй като е неделя ( 8 март) със Заргански решихме да направим едно плажче с жените и децата на Крайморие. Естествено с въдиците :wink: да гоним платеринките :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Днес на Равадиново щука не хванах. Имаше още към 10 човека и през 20-30 минути вадеха по някоя друга таранка. Таранката е безплатна ако някой се интересува и е с големина около 5-те сантиметра :D . Пътя до там е ужасен, в Равадиново нямало улици :shock: :lol: . Вход 2 лв. Казват имало сом, щука, шаран, толстолоб и таранка.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
петко стоянов

Не че правя реклама на Равадиново,но Никито(собственика) ми е приятелче и знам кви риби пренесе там от другия си язовир :wink:
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Има ли на Равадиново шарани над 5кила :lol:
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

Здравейте и от мен.От много време несам писал но и от много време несам ходил на риба ест. нямало е за какво да пиша а празни коментари не обичам да давам.Днес обаче до мен достигна една много грозна информация.От сигурен източник (мой приятел който е присъствал на събитието) в петък по обяд на моста на с.Дебелт е изкаран шаран с тегло приблизително 18 кг..Рибока е излязал на плиткото даси хвърля хайвера а грозните бракониери(естествено роми) го набучили с нещо като вила точното име на приспособлението незнам.Днес на същото място изкарали 7 кг.Господата риболовни си седят и си пият кафенца докато тези "българчета" унищожават популацията на рибоците.Извинявам се много че нямам снимков материал просто неси бях взел телефона дами пратят снимките.
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

Някой има ли информация за язовира на село Проход,дали е пуснат за спортен риболов.На Тагарево (Вълчаново)на язовира шаран 3 лв такса може да пускаш рибата обратно, средно тегло 1.5 - 2кг.
Marillion
новобранец
новобранец

Мнение от Marillion »

Колеги, вчера прескочих до язовира в село Ябълчево. Виждам, че сте писали за него в началото на темата. Плаща се 2 лв. вход, когато си тръгваш. Таранката и шарана се плащат. Шарана на 4,50, а таранката така и не разбрах. Май е около 1 лв. Язовира е плитък. По-едър шаран от 1,5 кг не изкарах, но е нормално, защото едрата риба се подготвя за хвърляне на хайвер и не се храни. Лових на торен червей и поемаше добре. На бял червей удря само дребната таранка 50-100 грама. За това смених куките с по-големи и чаках само едро. На царевица не пожела да клъвне. Излизат и костури, но не са едри. Пусках всичката риба. Абе.. направих си кефа.
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

krasi81 написа:
koitikaza написа:Здравейте и от мен.От много време несам писал но и от много време несам ходил на риба ест. нямало е за какво да пиша а празни коментари не обичам да давам.Днес обаче до мен достигна една много грозна информация.От сигурен източник (мой приятел който е присъствал на събитието) в петък по обяд на моста на с.Дебелт е изкаран шаран с тегло приблизително 18 кг..Рибока е излязал на плиткото даси хвърля хайвера а грозните бракониери(естествено роми) го набучили с нещо като вила точното име на приспособлението незнам.Днес на същото място изкарали 7 кг.Господата риболовни си седят и си пият кафенца докато тези "българчета" унищожават популацията на рибоците.Извинявам се много че нямам снимков материал просто неси бях взел телефона дами пратят снимките.
Колега то да беше само там добре на разлятото с.Твърдица мрежарите еб...а мамата на шарана :evil: :evil: :evil: и със забкъни го перът а ИАРА незнам с какво се занимават сигурно имат ПО-ВАЖНА РАБОТАпреди няколко дни е изваден шаран 26кг някакви Варналий са го купили дано да е за някой развъдник да оцелее добичето и миналата седмица един 11кг а тези по2,3,4кг неги броя въпроса е че това продължава и няма кой да ги спре с тези коромпирани риболовни нямах намерение да пиша нищо да несе ядосват и колегите и тез това щесе пресна от яд и безсилие и да неможеш да направиш нищо е поне си излях душата да ми олекне.
Днес в Средец се продаваше шаран 15кг"чудя се от каде е"след като видях и няколкото таранки в щаигата.Що се отнася за ИАРА тя яавно е за борба с риболовците, с браконери не се занимава!!! това са моите надблюдения. пп Бат Петко има вапрос към тебе за Равадиново и вероятно не само аз очаквам отговора :)
петко стоянов

Къв въпрос,братле :roll: ...пропуснал съм нещо :oops: :oops:
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

петко стоянов написа:Къв въпрос,братле :roll: ...пропуснал съм нещо :oops: :oops:
Има ли на Равадиново шарани над 5 кг .А по удачно ми се струва да обясниш какви шарковци има изобщо,какви се хващат ,2 думи за амура,че май бая народ надъха за там :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

След работа отскочих да видя на Тънково дали условята са променени.Щуката и пъстървата се вземат задължително,другите поне една риба и ако има наранена също.Цените са ужасни.Щука14лв.Сом14лв.Амур 9лв.Шаран 8лв.Сметнах,че ми трябват около 1000лв за един хубав спинингов риболов.Той нахакал на 200кв.6 тона риба.Трябва да хвърлиш воблера и да си тръгваш с 50 кинта назад :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”