Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Заловиха браконери
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Заловиха браконери
Аз пък си мисля, че ако имаме китайското правосъдие - тука сичко ще си е супер.......като краднеш - разстрел на стадиона, ама преди това викат всички телевизии, че да се отрази събитието и да се гледа от "зрителите"...........Ама пусто, нали сме "демократична държава", а това е "нехуманно отношение към човешкия живот".........та затова ние НИКОГА, АМА НИКОГА няма да станем нормална държава с нормални хора, живеещи нормален живот, ние просто ще продължаваме да съществуваме.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- YordanDanev
- сериозен играч
Като ги гледах по БТВ се накефих много че са хванали някой бракониери, поне другите да ги хвани срах за напред

със нашто законодателство най вероятно нищо,а заслужаватЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Чудя се, какво ли ще им направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ами аз затова съм тук, защото съм сред хора, които имат респект към природата и са нетърпими към такава измет!
Еми,каквото направиха на тия дето съсипаха държавата и сякви ценности.ЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Чудя се, какво ли ще им направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ЕЙ,
по- леко- какъв е този сапун, давенье, патрони- да не сме нацистки форум?
Има си добри закони, ако има и добри прокурори- 2 г. зад решетките и по 5хил. до 10 000 глоба и това е достатъчно.
по- леко- какъв е този сапун, давенье, патрони- да не сме нацистки форум?
Има си добри закони, ако има и добри прокурори- 2 г. зад решетките и по 5хил. до 10 000 глоба и това е достатъчно.
500 лв максимум за гаранция,след това некой адвокат,който ще ги изкара агънца невинни,ще си изтеглят внесената гаранция и.....ceco65 написа:със нашто законодателство най вероятно нищо,а заслужаватЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Чудя се, какво ли ще им направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Единствената загуба ще са мрежите и платеното за адвокат......И пак ще си ловат и нема да им дреме,па ,ако ги фанат....е сценарият е същият

Няма бивша соц.страна на нашият хал и нашето падение.За албания вицове се разправяха-сега вицовете са за нас........та за кво говориме?!?

jporlando написа:500 лв максимум за гаранция,след това некой адвокат,който ще ги изкара агънца невинни,ще си изтеглят внесената гаранция и.....ceco65 написа:със нашто законодателство най вероятно нищо,а заслужаватЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Чудя се, какво ли ще им направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за всички нас,за рибите,природата и за цялото ни съдийствои правосъдие и държава.
![]()
Единствената загуба ще са мрежите и платеното за адвокат......И пак ще си ловат и нема да им дреме,па ,ако ги фанат....е сценарият е същиятНяма закони -НЯМА и да има.Такава ни е държавата.........За такива само разстрел показно и назидателно за останалите....ама ,не са само те,то не са педофили,идиоти,политици и куп други,абе кажи-речи цела държава.......Само у нас го има това
Няма бивша соц.страна на нашият хал и нашето падение.За албания вицове се разправяха-сега вицовете са за нас........та за кво говориме?!?![]()
![]()

Така е сигурно, ама още по-сигурно е, че "адвокатите на всички престъпници са по-добри"Има си добри закони, ако има и добри прокурори- 2 г. зад решетките и по 5хил. до 10 000 глоба и това е достатъчно.

Подкрепям мнението на jporlando
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
За такива трябва закон - яка глоба и 2 години да чистят бреговете на водоемите на пробация , мамка им и нещастници 

-
- новобранец
Ще им кажат да не правят така и утре ще ги пуснат.
- bigfish133
- ще става разбирач
Нямат умора тези изроди мръсни!!!
На един хванат се появяват трима на негово място. Пък колко неуловени има... 

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
\ЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Чудя се, какво ли ще им направят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така?

-
- разбира нещата
съгласен съм но видяхтели какво пише че задаржани за 24 часа на такива гадове 24 години им е малконо поне има някакъв напредък

БАЙ-100-ЯН