Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- YordanDanev
- сериозен играч
Re: около Бургас ????
Миналата неделя като бяхме на маслен нос убих една пепелянка . Змията беше излязла на черния път горе на откритото на самия нос, затова внимавайте колеги

- Живко Василев
- разбира нещата
Как да стигна до тампетко стоянов написа:Щука има....jivas написа:Друга риба...toko7 написа:... Равадиново...

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Ако минаваш през Созопол-минаваш през селото,стигаш до циганската махала(където не спираш
) и преди фитнес залата
в дясно
Ако минеш през Росен- преди Веселие в ляво и излизаш директно в махалата

Ако минеш през Росен- преди Веселие в ляво и излизаш директно в махалата

-
- учете се от него
Лошоооо, на Маслен нос нема риба - 15-тина граци от 08.00 до сега
Шефа с лодката го набарали, но пред н.Емине - за кратко, но едър кат за скара

Шефа с лодката го набарали, но пред н.Емине - за кратко, но едър кат за скара

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
Тъй като е неделя ( 8 март) със Заргански решихме да направим едно плажче с жените и децата на Крайморие. Естествено с въдиците
да гоним платеринките 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Живко Василев
- разбира нещата
Днес на Равадиново щука не хванах. Имаше още към 10 човека и през 20-30 минути вадеха по някоя друга таранка. Таранката е безплатна ако някой се интересува и е с големина около 5-те сантиметра
. Пътя до там е ужасен, в Равадиново нямало улици
. Вход 2 лв. Казват имало сом, щука, шаран, толстолоб и таранка.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Не че правя реклама на Равадиново,но Никито(собственика) ми е приятелче и знам кви риби пренесе там от другия си язовир 

- YordanDanev
- сериозен играч
- koitikaza
- научил се да хвърля
Здравейте и от мен.От много време несам писал но и от много време несам ходил на риба ест. нямало е за какво да пиша а празни коментари не обичам да давам.Днес обаче до мен достигна една много грозна информация.От сигурен източник (мой приятел който е присъствал на събитието) в петък по обяд на моста на с.Дебелт е изкаран шаран с тегло приблизително 18 кг..Рибока е излязал на плиткото даси хвърля хайвера а грозните бракониери(естествено роми) го набучили с нещо като вила точното име на приспособлението незнам.Днес на същото място изкарали 7 кг.Господата риболовни си седят и си пият кафенца докато тези "българчета" унищожават популацията на рибоците.Извинявам се много че нямам снимков материал просто неси бях взел телефона дами пратят снимките.
- koitikaza
- научил се да хвърля
Някой има ли информация за язовира на село Проход,дали е пуснат за спортен риболов.На Тагарево (Вълчаново)на язовира шаран 3 лв такса може да пускаш рибата обратно, средно тегло 1.5 - 2кг.
Колеги, вчера прескочих до язовира в село Ябълчево. Виждам, че сте писали за него в началото на темата. Плаща се 2 лв. вход, когато си тръгваш. Таранката и шарана се плащат. Шарана на 4,50, а таранката така и не разбрах. Май е около 1 лв. Язовира е плитък. По-едър шаран от 1,5 кг не изкарах, но е нормално, защото едрата риба се подготвя за хвърляне на хайвер и не се храни. Лових на торен червей и поемаше добре. На бял червей удря само дребната таранка 50-100 грама. За това смених куките с по-големи и чаках само едро. На царевица не пожела да клъвне. Излизат и костури, но не са едри. Пусках всичката риба. Абе.. направих си кефа.
Днес в Средец се продаваше шаран 15кг"чудя се от каде е"след като видях и няколкото таранки в щаигата.Що се отнася за ИАРА тя яавно е за борба с риболовците, с браконери не се занимава!!! това са моите надблюдения. пп Бат Петко има вапрос към тебе за Равадиново и вероятно не само аз очаквам отговораkrasi81 написа:Колега то да беше само там добре на разлятото с.Твърдица мрежарите еб...а мамата на шаранаkoitikaza написа:Здравейте и от мен.От много време несам писал но и от много време несам ходил на риба ест. нямало е за какво да пиша а празни коментари не обичам да давам.Днес обаче до мен достигна една много грозна информация.От сигурен източник (мой приятел който е присъствал на събитието) в петък по обяд на моста на с.Дебелт е изкаран шаран с тегло приблизително 18 кг..Рибока е излязал на плиткото даси хвърля хайвера а грозните бракониери(естествено роми) го набучили с нещо като вила точното име на приспособлението незнам.Днес на същото място изкарали 7 кг.Господата риболовни си седят и си пият кафенца докато тези "българчета" унищожават популацията на рибоците.Извинявам се много че нямам снимков материал просто неси бях взел телефона дами пратят снимките.![]()
![]()
и със забкъни го перът а ИАРА незнам с какво се занимават сигурно имат ПО-ВАЖНА РАБОТАпреди няколко дни е изваден шаран 26кг някакви Варналий са го купили дано да е за някой развъдник да оцелее добичето и миналата седмица един 11кг а тези по2,3,4кг неги броя въпроса е че това продължава и няма кой да ги спре с тези коромпирани риболовни нямах намерение да пиша нищо да несе ядосват и колегите и тез това щесе пресна от яд и безсилие и да неможеш да направиш нищо е поне си излях душата да ми олекне.

Има ли на Равадиново шарани над 5 кг .А по удачно ми се струва да обясниш какви шарковци има изобщо,какви се хващат ,2 думи за амура,че май бая народ надъха за тампетко стоянов написа:Къв въпрос,братле...пропуснал съм нещо
![]()

-
- и господ не е толокова добър
След работа отскочих да видя на Тънково дали условята са променени.Щуката и пъстървата се вземат задължително,другите поне една риба и ако има наранена също.Цените са ужасни.Щука14лв.Сом14лв.Амур 9лв.Шаран 8лв.Сметнах,че ми трябват около 1000лв за един хубав спинингов риболов.Той нахакал на 200кв.6 тона риба.Трябва да хвърлиш воблера и да си тръгваш с 50 кинта назад

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.